Ами, ние играхме ГвГ вчера, започнахме плахо-плахо след злощастната серия на няколко поредни загуби и вчера направихме май само 2 загуби (освен победите, които бяха повече). Всъщност билдът ни е добър, но загубихме срещу pressure билд с три некрота, които спамят хексове като луди и мигрена месмер. Другата загуба беше от недоглеждане май или поне... ако се бяхме усетили една идея по-рано да похийлваме гилд лорда може би щяхме да ги пречупим... На Victory or Death сме добри

.
Колкото до другото... трябва да се понауча да интеръптвам с тоя месмер >.<, ужасно е просто... всички скачат на теб да те бият, а на танковете нищо не можеш да им направиш, а докато ме бият трябва да гледам монковете да не кастнат нещо и да гледам да не се напъвам да интеръптвам сигнет, а спел... като някои спелове са на по 1/2 секунда кастинг тайм... зловещо си е направо.
Купих си Glacial Gauntlets, ама май съм казала вече... два дена пофармване на ледените камъчета и си взех. Не са chaos gloves за 75 ектоплазми

, но и на тези съм доволна ^^. Kidding...
Марфата като си направи геройче кажете тук ник-нейм да я добавя и да ходим да цъкаме заедно.