Уговорки за кино
Тъй, предлага се да ходим от 19:40 със среща от 19:00 или по-късно, ако някой е взел предварително билети, щото за тоя филм наплив ЩЕ има. Има и опция от 19:00 със среща 18:30, което мен по ме устройва, щото после по ще има време да се седне, но ако за работещите е проблем, ше се съобразя.
Засега кои сме сигурни и кой колко часа предпочита?
Засега кои сме сигурни и кой колко часа предпочита?
And you can't dance with a devil on your back...
Аз преди 19;00 без 15 не мога да излезна от офиса. Тури и 20 мин път поне. начи за 19;40 мое сколасам там. ма не ми е много зор да го гледам бързо де.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Изгледах първия. Много грабва... като се изключи малко излишните за сюжета акробатики на строежа (когато подскачаха и се хвърляха от всякакви кранове и плоскости... Беше ми доста суперменско и за малко да ме откаже да го догледам. Но после се пооправи 
Та, там сме. Тихо и аз.

Та, там сме. Тихо и аз.

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Мня не съм в София до неопределено време утре ;( Иначе му се кана и аз.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Определено за мен по-ранната прожекция е невъзможна, имам работа за поне до 17.00. Предлагам да се спрем на тази от 20.30, като за свършилите по-рано работа нищо не пречи кафенце или нещо преди това, но плс като сядате имайте предвид, че някои от нас са гадни пушачи
.
Доколкото зная, Валери е на работа до по-късно от мен, така че и за него 20.30 е по-възможно.

Доколкото зная, Валери е на работа до по-късно от мен, така че и за него 20.30 е по-възможно.
VMITW!