The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
Но вие знаете, че истински наръчник за това какво може и не може да се гледа, мога да създам само аз... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
EDIT: Мило момче, той не говореше ли за цялостно формиране на вкусовете, не в частност за сериали?Roland wrote:Мило момиче, къде си 'ръгнАла точно па ти в сериалните теми да го буташ тоя стейтмънт?Vivian wrote:Но вие знаете, че истински наръчник за това какво може и не може да се гледа, мога да създам само аз...![]()
![]()
Last edited by Vivian on Thu Oct 01, 2009 12:06 am, edited 1 time in total.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Хаха, забавно се разви темата, спор няма. Сега ще цъфне някой интелектуален админ да ни отреже кефа, ама поне да си направим кефа.
По ред на номерата:
1. Към Ицарата: Ходи удари още няколко епа на Charmed и после на The Nanny и после на Muppet Show (всичките гениални творби са взети от твоята класация) да си ги преговориш и после се заяждай със СМАЗВАЩА творба като Бригада. Подобен сериал няма как да бъде оценен достойно в този форум, защото просто е темата му и крайния му тестостеронен заряд е доста далеч от теб и повечето постъри тук. Иначе знаеш, че си ми приятел и те харесвам, но форумът е форум - споделяме мнения и често стигаме до полемики, съвсем нормално е. Няма защо всеки път да скачаме като ощипани моми като се разменят няколко остри реплики.
2. Към Симеон и Ицо (пак): Проблемът е, че аз лично само с Европа, негри и Австралия не бих се задоволил особено много
. Но Симеон винаги ми е бил интересен опонент, трябва някой път да развием трактовките си на Троя и Civil War-а определено. Само дето сега и двамата ще искаме да сме Тони Старк предполагам.
3. Вивиан: Интересна си ми и признавам скила ти. Не отричай този на другите, не е колегиално все пак
Ако не бях мулти-класнал на комикси и игри сега сигурно щях да съм като теб 
По ред на номерата:
1. Към Ицарата: Ходи удари още няколко епа на Charmed и после на The Nanny и после на Muppet Show (всичките гениални творби са взети от твоята класация) да си ги преговориш и после се заяждай със СМАЗВАЩА творба като Бригада. Подобен сериал няма как да бъде оценен достойно в този форум, защото просто е темата му и крайния му тестостеронен заряд е доста далеч от теб и повечето постъри тук. Иначе знаеш, че си ми приятел и те харесвам, но форумът е форум - споделяме мнения и често стигаме до полемики, съвсем нормално е. Няма защо всеки път да скачаме като ощипани моми като се разменят няколко остри реплики.
2. Към Симеон и Ицо (пак): Проблемът е, че аз лично само с Европа, негри и Австралия не бих се задоволил особено много

3. Вивиан: Интересна си ми и признавам скила ти. Не отричай този на другите, не е колегиално все пак

Е и ако беше мулти-класнал на мода все пак...I ain`t THAT easy.Muad_Dib wrote: 3. Вивиан: Интересна си ми и признавам скила ти. Не отричай този на другите, не е колегиално все пакАко не бях мулти-класнал на комикси и игри сега сигурно щях да съм като теб

Къде па ги видя тези остри реплики, лафим си задушевно и толкоз.
За "Бригада" нарочно те подбъзикнах, точно за да тръгне лаф.
Още имам носталгични спомени от споровете ни около "4400" и "Хироус", язък, че ги изтриха.
Та значи. Споменатите от теб сериали са качествени фентъзита/комедии, да, жалко, че от мутрафонско-тестостеронни псевдо-култчета за тийнейджъри не се отпускаш малко от малко на по-благо-романтична вълна... я, ама ти гледаш "Приятели" и "Стъпка по стъпка". И се подиграваш с "Чаровните вещици" (чудесно развити свръхспособности и фентъзи истории плюс готини семейни взаимодействия), "Бавачката" (много добра комедия) и "Мъпет шоу" (старо, но все още нелошо)?
Впрочем, да беше погледнал актуализираната ми класация, в която сложих заглавия, които бих гледал повече от веднъж, а? Там е само един от трите въпросни сериала.
Иначе да - темата за възхваляване на бандюги под каквато и да било форма (включително "Кръстниците" и "Скарфейс", които са с егати актьорския състав) не ми импонира в сюжетно отношение.
Попогледай прочее "Файърфлай", "Ейнджъл" и "Бъфи", да видиш бая качествена фантастика/фентъзи/вампирски истории, които хем разсмиват, хем разплакват. "Хаус" и "Боунс" също не са за изхвърляне, меко казано.
П.П. Драги админи/модове, с Колето не се караме, а се забавляваме. Пък и сме толкова по темата, че няма накъде повече. Ако трябва, ще слагаме повечко смайлита, за да няма недоразумения.

За "Бригада" нарочно те подбъзикнах, точно за да тръгне лаф.

Още имам носталгични спомени от споровете ни около "4400" и "Хироус", язък, че ги изтриха.

Та значи. Споменатите от теб сериали са качествени фентъзита/комедии, да, жалко, че от мутрафонско-тестостеронни псевдо-култчета за тийнейджъри не се отпускаш малко от малко на по-благо-романтична вълна... я, ама ти гледаш "Приятели" и "Стъпка по стъпка". И се подиграваш с "Чаровните вещици" (чудесно развити свръхспособности и фентъзи истории плюс готини семейни взаимодействия), "Бавачката" (много добра комедия) и "Мъпет шоу" (старо, но все още нелошо)?
Впрочем, да беше погледнал актуализираната ми класация, в която сложих заглавия, които бих гледал повече от веднъж, а? Там е само един от трите въпросни сериала.

Иначе да - темата за възхваляване на бандюги под каквато и да било форма (включително "Кръстниците" и "Скарфейс", които са с егати актьорския състав) не ми импонира в сюжетно отношение.
Попогледай прочее "Файърфлай", "Ейнджъл" и "Бъфи", да видиш бая качествена фантастика/фентъзи/вампирски истории, които хем разсмиват, хем разплакват. "Хаус" и "Боунс" също не са за изхвърляне, меко казано.
П.П. Драги админи/модове, с Колето не се караме, а се забавляваме. Пък и сме толкова по темата, че няма накъде повече. Ако трябва, ще слагаме повечко смайлита, за да няма недоразумения.
Last edited by passer-by on Thu Oct 01, 2009 2:23 am, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ами редактирай си класацията, колко му е. Аз моята мисля да я актуализирам на всеки няколко месеца.herairness wrote:Аууу, как можах да забравя 2 1/2 мъже - много любим!!!

The Best of Mozart
Никъв шанс нямаме ние, простосмъртните, боя се. Тя е мултикласнала в музика, литература и мода, освен във филмите. Обречени сме, боя сеMuad_Dib wrote:3. Вивиан: Интересна си ми и признавам скила ти. Не отричай този на другите, не е колегиално все пакАко не бях мулти-класнал на комикси и игри сега сигурно щях да съм като теб

And you can't dance with a devil on your back...
passer-by wrote:Къде па ги видя тези остри реплики, лафим си задушевно и толкоз.![]()
За "Бригада" нарочно те подбъзикнах, точно за да тръгне лаф.![]()
Още имам носталгични спомени от споровете ни около "4400" и "Хироус", язък, че ги изтриха.![]()
Впрочем, да беше погледнал актуализираната ми класация, в която сложих заглавия, които бих гледал повече от веднъж, а? Там е само един от трите въпросни сериала.![]()
Ех, Ице, Ице, славни времена бяха на този форум, даже имаше и РЛ сърдене и извиняване:).
Та по точки за каквото си казал и спазвам приятелското общуване:
1. Бригада е за всички други, но не и за тийнове.
2. Ако щеш ми вярвай, но специално заради теб си дръпнах първия сезон на Charmed навремето и даже го пробвах, но и след петата серия силно не ми пукаше за сериала и просто нямах търпение да видя Алиса Милано гола, това уви продължи да не се случва още 2 епизода, след което го зарязах...
3. Бавачката - ще ме прощаваш ама си е най-обикновено ситкомче с нищо алтернативно или особено в него, да не говорим, че идеята не блести с особена оригиналност.
4. Мъпет Шоу - тук донякъде съм склонен са съглася, че е част от вечните класики, макар мен лично никога да не ме е докосвало дори и в невръстна детска възраст...
5. Приятели за мен завинаги ще си остане най-добрият комедиен сериал евър. Наречи го носталгия по минало време или просто инат, но това е така и никога няма да се промени.
6. За препоръките: Освен Firefly друго не бих изгледал. Опитах около 7 епизода Бъфи, еми не мерси, не ща да си загубя 20-30 часа да чакам да стане готино...Да не говорим, че вече съм голям (ТМ) и наистина нямам време да изгледам 12 сезона с 40-минутни серии, има други хобита и други неща за гледане, които са ми по-важни. И преди всичко - личен живот. Хаус е много, много готин, но там ме отблъсква липсата на сюжетна линия между епизодите. Знам, че по-натам има някаква, но пак - не ми се чака една купчина серии, да не споменавам, че ВЪОБЩЕ не ми пука за другите герои/актьори в сериала освен самия Хаус. Единственият series-based сериал, който още гледам е CSI: Las Vegas и то защото си го почнах още преди 5-6 години. Също така и единственият криминален сериал, който бих гледал (и да, пробвал съм и Боунс 5-6 епизода, нямам нерви...).
Мерси за приятната дискусия и надявам се да я направим и РЛ по някое време в близко и по-далечно бъдеще.
Специално Charmed, Buffy и Angel са малко слаби в първия си сезон, но нататък стават доста, доста по-добри. Ама и Firefly е по-добре от нищо.
За House M.D. и Bones явно нямаш афинитет, защото мен ми приковаха вниманието още в първите си минути. Същото с Castle и Lie To Me.
Да, това със свободното време си е фактор, пък ти и по игри си запален, за разлика от мен.
За House M.D. и Bones явно нямаш афинитет, защото мен ми приковаха вниманието още в първите си минути. Същото с Castle и Lie To Me.
Да, това със свободното време си е фактор, пък ти и по игри си запален, за разлика от мен.

The Best of Mozart
Сериозен пропуск е тва с Бъфи, освен това първи сезон е 12 епизода, от които щом си изгледал вече 7, ти остават само 5. Втори сезон от самото начало отскача рязко като качество, да не говорим, че и в първи почти няма епизод без нещо титанично яко в него. Заеби другото, ама просто човек, дето се кефи на сериали, от обща култура трябва да го е гледал тоя
И не ми изтъквай МОИТЕ пропуски, знам си ги и ги наваксвам малко по малко, че моите хобита са повече и от твоите, а тук лудницата е налудничава 

And you can't dance with a devil on your back...
- pnv_Creator
- Misting