Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
трубадур
Elder God

Post by трубадур » Tue May 01, 2007 3:43 pm

На мен 28 дни не ми хареса много, имаше идея, но някак си реализацията започна да коцука. До средата филма беше добър, но щом се занесоха при войниците... от този момент на там, филма ме издразни. Че продължението ще се гледа, няма съмнение.
Специално в този зомби жанр, няма по-добро то Shaun of the dead - пак английски филм, то и за това е качествено - тотален бъзик със зомби-филите, дет се взимат не сериозно.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 03, 2007 2:50 pm

:lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=3KvR0Wkbs6k

Уве Бол най-сетне си намери мястото. И най-странното е, че филмът вече получи добро (още първото) ревю.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu May 03, 2007 4:04 pm

Аз пък си се кефя ето на това много :)

http://www.youtube.com/watch?v=jICEMamxJKg

По всичко личи, че ще компенсират за не толкова добрата втора част, а пък и Ал Пачино ме кефи :)
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 03, 2007 4:19 pm

Аауууууууууу!!! Мани че Ал Пачино си е един голям +! Разбира се. Но щом Анди Гарсиа и Дон Чидъл също се "разписват", нямам намерение да го пропусна и аз! :lol:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu May 03, 2007 4:40 pm

Мдам, продължението на сагата за Оушън ще бъде видяно, няма как :) ...а аз някой ден ще се поразтърся и ще успея да си се докопам до DVD с добрия стар оригинал - http://www.imdb.com/title/tt0054135/...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu May 03, 2007 6:01 pm

Не искам да се заяждам, но точно този филм е един от изключително редките случаи, когато римейка е по-добър от оригинала. Съжалявам за всичките добри актьори в този филм, но това си е факт.
This signature is not yet rated

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu May 03, 2007 6:12 pm

Ммммм... чекай, чекай малко - какво заяждане? :) Хм, като се замисля, излиза, че това, което аз казах - ей така изведнъж хвърляне на оригинала в цялата дискусия - може да бъде прието почти така... Не, всъщност нямах нищо такова предвид и трудно бих приел твоето мнение за заяждане. Просто изразявам лично мнение - което съвсем не пречи на другата част от личното ми мнение - че римейкът (и в двете си досега излезли части и най-вероятно и в тази, която всички чакаме) е много, много добър.

Хубу де, може би някой ден ще се науча да не говоря, когато нямам какво да кажа :) ...макар че - с опасност от преплитане на форумни нишки - май във Воала имаше доста добра аргументация срещу не-говоренето, когато нямаш какво да кажеш :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 04, 2007 1:42 pm

Айде, народее! :D Най-сетне добре изглеждащо фентъзи!

http://www.youtube.com/watch?v=58X4o_41Frc
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 04, 2007 1:51 pm

Баси, за пръв път виждам трейлър с in-produce кадри, вкл. син екран и мешове на CGI дзверове без текстури :shock:

Иначе не изглежда зле :)
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 04, 2007 1:57 pm

Мен по-скоро ме съмнява възрастта на таргет аудиторията с това момиче за главна героиня, но пък наистина изглежда добре. А и доколкото помня чух няколко добри мнения за "Тъмните му материи"...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri May 04, 2007 2:00 pm

Беж да ги четеш :)
Много се надявам да не се изложат с екранизацията, защото книгите са великолепни.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri May 04, 2007 2:01 pm

Morwen wrote:Мен по-скоро ме съмнява възрастта на таргет аудиторията с това момиче за главна героиня, но пък наистина изглежда добре. А и доколкото помня чух няколко добри мнения за "Тъмните му материи"...
Морви героинята в книгата е малко момиче. А самата поредица е едно от най-качествените неща пускани в БГ въобще и хич не е детска.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 04, 2007 2:32 pm

Друг е въпросът дали става за филм, ама карай. Безпокои ме и сетингът, който не е особено фентъзи. Честно казано, преди да видя представянето в линкчето, дори не бях включил Компаса в мисления списък на очакваните филми. :roll:

Но сега някак си изведнъж всичко се промени. :D Просто имам чувството, че наистина са подходили сериозно, както и с Властелина. Имаме и несравнимо по-качествената от Потър литературна основа, и страхотните актьори. Светът изглежда оригинален и консистентен, а ефектите - хм, дори само заради кадрите с мечока ще си струва. 8-) Като цяло, бие ми много повече на ЛОТР, отколкото на Стардаст. Дано не бъркам.

А ако е така, ще има и успех и ще си имаме нов Властелин всяка от следващите три зими. :D Гибли, извинявай за леймърския въпрос (втора и трета част не ми се четяха), но има ли интересна фентъзи визия в продълженията? Щото в първата се сещам само за мечките и летящите вещици. :roll: Нали се сещаш, чисто визуално: като животните на назгулите, олифонтите и Минас Тирит.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 04, 2007 2:37 pm

Не виждам какво му е нефентъзи-то на сетинга. То фентъзито не е само елфически палати, напомпани воини и дългобради магьосници.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 04, 2007 2:40 pm

Не всички си падат по ню уиърд или стиймпънк. Не повече от 25%, за да съм точен.

http://sffworld.com/forums/showthread.php?t=14275

А епичното фентъзи, колкото и тъпо да е на хартия, се сещаш как изглеждаше във Властелина. :)