Добър е вица даshayhiri wrote:Ъ-ъ, това е майтап, ве хора. Просто, като се замисли човек, едни от първите "клиенти" на Уил биха били точно Бекет и Д. Дж.

Добър е вица даshayhiri wrote:Ъ-ъ, това е майтап, ве хора. Просто, като се замисли човек, едни от първите "клиенти" на Уил биха били точно Бекет и Д. Дж.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А Вербински се очертава като един от най-добрите млади, не знам колко е млад, де, режисьори.
А има и още нещо, дами, тоя човек не се притеснява да олиже каквото и да е, даже мисля, че така се подсигурява. Лизането му е майката.
Въобще:в дупето си може да побере топ, а това си е важно знание
филма .... не търпи компромиси
Хмммм....сигурен ли си, че си си изпил хапчетата и имаш седми клас?трубадур wrote:Виждаш ли, бате. Оставил съм те безмълвен. А това вече си е една мъничка победа. Нещото, което придаде смислъл на деня ми. Компетенцията в киното да не може да ми отговори ме кара да се чувствам по-възвишен. Твоята безмълвност ме кара и аз да замълча, демек разбирам, че най-после ме приемаш за равен, о велики. А това значи много за бедната ми изтерзана душица. Хвала, просто![]()
Просто, момче, много си просто. Узъзнай сЪ
, като "всичките" от първото изречение на това отвинтващо всякакъв комън сенс "ревю" са "Жега" и "Вътрешен човек". Дано наистина си на 15 или 16, иначе се получава много жалкоМаямито ги издухва всичките. Има всичко познато - силни характери, адекватни герои (рядко срещано, а в неговите филми, героите са истински: не може да си про. а на карая да оплескаш всичко, щот трябва да има драма, а също не може и да си безгрешен, правиш грешки и това си е), манияшка светлина и цветове, и няколко впечатляващи природни картини, мда и диалог, както и игра.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 0 guests