Въх роклето на елето коя ли броня е.
Абе некой да му се намира Елитен Еле том? Тъй де, трее и пари да събера първо де

Moderator: AlDim

м атрее ги събера днекса тия пари че съм с 4 само. ма мое ти ги изплата до довечера.
  м атрее ги събера днекса тия пари че съм с 4 само. ма мое ти ги изплата до довечера.   

Най сетне да я ползвам и Гуен за нещо тамън.
 Най сетне да я ползвам и Гуен за нещо тамън. 
  .
.  .
. . Аз си разкликвам месмера цъкайки по мисия от континентче така за разнообразие че нямам много време тия дни. Спами си доста добре като еле д 54 енергия ако не се заплесна да забравя двата атунмента
. Аз си разкликвам месмера цъкайки по мисия от континентче така за разнообразие че нямам много време тия дни. Спами си доста добре като еле д 54 енергия ако не се заплесна да забравя двата атунмента  
Не разбирамDelegat wrote:Спокойно, нещо не се разпада, просто преминаваме през труден период. И не е като да е за първи пътElayne wrote:Последните два дни нещо не се събираме, цари напрегната атмосфера и май нещата се разпадат или поне засега. А дано всичко се оправи и продължим да играем, защото е доста приятно
 защо са цупните толкова, т.е. разбирам, но не бих се трогнала толкова
 защо са цупните толкова, т.е. разбирам, но не бих се трогнала толкова  и не са кой знае какъв 'проблем'. В смисъл... играенето хем е за кеф, хем ако се печели има по-голям кеф и всъщност ако се губи кефът от самото игране си отива. Its as simple as that
 и не са кой знае какъв 'проблем'. В смисъл... играенето хем е за кеф, хем ако се печели има по-голям кеф и всъщност ако се губи кефът от самото игране си отива. Its as simple as that  .
. и ще играем често често.
 и ще играем често често. Аз не понасям някой да ме командори кво да прая.
 Аз не понасям някой да ме командори кво да прая.   

Иначе са се забавлявам с тотално рандъм куестчета по континентите на прескоци.
 Иначе са се забавлявам с тотално рандъм куестчета по континентите на прескоци. .
. , но и на тези съм доволна ^^. Kidding...
, но и на тези съм доволна ^^. Kidding... Аз ше се помотам за елитки и из азурските територии довечера че има 1-2 неща там ценни. Иначе ше се позанимавам после с трайъла на уоу ма не мога да схвана и за тва ли иска кредитна карда чек дагиеба.
  Аз ше се помотам за елитки и из азурските територии довечера че има 1-2 неща там ценни. Иначе ше се позанимавам после с трайъла на уоу ма не мога да схвана и за тва ли иска кредитна карда чек дагиеба. бързам.
 бързам.Users browsing this forum: No registered users and 3 guests