Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
По- скоро пробвай да отидеш на лекар...Moridin wrote:Бтв от вчера дали от щото ме надуха в колата или съм спал накриво, буквално не мога да си движа врата от болка. Мазах се с дийп рилийфи и т.н. но явно е по-скоро нерв, отколкото мускул схванат. Някой да има идея какво може да помогне?
С тия работи шега не бива.
- BaYa
- Forsaken
Мор, може да е добра идея някой физиотерапевт да ти хвърли едно око.
Но torticollis винаги се оправят с някакъв загревателен мехлем и някой който да те понамачка, намазан с мехлема, точно където те боли. Ти да търпиш и да си траеш 20 минути. И после да си сложиш нещо топло, тип вълнено шалче или дебела фанелка, сгъната на мястото. Да поразмърдаш мястото, докато е загрято. И да се гаврътнеш в леглото/канапето, добре обграден и подпрян с възглавници.
Но torticollis винаги се оправят с някакъв загревателен мехлем и някой който да те понамачка, намазан с мехлема, точно където те боли. Ти да търпиш и да си траеш 20 минути. И после да си сложиш нещо топло, тип вълнено шалче или дебела фанелка, сгъната на мястото. Да поразмърдаш мястото, докато е загрято. И да се гаврътнеш в леглото/канапето, добре обграден и подпрян с възглавници.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Мдам, това с нерва е неприятно, най-вече много почивка му трябва, мисля. И лекар може да помогне.
Иначе и мен най-много ме блазни парапланера.
Иначе освен споменатите има и разни спа-процедури (които ми се виждат луксозни, ма малко ненужни), нощувки в различни скъпи хотели из страната (които обаче май са за един човек, та не се класират), курсове по маникюр и танци, стрелба, езда, офроуд и полет със самолет. Все пак парапланера май е с една дължина пред другите.
Иначе и мен най-много ме блазни парапланера.
Иначе освен споменатите има и разни спа-процедури (които ми се виждат луксозни, ма малко ненужни), нощувки в различни скъпи хотели из страната (които обаче май са за един човек, та не се класират), курсове по маникюр и танци, стрелба, езда, офроуд и полет със самолет. Все пак парапланера май е с една дължина пред другите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Аз бих взел самолета. Парапланера го пробвах минало лято над Несебърския южен нос и ми е леко рискован, макар и с ко-пилот.
Жоро, немаше нужда забележката, макар и забавна. Нищо лошо не бех имал предвид, а и да бех, Морви ми отговори по най-правилния начин.

Жоро, немаше нужда забележката, макар и забавна. Нищо лошо не бех имал предвид, а и да бех, Морви ми отговори по най-правилния начин.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Шайх, ае не наливай масло в огъня. Репликатата ти не беше коректна и това, че аз не съм се хванала за нея не я прави по-добра. Просто да я игнорираме, а?
Иначе аз не виждам особен смисъл от самолета, щото те взимат, правят ти половинчасово кръгче и те връщат. София-Варна ми се вижда повече фън:)
Иначе ти какъв парапланер си пробвал - оня, при който те влачат с лодка от морето ли? Щото Несебър не ми се вижда достатъчно висок за нормални скокове.
Иначе аз не виждам особен смисъл от самолета, щото те взимат, правят ти половинчасово кръгче и те връщат. София-Варна ми се вижда повече фън:)
Иначе ти какъв парапланер си пробвал - оня, при който те влачат с лодка от морето ли? Щото Несебър не ми се вижда достатъчно висок за нормални скокове.
I don't wanna die
пробвай Bengay или Артростоп Плюс Гел, майка ми го ползва последното и работи безотказно, ако не се махне свирни евентуално да питам за някакъв невролог да не е станал някой фал.Moridin wrote:Бтв от вчера дали от щото ме надуха в колата или съм спал накриво, буквално не мога да си движа врата от болка. Мазах се с дийп рилийфи и т.н. но явно е по-скоро нерв, отколкото мускул схванат. Някой да има идея какво може да помогне?
Ъм, какви скокове? За разлика от делтапланера, парапланерите могат да си излитат и да си кацат на място, като хеликоптер. Трябва само подходящ вятър, какъвто точно там - над крайбрежните скали - имаше. И умения в пилотажа, ест., за да не свършиш размазан в същите тия скали или удавен в морето, оплетен във въжетата.Morwen wrote:Иначе ти какъв парапланер си пробвал - оня, при който те влачат с лодка от морето ли? Щото Несебър не ми се вижда достатъчно висок за нормални скокове.

Last edited by shayhiri on Fri May 02, 2008 7:23 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Tочно това му е якото 
аз съм летял зимата (предполагам все още се предлага на Банско за туристите, както и по морето), не самостоятелно. За самостоятелен полет трябва курс. Морви - ходи скачай с планера и после искаме снимков матрИал!
Бтв - някой навит за скачане с бънджи?

аз съм летял зимата (предполагам все още се предлага на Банско за туристите, както и по морето), не самостоятелно. За самостоятелен полет трябва курс. Морви - ходи скачай с планера и после искаме снимков матрИал!
Бтв - някой навит за скачане с бънджи?

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
НАЙ-ПОСЛЕ ИМАМ ПАК ДА НАПИША НЕЩО СЕРИОЗНО В ТАЗИ ТЕМА:
Изядох една зелена ябълка, която имаше вкус на праскова, заклевам се. СПомних си един пост на Ян в една от темите за и против СОЦ-а за това как са се променили доматите и сега имат вкус на нищо. Не че не съм доволен от моята ябълка-праскова, но screw genetic engineering по дяволите! Ако исках щях да си взема праскова, нали така?
Изядох една зелена ябълка, която имаше вкус на праскова, заклевам се. СПомних си един пост на Ян в една от темите за и против СОЦ-а за това как са се променили доматите и сега имат вкус на нищо. Не че не съм доволен от моята ябълка-праскова, но screw genetic engineering по дяволите! Ако исках щях да си взема праскова, нали така?