Какво слушате сега?

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 22, 2007 1:17 pm

В офиса си слушаме БГ радио от вчера (хрумна ни да сменим само мп3-ките) :). Засега е доволно скучно.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Jun 22, 2007 1:22 pm

Пробвайте с Радио 1 - по спомени пускат по-разнообразни неща, и повечето смислени.

Аз си карам със shuffle-a - мдам, достатъчно беше да натисна едно-две бутончета, за да се измъкна от цикленето с JSC :) Измъкнаха ме първо Foreign Affair на Майк Олдфилд (мдам, Foreign Affair беше онова хипнотизиращото, с осемте реда текст през цялото време...) и Budapest на Jethro Tull.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 22, 2007 1:41 pm

Е за фона и радио върши работа че не ме разсейва толкоз.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jun 22, 2007 1:46 pm

Elayne wrote:В офиса си слушаме БГ радио от вчера (хрумна ни да сменим само мп3-ките) :). Засега е доволно скучно.
Това е средство за промиване на мозъци - спрете докато е време. Ако толкова държите на музика просто за фон, пуснете си Ретро радио, и ще свърши работа. Иначе и аз карам на shuffle, особено като си извадих iPod-a, че не бях го пускал известно време - много приятно ти става да чуеш някоя песничка, която отдавна не си чувал, но те кефи много :)

Иначе може да пробваш с това (подходящо е за сезона :) ), случайно открих тази група, от Мелбърн са:

http://www.youtube.com/watch?v=H11hii4za7g
This signature is not yet rated

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 22, 2007 2:12 pm

Нема радио дето да не ОМРЪЗВА. Ретро си изпя песента вече за сега. Но пък Радио рекламта, ех радио рекламата. :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 22, 2007 2:28 pm

БГ радио беше пречукано преди малко, защото беше безобразно скучно. Радио 1 знам, че е хубаво, но не знам откъде да си го пусна :oops:.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jun 22, 2007 2:30 pm

Като настроиш радиото на 106.0 MHz? Освен ако не изпускам нещо ...

Edit: Виноват, съвсем се изложих с този пост - ето откъде може да си го пуснеш online:

http://www.radio1.bg/

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 22, 2007 2:35 pm

Истината е "Веселина" ;р Създава обстановка.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 22, 2007 2:51 pm

Не и в офиса лами. А постът ти, Живик, наистина ме развесели :), преди едита. Хехе. Аз щото бях попаднала на някаква страница, от която ми искаха някакви ъпдейти за Уиндоус Медия Плейър, представи си, за да върви, пък аз не ща с него, щото не го трая, а през Уинамп си е напълно възможно принципно и най-лесно, ама тогава не ставаше. Сега, с твоя помощ, всичко е наред.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jun 22, 2007 3:11 pm

Ми аз пък, понеже съм на Уиндоус Плейъра явно, ама не мога да го слушам!!! Тамън се израдвах на Бг Радио онлай!!! :cry:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jun 22, 2007 3:15 pm

Elayne wrote:А постът ти, Живик, наистина ме развесели :), преди едита. Хехе.
Явно аз вече ставам старомоден, защото някой като ми каже, че слуша радио, аз обикновено си представям, че има радиоапарат (или уредба) някъде в стаята ...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 22, 2007 3:19 pm

Ми за съжаление нямаме в офиса, през компютрите, а и колони нямаме, компът си е 'щурче' :P, та е още по-забавно.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Jun 22, 2007 5:06 pm

Имаше един сайт, дето му казваш какъв тип музика обичаш - стил, "групи подобни на", "песни подобни на"... и то ти пуска каквото ти избере. Базата данни от песни беше огромна, почти не съм чул песен да се повтяря. Много е добро това сайтче... как беше...
Look at the darkness...
...around me.

Simba
Scholar

Post by Simba » Sat Jun 23, 2007 2:18 pm

Le Roi Lion II - OST - L'amour nous guidera :oops:
Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Jun 24, 2007 7:44 am

Three days grace- Let it die

Много хубав им е последният албум.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image