Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 17, 2007 4:42 pm

Изглежда скучен, режисьорът има само Уок дъ Лайн зад гърба си като хубав филм и Бейл и Кроу пак изглеждат в същото амплоа, в което са всеки божи филм :roll:

Ше се гледа :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 17, 2007 4:48 pm

:lol:

Абе, кога Кроу е играл лошият? Сещам се последно за скинарският Ромпър Стомпър още началото на деветдесетте. (Супер филм бтв, ъндърграунд класика. Първата секс сцена за малко да ме навие да стана скинар. :mrgreen: )

А Walk the Line мачкаше като изпълнения. :shock:
Last edited by shayhiri on Sun Jun 17, 2007 5:04 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Jun 17, 2007 5:03 pm

Ocean's Eleven - много приятно и се гледа лесно и е cool, накефи ме.

Ocean's Twelve - sorry, ама е много зле и изобщо не ми хареса :roll:.

Скоро се надявам да видя и 13-ката.

Бтв май си струва да се спомене, макар и да подозирам, че би харесал само на дами с вкус към приказните житейски истории - 'Госпожица Потър' (с Рене Зелеуегър и Юън МкГрегър). Филмът разказва историята на Беатрикс Потър, авторката на над дузина световноизвестни детски книжки. Филмът е приятен, напомня холмаркските slice of life филми :roll:. Имайки се предвид, че приказките на Беатрикс Потър ми бяха много любими като малка някак с носталгия го гледах този филм :).

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jun 18, 2007 10:13 am

shayhiri wrote:http://movies.yahoo.com/movie/180978172 ... 1NrRFfVXcA

Тази есен. Зъл уестърн с Ръсел Кроу и Крисчън Бейл. :shock: И Кроу е лошият. 8-)
Изглежда готино. Какво означава заглавието?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Jun 18, 2007 10:25 am

Elayne wrote: Бтв май си струва да се спомене, макар и да подозирам, че би харесал само на дами с вкус към приказните житейски истории - 'Госпожица Потър' (с Рене Зелеуегър и Юън МкГрегър). Филмът разказва историята на Беатрикс Потър, авторката на над дузина световноизвестни детски книжки. Филмът е приятен, напомня холмаркските slice of life филми :roll:. Имайки се предвид, че приказките на Беатрикс Потър ми бяха много любими като малка някак с носталгия го гледах този филм :).
Това е онова с готиния заек нали?? :D Имаш ли книжките, защото аз само в Лека нощ деца съм го гледал :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jun 18, 2007 10:25 am

Влакът от 3:10 за Юма - където явно водят героя на Ръсел Кроу. Между другото, това е римейк, оригиналът е с Глен Форд от 1957-ма. Поредният.
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 19, 2007 8:07 pm

Камара картинки от Стардъст: http://www.rottentomatoes.com/m/stardus ... es&nopop=1 Разцъкайте.

Макар че ако си говорим за тазесенни фентъзита с яки мацки по Геймън, едно друго ме вълнува точно сто пъти повече. :mrgreen:
Spoiler: show
Image
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Jun 19, 2007 9:32 pm

zhivik wrote:Влакът от 3:10 за Юма - където явно водят героя на Ръсел Кроу. Между другото, това е римейк, оригиналът е с Глен Форд от 1957-ма. Поредният.
Не съм фен на римейковете, но този изглежда страхотно и няма да го пропусна. Надявам се да се появи по кината, но засега го няма в ничия програма. Независими филми... :?

А "Мис Потър" излиза директно на DVD следващия месец.
:shark:
Feel the summer!

Super M
Warmage

Post by Super M » Fri Jun 22, 2007 12:46 pm

http://www.theraider.net/news/newsimage ... jones4.jpg

Вижте как изглежда дядо ви Инди - да ви кажа честно не му личи чак толкова възрастта :lol: Пич си остава и т'ва е!
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 22, 2007 1:37 pm

Bat Garo Still Rots wrote:
Elayne wrote: Бтв май си струва да се спомене, макар и да подозирам, че би харесал само на дами с вкус към приказните житейски истории - 'Госпожица Потър' (с Рене Зелеуегър и Юън МкГрегър). Филмът разказва историята на Беатрикс Потър, авторката на над дузина световноизвестни детски книжки. Филмът е приятен, напомня холмаркските slice of life филми :roll:. Имайки се предвид, че приказките на Беатрикс Потър ми бяха много любими като малка някак с носталгия го гледах този филм :).
Това е онова с готиния заек нали?? :D Имаш ли книжките, защото аз само в Лека нощ деца съм го гледал :roll:
Да, онова с готиния заек :). Книжката някъде се търкаля в килера ми, сигурно, тя е доста разкъсана обаче и лепена и прочие, била съм твърде малка, за да си я пазя :(.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 23, 2007 11:07 pm

Кога излиза Синсити двойката?Нямам търпение да гледам пак Мики Рурк!
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jun 23, 2007 11:27 pm

Гледай 9 седмици и половина.
Иначе 2008-2009
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 25, 2007 9:58 am

The Dragon wrote:Гледай 9 седмици и половина.
Иначе 2008-2009
Абе тва звучи като Duke Nukem Forever.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jun 26, 2007 2:39 pm

Два филма по комикс които консумирам: :wink: (Извинявам се че пак е на спаниш, само пускам линка като потвъpждение!)

- 30 Days of Night, излиза през октомври 2007
- The Losers, предвиден чак за 2009.

Еймос-е, да имаш повече или по-пресна информация?? :wink: Интересуват ме доста. Благодаря предварително!! :P

Edit: С малко усилие и сама го намерих!!! :D
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jun 27, 2007 10:30 am

BaYa wrote:Два филма по комикс които консумирам: :wink: (Извинявам се че пак е на спаниш, само пускам линка като потвъpждение!)

- 30 Days of Night, излиза през октомври 2007
- The Losers, предвиден чак за 2009.

Еймос-е, да имаш повече или по-пресна информация?? :wink: Интересуват ме доста. Благодаря предварително!! :P

Edit: С малко усилие и сама го намерих!!! :D
Супер. Особено за 30 Days of Night.
Иначе аз чакам и Уил Смит да поизтрепе малко зомбита в края на годината : I'm Legend . Книгата е класика, дано филма да е приличен, въпреки че е с Уил Смит. Съмнява ме обаче да е на нивото на Planet Terror. 8-)