Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Nov 24, 2006 8:40 pm

Аз гледах вчера Storm - полу Матрицата и полу Silent Hill. Стори ми се бая бозав, не ми хареса.
А днес се пада или Black Dhalia или Lord of the War (не знам дали е правилното оригинално заглавие, аз превеждам ит испански) с Nicolas Cage.
:roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 24, 2006 9:53 pm

Така е, не е лошо филмчето с кейдж. Макар че идеята за "какво е последното нещо дет минава през мозъка на негър в престрелка" някак малко брутално направена :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Fri Nov 24, 2006 10:42 pm

А аз чак сега изгледах Карибски пирати: Сандъка на мъртвеца (at last :mrgreen: ) Някъде след първия час заспах и се събудих на финалните надписи. Добре че не се набутах с пари за билет в някое кино :lol:

btw единствения филм, на който съм заспивал досега беше Ангелите на Чарли, което пък не говори добре за Пиратите
Gone for good

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 29, 2006 11:02 am

Абе много ми се гледа нещо шантаво като Mirror Mask или нещо supernatural, както казват, препоръчайте? :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 29, 2006 2:03 pm

надали ше си паднеш по LEXX да го препоръчам :mrgreen:
знам ли - виж Labirinth ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Nov 29, 2006 2:06 pm

LEXX ФТВ! Брутален беше тоя сериал в първите си 8 епизода (основната история демек). То бива Ню Уиърд, ма тва беше наистина велико :) Някой да го има на двд?
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 29, 2006 2:10 pm

I_Worship_His_Shadow :mrgreen:

Уви не, трееше си го копна едно време кат бачках в Проксимата лекса ;( Първите само стават да ма ги имам на ави. След тва е неква жалка патетика до 4 сезона :(.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Nov 29, 2006 2:18 pm

I am the LEXX. I am the most powerful weapon of destruction in The Two Universes. I was grown on the Cluster, which was ruled by His Shadow. The food was good there.

И авита бих боднал :)
And you can't dance with a devil on your back...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Nov 29, 2006 2:32 pm

ми дават го по axn sci-fi :D някой ако има връзки там 8-)
Image

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 29, 2006 2:38 pm

О, гледала съм някои епизоди беше мнооого яко :P. И наскоро го гледах в някой от тракърите... хм, ще потърся.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 29, 2006 2:50 pm

Roland wrote:LEXX ФТВ! Брутален беше тоя сериал в първите си 8 епизода (основната история демек). То бива Ню Уиърд, ма тва беше наистина велико :) Някой да го има на двд?
Имам някакъв много смътен спомен, че май го бяха пуснали за продажба на DVD - провери в Orange и магазина на Alexandra на Славейков. Поне съм сигурен, че го имаше по видеотеките на касети, за DVD не се сещам.

Сериозен edit: Говоря само за оригиналните минисерии, всъщност аз изобщо не подозирах, че са го направили на сериал, даже цели три сезона още имало - какви неща стават, брей.
This signature is not yet rated

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 29, 2006 3:15 pm

Видеотеките го имаше едно време, тамън кат бачках в офиса на Проксима /гръм да ги тръшне ако са още живи тия/ го въртехме на касет

E свалям ся по яки версии от тия дет имам едно време до ден-два първи сезон щи го дам. Май не е помирисвало тва двд версия из торентите ;(

То така или иначе са само 4 серии по 700мб култовите :(

Belphegor
Farmer

Post by Belphegor » Wed Nov 29, 2006 7:38 pm

Това става ли?

Lexx - Season 1 :arrow: http://torrents.data.bg/details.php?id=62377&hit=1

Lexx - Season 2, ep 1-10 :arrow: http://torrents.data.bg/details.php?id=63105&hit=1
@HdlL - Някой ден ще разбереш...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Nov 29, 2006 8:55 pm

Юпииииииий! Най-после гледах V from Vendetta и на мен много ми хареса!! :mrgreen: Само дето изобщо не му видях фасона на Хуго из целия филм. :cry:

Ааа и също гледах един руски филм от около година или две. Името му трябва да е нещо от рода на Night Guardians (моите преводи от испански). Не е кой знае какво, но срявнявайки го с холивудските ми беше доста по заинтригуващ и интересен!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 29, 2006 9:30 pm

V for Vendetta, Юли :P.

Бтв, по Дискавъри чат-пат дават едно кратичко такова между сериите на документалните филми, в 'рекламния' блок, "Guess the Gadget". И дават някаква джаджа, обясняват ви как изглежда и прочие и ви питат: 'Какво е това и за какво служи?' и вие обикновено (аз поне в 100% от случаите) сте като теле в калчища и гледате незнаещо. После ви казват де и обикновено са адски любопитни неща. Та, според вас дали мога някъде да си ги намеря тия миниатюри?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around