Upcoming Movies
Moderator: Moridin
На мен 28 дни не ми хареса много, имаше идея, но някак си реализацията започна да коцука. До средата филма беше добър, но щом се занесоха при войниците... от този момент на там, филма ме издразни. Че продължението ще се гледа, няма съмнение.
Специално в този зомби жанр, няма по-добро то Shaun of the dead - пак английски филм, то и за това е качествено - тотален бъзик със зомби-филите, дет се взимат не сериозно.
Специално в този зомби жанр, няма по-добро то Shaun of the dead - пак английски филм, то и за това е качествено - тотален бъзик със зомби-филите, дет се взимат не сериозно.

Уве Бол най-сетне си намери мястото. И най-странното е, че филмът вече получи добро (още първото) ревю.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз пък си се кефя ето на това много 
http://www.youtube.com/watch?v=jICEMamxJKg
По всичко личи, че ще компенсират за не толкова добрата втора част, а пък и Ал Пачино ме кефи

http://www.youtube.com/watch?v=jICEMamxJKg
По всичко личи, че ще компенсират за не толкова добрата втора част, а пък и Ал Пачино ме кефи

This signature is not yet rated
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдам, продължението на сагата за Оушън ще бъде видяно, няма как
...а аз някой ден ще се поразтърся и ще успея да си се докопам до DVD с добрия стар оригинал - http://www.imdb.com/title/tt0054135/...

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ммммм... чекай, чекай малко - какво заяждане?
Хм, като се замисля, излиза, че това, което аз казах - ей така изведнъж хвърляне на оригинала в цялата дискусия - може да бъде прието почти така... Не, всъщност нямах нищо такова предвид и трудно бих приел твоето мнение за заяждане. Просто изразявам лично мнение - което съвсем не пречи на другата част от личното ми мнение - че римейкът (и в двете си досега излезли части и най-вероятно и в тази, която всички чакаме) е много, много добър.
Хубу де, може би някой ден ще се науча да не говоря, когато нямам какво да кажа
...макар че - с опасност от преплитане на форумни нишки - май във Воала имаше доста добра аргументация срещу не-говоренето, когато нямаш какво да кажеш 

Хубу де, може би някой ден ще се науча да не говоря, когато нямам какво да кажа

Eric: I use my sword to detect good on it.
Морви героинята в книгата е малко момиче. А самата поредица е едно от най-качествените неща пускани в БГ въобще и хич не е детска.Morwen wrote:Мен по-скоро ме съмнява възрастта на таргет аудиторията с това момиче за главна героиня, но пък наистина изглежда добре. А и доколкото помня чух няколко добри мнения за "Тъмните му материи"...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Друг е въпросът дали става за филм, ама карай. Безпокои ме и сетингът, който не е особено фентъзи. Честно казано, преди да видя представянето в линкчето, дори не бях включил Компаса в мисления списък на очакваните филми.
Но сега някак си изведнъж всичко се промени.
Просто имам чувството, че наистина са подходили сериозно, както и с Властелина. Имаме и несравнимо по-качествената от Потър литературна основа, и страхотните актьори. Светът изглежда оригинален и консистентен, а ефектите - хм, дори само заради кадрите с мечока ще си струва.
Като цяло, бие ми много повече на ЛОТР, отколкото на Стардаст. Дано не бъркам.
А ако е така, ще има и успех и ще си имаме нов Властелин всяка от следващите три зими.
Гибли, извинявай за леймърския въпрос (втора и трета част не ми се четяха), но има ли интересна фентъзи визия в продълженията? Щото в първата се сещам само за мечките и летящите вещици.
Нали се сещаш, чисто визуално: като животните на назгулите, олифонтите и Минас Тирит.

Но сега някак си изведнъж всичко се промени.

А ако е така, ще има и успех и ще си имаме нов Властелин всяка от следващите три зими.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не всички си падат по ню уиърд или стиймпънк. Не повече от 25%, за да съм точен.
http://sffworld.com/forums/showthread.php?t=14275
А епичното фентъзи, колкото и тъпо да е на хартия, се сещаш как изглеждаше във Властелина.
http://sffworld.com/forums/showthread.php?t=14275
А епичното фентъзи, колкото и тъпо да е на хартия, се сещаш как изглеждаше във Властелина.