Последната "актуализация" беше най-малкото уважителен отговор на Жоро и Мели.
ИНАЧЕ - да, безсмислено е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Шайх, какво лошо има в това, че човекът предлага и други алтернативи и кой си ти да му го забраняваш?shayhiri wrote:Ако точно ти не беше тръгнал да надцакваш оригиналната оферта на Никола с некви Арени и Синеплекси, изобщо нямаше да има нужда от последвалите уточнения, нали?![]()
Последната "актуализация" беше най-малкото уважителен отговор на Жоро и Мели.
ИНАЧЕ - да, безсмислено е.
Ми ако искаш да видиш последно кои ще ходят на кино може да се наложи да преравяш страници назад, докато стигнеш началния пост. По-добре е да го има и по-нататък, макар и не през мнениеRoamer wrote:Мдам, явно аз съм единственият привърженик на идеята за това списъкът да бъде пускан в едно мнение, което след това просто да бъде редактирано с обновявания
+100.zhivik wrote:Ама верно, хайде престани да се правиш на тартор на групата, мисля, че всички наоколо могат да четат, за да не се налага да правиш актуализация на списъка след всеки пост. То бива безмислен спам, ама всичко си има граници.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests