Уговорки за кино

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 07, 2008 2:54 pm

Ако точно ти не беше тръгнал да надцакваш оригиналната оферта на Никола с некви Арени и Синеплекси, изобщо нямаше да има нужда от последвалите уточнения, нали? :)

Последната "актуализация" беше най-малкото уважителен отговор на Жоро и Мели.

ИНАЧЕ - да, безсмислено е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Feb 07, 2008 3:03 pm

Мдам, явно аз съм единственият привърженик на идеята за това списъкът да бъде пускан в едно мнение, което след това просто да бъде редактирано с обновявания :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Feb 07, 2008 3:18 pm

shayhiri wrote:Ако точно ти не беше тръгнал да надцакваш оригиналната оферта на Никола с некви Арени и Синеплекси, изобщо нямаше да има нужда от последвалите уточнения, нали? :)

Последната "актуализация" беше най-малкото уважителен отговор на Жоро и Мели.

ИНАЧЕ - да, безсмислено е.
Шайх, какво лошо има в това, че човекът предлага и други алтернативи и кой си ти да му го забраняваш?
Стига все другите са ти били виновни като нещо не е както трябва.
Ако смяташ, че темата се разводнява, съвсем спкойно можеш да кажеш "дайте да си изясним първо кои, а после къде" или нещо такова (както каза, но после). А не ТИ да го надцакваш и да командориш. Сериозно!!! Спри се!!!
Казвам ти го с възможно най-добри чувства, но наистина не се усещаш, а дразни доста (поне се надявам, че не се усещаш, а не го правиш нарочно).
Roamer wrote:Мдам, явно аз съм единственият привърженик на идеята за това списъкът да бъде пускан в едно мнение, което след това просто да бъде редактирано с обновявания :)
Ми ако искаш да видиш последно кои ще ходят на кино може да се наложи да преравяш страници назад, докато стигнеш началния пост. По-добре е да го има и по-нататък, макар и не през мнение :lol:
Last edited by Morwen on Thu Feb 07, 2008 3:25 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Random
Ascendent

Post by Random » Thu Feb 07, 2008 3:25 pm

Каунт ми ин за петъка.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Feb 07, 2008 4:08 pm

Аз ще съм направо там или няма да дойда...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Feb 07, 2008 4:30 pm

zhivik wrote:Ама верно, хайде престани да се правиш на тартор на групата, мисля, че всички наоколо могат да четат, за да не се налага да правиш актуализация на списъка след всеки пост. То бива безмислен спам, ама всичко си има граници.
+100.

Aми радвам се, че ще сме толкова много, остава сега само и филмът да го заслужи.

19:50-20:00 предлагам да се чакаме на касите.

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Fri Feb 08, 2008 11:20 am

пък аз да попитам (без да се опитвам да преча на уговорките за тази вечер) някой, който няма възможност да го гледа днес, има ли желание да отидем утре ранен следобед???
Last edited by Moiraine on Fri Feb 08, 2008 11:39 am, edited 2 times in total.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Feb 08, 2008 11:25 am

Аз няма да смогна за днес, така че има известен шанс, да :)
This is it. Ground zero.

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Fri Feb 08, 2008 11:31 am

има прожекция в 15.40, което е малко раничко и в 18.00, което пък е май малко късно, но мен и двете ме устройват.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 08, 2008 11:37 am

Никола, хау абаут доза ирония, ъгейн?

Забеляза ли, че повтори почти дума по дума предпоследния ми пост - и то докато се оплакваш от същото? :)

Ама сте ощипани девици, мерещи със собствения си аршин. :roll: Вярно, че светът е непрекъсната (не)осъзната борба за власт на всички нива, но точно аз например не играя по правилата му.

Ше взема да отида на "Чарли Уилсън" ей сега. :?

ВАЖНО (евентуално): В Програмата мернах оферта (за Синеплекс и Арените) за двама с един билет на 14 февруари. Звучи добре, аз ще се възползвам. Даже ако можехме да изчакаме дотогава, днешното ходене щеше да ни излезе половин пара, щото май всички без един сме по двойки. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Fri Feb 08, 2008 11:40 am

а няйои хора може би имат малко по-романтични планове от това да ходят с цяла тълпа на кино.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 08, 2008 11:45 am

:thumbsup: :thumbsup:

Е има и други филми, така че четвъртъка - поединично (т.е. по двойки). Хубаво е да се използва инициативата на кината.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Feb 08, 2008 11:51 am

Всъщност съм съгласен с Лили за тълпите :) Но пък няма лошо в това, че Алекс обърна внимание на тази промоция - хубаво е просто да се знае, че има такова нещо. Оттам нататък всеки си решава поединично дали изобщо му се ходи на кино или не :) Моето лично решение почти сигурно ще бъде "не" - но аз съм твърде особен случай с купчина допълнителности, включващи примерно двоен рожден ден в родата точно на този ден :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Feb 08, 2008 11:59 am

Аз днес ще пропусна. Виж това за 14-ти е супер новина. Определено мисля да се възползвам. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 08, 2008 1:39 pm

Извинявам се дълбоко на всеки, който е почувствал, че предрешавам избора му или се вра да организирам! :oops:

По принцип часа и мястото са ми абсолютно без значение, ако ще има общо ходене, доказано е. :) Ще се придържам към това положение и занапред.