BIG BROTHER
Moderator: Moridin
Е все пак съм цитирал със съкращения. Аз също не го харесвам кой знае колко, но тук мисля, че е много прав. Защото и аз, както повечето хора в този форум, контактуваме с нормални хора, интелигентни и т.н. Обаче реално замислял ли си се колко са такива? Масата е като в "Биг брадър". Хора, които знаят, че отиват за 3 месеца и не си носят нито една книга!!!
Е, носеха си... Повечето... Като си помисля, ако трябваше да взема някоя книга щеше да е "Властелинът на пръстените" - трите тома на едно, поне да имаш кво да четеш.. за около седмица. Доколкото разбрах на някои хора тук им е доста скучен Толкин, тъкмо няма да могат да го прочетат за 3 месеца:-))) Пък Грошито ме изненадва, тоя човек прилича на мутра обаче е пич.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Ми не знам за теб, обаче тия истерии на Анелия бяха почнали да ми писват. Димитър беше забавен иначе.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Мисля, че им даваха право само на по една за да не могат да прекарват по цял ден в четене, нали. Но не е вярно, че са представителна извадка. Те са само сравнително млади хора, жените или поне повечето са все с манекенски/мутрески вид. А Карбовски не е прав, че това е портрет на обществото, защото тези хора са изкуствено затворени и принудени да прекарват цялото си време заедно. Естествено, че ще проявяват отрицателно отношение към неща, които в нормалния живот просто не биха ги засягали. Въобще мисля, че към предаването има неестествено голям интерес, който ще спадне след няколко излъчвания.Koruin wrote:Е все пак съм цитирал със съкращения. Аз също не го харесвам кой знае колко, но тук мисля, че е много прав. Защото и аз, както повечето хора в този форум, контактуваме с нормални хора, интелигентни и т.н. Обаче реално замислял ли си се колко са такива? Масата е като в "Биг брадър". Хора, които знаят, че отиват за 3 месеца и не си носят нито една книга!!!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
мда де, както се казва "всяко чудо за 3 дни" .....
Според мене към следващите групи вече няма да има такъв интерес.
Пък кой знай....
Според мене към следващите групи вече няма да има такъв интерес.
Пък кой знай....
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Ааааа, не! Гледахте ли го днес? Няква забременяла от Здравко и говори с него в ефир! Ебахти, тва взе да става като сапунка...
Не, че ще спра да го гледам де
Не, че ще спра да го гледам де

Me
Me
Брех, как може аз още да не съм гледал и 1 минута. тц тц, ей тва е вредата да избягваш хората, губи се ценна информация. Добре че е темата тука да не се чувствам твърде самотен
Благодаря ви!

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Но не е вярно, че са представителна извадка. Те са само сравнително млади хора, жените или поне повечето са все с манекенски/мутрески вид. А Карбовски не е прав, че това е портрет на обществото, защото тези хора са изкуствено затворени и принудени да прекарват цялото си време заедно. Естествено, че ще проявяват отрицателно отношение към неща, които в нормалния живот просто не биха ги засягали.
Не споря за представителната извадка. Но не мога да си представя как може нито веднаж да не заговораят за книги, филми, пътувания или поне за телевизионен сериал. Голяма част от разговорите, които аз водя с приятели и познати, са свързани с тия неща. Някакси не мога да си представя, дори и затворен някаде, да се занимавам само с такива глупости. Ами като им е толкова скучно да играят на филми(примерно), ама то за тая цел все трябва да си гледал нещо.
Но за неестествено големият интерес и аз съм съгласен. Дай на народа хляб и зрелища!
Не споря за представителната извадка. Но не мога да си представя как може нито веднаж да не заговораят за книги, филми, пътувания или поне за телевизионен сериал. Голяма част от разговорите, които аз водя с приятели и познати, са свързани с тия неща. Някакси не мога да си представя, дори и затворен някаде, да се занимавам само с такива глупости. Ами като им е толкова скучно да играят на филми(примерно), ама то за тая цел все трябва да си гледал нещо.
Но за неестествено големият интерес и аз съм съгласен. Дай на народа хляб и зрелища!
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ех, ми ти ко си мислиш, че там избират интелигенти хора ли?
Мне, глупости, колкото са по-тъпи- толкова по-добре. Замисли се колко млади хора четат книги че да им е интересно това да гледат как си говорят за някой автор, да речем...
Мне, глупости, колкото са по-тъпи- толкова по-добре. Замисли се колко млади хора четат книги че да им е интересно това да гледат как си говорят за някой автор, да речем...
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..