Какво слушате сега?
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Пробвайте с Радио 1 - по спомени пускат по-разнообразни неща, и повечето смислени.
Аз си карам със shuffle-a - мдам, достатъчно беше да натисна едно-две бутончета, за да се измъкна от цикленето с JSC
Измъкнаха ме първо Foreign Affair на Майк Олдфилд (мдам, Foreign Affair беше онова хипнотизиращото, с осемте реда текст през цялото време...) и Budapest на Jethro Tull.
Аз си карам със shuffle-a - мдам, достатъчно беше да натисна едно-две бутончета, за да се измъкна от цикленето с JSC

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Е за фона и радио върши работа че не ме разсейва толкоз.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Това е средство за промиване на мозъци - спрете докато е време. Ако толкова държите на музика просто за фон, пуснете си Ретро радио, и ще свърши работа. Иначе и аз карам на shuffle, особено като си извадих iPod-a, че не бях го пускал известно време - много приятно ти става да чуеш някоя песничка, която отдавна не си чувал, но те кефи многоElayne wrote:В офиса си слушаме БГ радио от вчера (хрумна ни да сменим само мп3-ките). Засега е доволно скучно.

Иначе може да пробваш с това (подходящо е за сезона

http://www.youtube.com/watch?v=H11hii4za7g
This signature is not yet rated
Нема радио дето да не ОМРЪЗВА. Ретро си изпя песента вече за сега. Но пък Радио рекламта, ех радио рекламата. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Като настроиш радиото на 106.0 MHz? Освен ако не изпускам нещо ...
Edit: Виноват, съвсем се изложих с този пост - ето откъде може да си го пуснеш online:
http://www.radio1.bg/
Edit: Виноват, съвсем се изложих с този пост - ето откъде може да си го пуснеш online:
http://www.radio1.bg/
This signature is not yet rated
Истината е "Веселина" ;р Създава обстановка.
Не и в офиса лами. А постът ти, Живик, наистина ме развесели
, преди едита. Хехе. Аз щото бях попаднала на някаква страница, от която ми искаха някакви ъпдейти за Уиндоус Медия Плейър, представи си, за да върви, пък аз не ща с него, щото не го трая, а през Уинамп си е напълно възможно принципно и най-лесно, ама тогава не ставаше. Сега, с твоя помощ, всичко е наред.

- JaimeLannister
- Forsaken