Ше се гледа

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Изглежда готино. Какво означава заглавието?shayhiri wrote:http://movies.yahoo.com/movie/180978172 ... 1NrRFfVXcA
Тази есен. Зъл уестърн с Ръсел Кроу и Крисчън Бейл.И Кроу е лошият.
Това е онова с готиния заек нали??Elayne wrote: Бтв май си струва да се спомене, макар и да подозирам, че би харесал само на дами с вкус към приказните житейски истории - 'Госпожица Потър' (с Рене Зелеуегър и Юън МкГрегър). Филмът разказва историята на Беатрикс Потър, авторката на над дузина световноизвестни детски книжки. Филмът е приятен, напомня холмаркските slice of life филми. Имайки се предвид, че приказките на Беатрикс Потър ми бяха много любими като малка някак с носталгия го гледах този филм
.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не съм фен на римейковете, но този изглежда страхотно и няма да го пропусна. Надявам се да се появи по кината, но засега го няма в ничия програма. Независими филми...zhivik wrote:Влакът от 3:10 за Юма - където явно водят героя на Ръсел Кроу. Между другото, това е римейк, оригиналът е с Глен Форд от 1957-ма. Поредният.
Да, онова с готиния заекBat Garo Still Rots wrote:Това е онова с готиния заек нали??Elayne wrote: Бтв май си струва да се спомене, макар и да подозирам, че би харесал само на дами с вкус към приказните житейски истории - 'Госпожица Потър' (с Рене Зелеуегър и Юън МкГрегър). Филмът разказва историята на Беатрикс Потър, авторката на над дузина световноизвестни детски книжки. Филмът е приятен, напомня холмаркските slice of life филми. Имайки се предвид, че приказките на Беатрикс Потър ми бяха много любими като малка някак с носталгия го гледах този филм
.
Имаш ли книжките, защото аз само в Лека нощ деца съм го гледал
Супер. Особено за 30 Days of Night.BaYa wrote:Два филма по комикс които консумирам:(Извинявам се че пак е на спаниш, само пускам линка като потвъpждение!)
- 30 Days of Night, излиза през октомври 2007
- The Losers, предвиден чак за 2009.
Еймос-е, да имаш повече или по-пресна информация??Интересуват ме доста. Благодаря предварително!!
Edit: С малко усилие и сама го намерих!!!
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests