Уговорки за кино
Тъй, предлага се да ходим от 19:40 със среща от 19:00 или по-късно, ако някой е взел предварително билети, щото за тоя филм наплив ЩЕ има. Има и опция от 19:00 със среща 18:30, което мен по ме устройва, щото после по ще има време да се седне, но ако за работещите е проблем, ше се съобразя.
Засега кои сме сигурни и кой колко часа предпочита?
Засега кои сме сигурни и кой колко часа предпочита?
And you can't dance with a devil on your back...
Аз преди 19;00 без 15 не мога да излезна от офиса. Тури и 20 мин път поне. начи за 19;40 мое сколасам там. ма не ми е много зор да го гледам бързо де.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Изгледах първия. Много грабва... като се изключи малко излишните за сюжета акробатики на строежа (когато подскачаха и се хвърляха от всякакви кранове и плоскости... Беше ми доста суперменско и за малко да ме откаже да го догледам. Но после се пооправи 
Та, там сме. Тихо и аз.

Та, там сме. Тихо и аз.

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Определено за мен по-ранната прожекция е невъзможна, имам работа за поне до 17.00. Предлагам да се спрем на тази от 20.30, като за свършилите по-рано работа нищо не пречи кафенце или нещо преди това, но плс като сядате имайте предвид, че някои от нас са гадни пушачи
.
Доколкото зная, Валери е на работа до по-късно от мен, така че и за него 20.30 е по-възможно.

Доколкото зная, Валери е на работа до по-късно от мен, така че и за него 20.30 е по-възможно.
VMITW!