Malazan Book of the Fallen
Moderator: Moridin
Ян го отпиши:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Вие, ми. Да не искате аз да говоря?Trip wrote:Иииии, Кал, лудничка, ше говорим за Ериксън...чакай малко, НИЕ ли ше говорим за Ериксън??? Щото, ако е така, да земем да се фанем, примерно Ян, Жоро, Симеон, Сашо и аз и да измислим нещо... Все тая, мерси, че си ни набутал там
*представям си 6000 страници за осмисляне и изцъклям очи*
*...но не и преди да изхъхря:*
Само че първо кажете: "Да, миризливи сме, и невзрачни, и лишени от чувство за митопоезия..."
И да не последвате примера на Вожда, че мен ще държат утгуворен...
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Аз също не съм! Нищо, че за пръв път чувам думата. Иначе няма да се измъкна как. Тва ми е уанс инна лайфтайм шанс да застана пред оная русата пичка и другите многознайковци и да кажа:
"Миии, начи, таковата, МНОУ яка поредица, бах тоз Ериксън къв е пиДЖ!"
...
а после да си седна...
"Миии, начи, таковата, МНОУ яка поредица, бах тоз Ериксън къв е пиДЖ!"
...
а после да си седна...
And you can't dance with a devil on your back...
Е, мноо ясно!!!Trip wrote:Аз не съм лишен от чувство за митопоезия. :Р Уча ги тия неща, все пак :Р
Аз на какво да те обидя иначе? На "миризлив" и "невзрачен" ли?!
Рол, русата пичка не си е показвала п...ерушината от бая време. Да ни бяхте видели в сряда - старата гвардия сгушена боязливо в единия ъгъл, а мойте младежи окупирали целия допрозорецов фланг...
*смея се умилено*
...Как инак, мислите, се пробутва фентъзи автор на старата гвардия? Ми през труповете й, ка
к!
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
- Interpreter
- Forsaken
Ето и официалната програма на Ефремов.
); а аз няма да откажа идеи за моята тема на 07.03. ... само че там ще си изложа тезата писмено по-нататък, да знаете какви примери си търся.
Калин
Ще ни трябва помощ и за 31.01. (кратичко представяне на приказките в любимия жанр - не на фентъзито като цяло, никак не31.01 Приказната фантастика - дискусия (търсят се желаещи за ревю на някои от шедьоврите в направлението)
...
07.03 Истинското фентъзи, или Къде Хауърд превъзхожда Толкин (водещи - Калин Ненов, Владимир Полеганов)
14.03 Представяне на Стивън Ериксън (водещи - Shadowdance.info)

Калин