Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Alpha Dog
Смотан и мега насилен гангста филм, но монументално много по-приятен и интересен, отколкото очаквах, и мога даже да кажа, че почти ми хареса. Подозирам, че на второ гледане, като знам резултата от цялата история, би бил интензивно дразнещ, но не съм сигурен, може всъщност да става по-як - тире - трогателен. Йелчин е манипулативно сладък, но аз по-скоро се шокирах от Джъстин Тимбърлейк, който - ЗОМГ!!! - може да играе
Лайк, фор риъл! Не, че голямата роля, нали, дето има за изиграване, ма успява да докара некви нюанси and shit.
Бтв, има ли сайт, който да брои думите fuck и shit в дадени филми?
Смотан и мега насилен гангста филм, но монументално много по-приятен и интересен, отколкото очаквах, и мога даже да кажа, че почти ми хареса. Подозирам, че на второ гледане, като знам резултата от цялата история, би бил интензивно дразнещ, но не съм сигурен, може всъщност да става по-як - тире - трогателен. Йелчин е манипулативно сладък, но аз по-скоро се шокирах от Джъстин Тимбърлейк, който - ЗОМГ!!! - може да играе

Бтв, има ли сайт, който да брои думите fuck и shit в дадени филми?
And you can't dance with a devil on your back...
Напълно и тотално нищо.Elayne wrote:Това има ли общо със сериалчето?
За Алфа-та: на мен ми беше доста дразнещ, най-вече, защото много мразя някакъв режисьор да си навие, че може повече и по по-интересен начин, отколкото всъщност има дадености. Бен Фостър е идеален в него, както винаги, както и кавърът на Дейвид Бауи на Wild is the Wind...но Шарън Стоун е непростимо зла в продукцията. И твърдо не съм убедена, че с няколко гледания качеството му се подобрява, по-скоро деградира, защото малките несъответствия и дребни детайли почват да пищят още повече.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- tigermaster
- Elder God
Това е нов филм с Лоренцо Ламас, какво повече може да се очаква?Бобсън wrote:mega shark vs giant octopus
много е зле...
толкоз пари са потрошили, че не е прилично... полвината от тях да ми ги бяха дали щях да ги развъртя и да си поживея добре...
Пък аз гледах "Командо". Все така малоумен, идиотски, ЯК филм, който надали някога ще ми омръзне. 15/10.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Така е. Само аз съм тъй дребнава.Roland wrote:Аз не съм по малките несъответствия и дребните детайли във филмите, знаеш
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
The Hangover -брутално тъп. Аз принципно се дразня на т.нар. "buddy movies", ма тоя отиде леко отвъд.
Ghost -пореден опит да проникна в съдържанието му и да разбера на какво се дължи култовия му статус. Пореден неуспех в тва начинание. Един от най-противно тъпите филми правени някога.
A History of Violence - все още изключително издържлив на многото гледания, на които съм го подложила. Как и защо не номинираха за Оскар Виго тук така и не успях да рационализирам напълно.
Ghost -пореден опит да проникна в съдържанието му и да разбера на какво се дължи култовия му статус. Пореден неуспех в тва начинание. Един от най-противно тъпите филми правени някога.
A History of Violence - все още изключително издържлив на многото гледания, на които съм го подложила. Как и защо не номинираха за Оскар Виго тук така и не успях да рационализирам напълно.
По-скоро от персонално естество е.
Бтв, Fierce People си струва гледането. Малко е разхвърлян, но все пак има какво да се види.

Jack
Бащата на петнадесетгодишния Джак, разделил се с майка му преди време, му признава, че е гей. Леко задръстеното и аутистки остроумно хлапе фрийква и решава, че го мрази. После му минава. Изключително скучен, великолепно нюансиран и с прекрасни изпълнения от ВСИЧКИ актьори... Go figure...
Бащата на петнадесетгодишния Джак, разделил се с майка му преди време, му признава, че е гей. Леко задръстеното и аутистки остроумно хлапе фрийква и решава, че го мрази. После му минава. Изключително скучен, великолепно нюансиран и с прекрасни изпълнения от ВСИЧКИ актьори... Go figure...
And you can't dance with a devil on your back...