BIG BROTHER

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Koruin
E'lir

Post by Koruin » Thu Nov 11, 2004 10:52 am

Е все пак съм цитирал със съкращения. Аз също не го харесвам кой знае колко, но тук мисля, че е много прав. Защото и аз, както повечето хора в този форум, контактуваме с нормални хора, интелигентни и т.н. Обаче реално замислял ли си се колко са такива? Масата е като в "Биг брадър". Хора, които знаят, че отиват за 3 месеца и не си носят нито една книга!!!

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Thu Nov 11, 2004 12:23 pm

Е, носеха си... Повечето... Като си помисля, ако трябваше да взема някоя книга щеше да е "Властелинът на пръстените" - трите тома на едно, поне да имаш кво да четеш.. за около седмица. Доколкото разбрах на някои хора тук им е доста скучен Толкин, тъкмо няма да могат да го прочетат за 3 месеца:-))) Пък Грошито ме изненадва, тоя човек прилича на мутра обаче е пич.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Nov 11, 2004 12:35 pm

А аз чак сега разбрах, че освен всичко от теб се очаква да киснеш в тая къща три (3) месеца... Мислех, че времето е далеч по-кратко, гаси!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 11, 2004 1:00 pm

И се случи точно това, което очаквах... Изгониха малкото свестни хора и останаха селяндурите ... :/, ма разбира се, к'во се чудя. :?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Thu Nov 11, 2004 1:04 pm

Ми не знам за теб, обаче тия истерии на Анелия бяха почнали да ми писват. Димитър беше забавен иначе.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 11, 2004 2:37 pm

Аз чакам да изгонят Маргарита. Бати дразнещото същество е това. Не знам що дори не беше номинирана
This is it. Ground zero.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Nov 11, 2004 2:46 pm

Мор, и ти ли Бруте (гледаш тази боза)? :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 11, 2004 2:49 pm

Мне, май само веднъж позяпах 5 мин, ма имах и по-важна работа. Просто шефът ми е някъв зарибен и много обсъжда, та имам идея кво става :Р
This is it. Ground zero.

sauron
Paragon

Post by sauron » Fri Nov 12, 2004 2:54 pm

хайде сега, кой ще си признае че гледа Биг Брадъра ? Няма да има бой?
P.S. колкото до напусналите- Димитър и Анелия, това бяха най-големите интриганти и самовлюбени задници с големи претенции за култура, каквато при тях беше под нулата :cry:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 12, 2004 4:01 pm

Koruin wrote:Е все пак съм цитирал със съкращения. Аз също не го харесвам кой знае колко, но тук мисля, че е много прав. Защото и аз, както повечето хора в този форум, контактуваме с нормални хора, интелигентни и т.н. Обаче реално замислял ли си се колко са такива? Масата е като в "Биг брадър". Хора, които знаят, че отиват за 3 месеца и не си носят нито една книга!!!
Мисля, че им даваха право само на по една за да не могат да прекарват по цял ден в четене, нали. Но не е вярно, че са представителна извадка. Те са само сравнително млади хора, жените или поне повечето са все с манекенски/мутрески вид. А Карбовски не е прав, че това е портрет на обществото, защото тези хора са изкуствено затворени и принудени да прекарват цялото си време заедно. Естествено, че ще проявяват отрицателно отношение към неща, които в нормалния живот просто не биха ги засягали. Въобще мисля, че към предаването има неестествено голям интерес, който ще спадне след няколко излъчвания.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Fri Nov 12, 2004 8:01 pm

мда де, както се казва "всяко чудо за 3 дни" .....
Според мене към следващите групи вече няма да има такъв интерес.
Пък кой знай....
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Fri Nov 12, 2004 10:34 pm

Ааааа, не! Гледахте ли го днес? Няква забременяла от Здравко и говори с него в ефир! Ебахти, тва взе да става като сапунка...
Не, че ще спра да го гледам де :P
Me

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Nov 13, 2004 9:13 am

Брех, как може аз още да не съм гледал и 1 минута. тц тц, ей тва е вредата да избягваш хората, губи се ценна информация. Добре че е темата тука да не се чувствам твърде самотен :P Благодаря ви!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Koruin
E'lir

Post by Koruin » Sat Nov 13, 2004 5:46 pm

Но не е вярно, че са представителна извадка. Те са само сравнително млади хора, жените или поне повечето са все с манекенски/мутрески вид. А Карбовски не е прав, че това е портрет на обществото, защото тези хора са изкуствено затворени и принудени да прекарват цялото си време заедно. Естествено, че ще проявяват отрицателно отношение към неща, които в нормалния живот просто не биха ги засягали.

Не споря за представителната извадка. Но не мога да си представя как може нито веднаж да не заговораят за книги, филми, пътувания или поне за телевизионен сериал. Голяма част от разговорите, които аз водя с приятели и познати, са свързани с тия неща. Някакси не мога да си представя, дори и затворен някаде, да се занимавам само с такива глупости. Ами като им е толкова скучно да играят на филми(примерно), ама то за тая цел все трябва да си гледал нещо.
Но за неестествено големият интерес и аз съм съгласен. Дай на народа хляб и зрелища!

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sat Nov 13, 2004 5:56 pm

ех, ми ти ко си мислиш, че там избират интелигенти хора ли?
Мне, глупости, колкото са по-тъпи- толкова по-добре. Замисли се колко млади хора четат книги че да им е интересно това да гледат как си говорят за някой автор, да речем...
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..