Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 02, 2008 11:21 am

Бтв от вчера дали от щото ме надуха в колата или съм спал накриво, буквално не мога да си движа врата от болка. Мазах се с дийп рилийфи и т.н. но явно е по-скоро нерв, отколкото мускул схванат. Някой да има идея какво може да помогне?
This is it. Ground zero.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri May 02, 2008 1:04 pm

Moridin wrote:Бтв от вчера дали от щото ме надуха в колата или съм спал накриво, буквално не мога да си движа врата от болка. Мазах се с дийп рилийфи и т.н. но явно е по-скоро нерв, отколкото мускул схванат. Някой да има идея какво може да помогне?
По- скоро пробвай да отидеш на лекар...
С тия работи шега не бива.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri May 02, 2008 1:37 pm

Мор, може да е добра идея някой физиотерапевт да ти хвърли едно око.
Но torticollis винаги се оправят с някакъв загревателен мехлем и някой който да те понамачка, намазан с мехлема, точно където те боли. Ти да търпиш и да си траеш 20 минути. И после да си сложиш нещо топло, тип вълнено шалче или дебела фанелка, сгъната на мястото. Да поразмърдаш мястото, докато е загрято. И да се гаврътнеш в леглото/канапето, добре обграден и подпрян с възглавници. :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Fri May 02, 2008 1:43 pm

И аз така преди няколко дни бях спал на криво и ме побъркваше врата. Не съм се мазал с нищо, само жена ми по 3-4 пъти на ден ме размачкваше и за 2-3 дни се оправих.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri May 02, 2008 2:14 pm

Ако пък ползваш загряващ мехлем; с 2 масажа през деня, ще те опусне още същата вечер. :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri May 02, 2008 2:48 pm

Също така, ако не ти се случва за първи път - купи си нова възглавница, най-добре от онези, терапевтичните. Имах подобен проблем като твоя, но от момента, в който си взех подобна възглавница, нямам такива оплаквания.
This signature is not yet rated

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 02, 2008 7:01 pm

Мдам, това с нерва е неприятно, най-вече много почивка му трябва, мисля. И лекар може да помогне.

Иначе и мен най-много ме блазни парапланера.
Иначе освен споменатите има и разни спа-процедури (които ми се виждат луксозни, ма малко ненужни), нощувки в различни скъпи хотели из страната (които обаче май са за един човек, та не се класират), курсове по маникюр и танци, стрелба, езда, офроуд и полет със самолет. Все пак парапланера май е с една дължина пред другите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 7:09 pm

Аз бих взел самолета. Парапланера го пробвах минало лято над Несебърския южен нос и ми е леко рискован, макар и с ко-пилот. :)

Жоро, немаше нужда забележката, макар и забавна. Нищо лошо не бех имал предвид, а и да бех, Морви ми отговори по най-правилния начин. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 02, 2008 7:15 pm

Шайх, ае не наливай масло в огъня. Репликатата ти не беше коректна и това, че аз не съм се хванала за нея не я прави по-добра. Просто да я игнорираме, а?
Иначе аз не виждам особен смисъл от самолета, щото те взимат, правят ти половинчасово кръгче и те връщат. София-Варна ми се вижда повече фън:)
Иначе ти какъв парапланер си пробвал - оня, при който те влачат с лодка от морето ли? Щото Несебър не ми се вижда достатъчно висок за нормални скокове.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 02, 2008 7:17 pm

Moridin wrote:Бтв от вчера дали от щото ме надуха в колата или съм спал накриво, буквално не мога да си движа врата от болка. Мазах се с дийп рилийфи и т.н. но явно е по-скоро нерв, отколкото мускул схванат. Някой да има идея какво може да помогне?
пробвай Bengay или Артростоп Плюс Гел, майка ми го ползва последното и работи безотказно, ако не се махне свирни евентуално да питам за някакъв невролог да не е станал някой фал.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 7:19 pm

Morwen wrote:Иначе ти какъв парапланер си пробвал - оня, при който те влачат с лодка от морето ли? Щото Несебър не ми се вижда достатъчно висок за нормални скокове.
Ъм, какви скокове? За разлика от делтапланера, парапланерите могат да си излитат и да си кацат на място, като хеликоптер. Трябва само подходящ вятър, какъвто точно там - над крайбрежните скали - имаше. И умения в пилотажа, ест., за да не свършиш размазан в същите тия скали или удавен в морето, оплетен във въжетата. :) Иначе е фън. Рееш се кат напушен гларус. :mrgreen:
Last edited by shayhiri on Fri May 02, 2008 7:23 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri May 02, 2008 7:22 pm

Tочно това му е якото :)

аз съм летял зимата (предполагам все още се предлага на Банско за туристите, както и по морето), не самостоятелно. За самостоятелен полет трябва курс. Морви - ходи скачай с планера и после искаме снимков матрИал!

Бтв - някой навит за скачане с бънджи? :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 02, 2008 8:05 pm

НАЙ-ПОСЛЕ ИМАМ ПАК ДА НАПИША НЕЩО СЕРИОЗНО В ТАЗИ ТЕМА:

Изядох една зелена ябълка, която имаше вкус на праскова, заклевам се. СПомних си един пост на Ян в една от темите за и против СОЦ-а за това как са се променили доматите и сега имат вкус на нищо. Не че не съм доволен от моята ябълка-праскова, но screw genetic engineering по дяволите! Ако исках щях да си взема праскова, нали така?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 02, 2008 8:27 pm

Праскова > Ябълка :P, така че stop complaining.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 02, 2008 8:37 pm

Еми не знам, ако искаш да пуснем анкета. От една страна си права, но има един много специфичен сорт ябълки, които са жълто-розови на цвят и те са размазващи.