А днес се пада или Black Dhalia или Lord of the War (не знам дали е правилното оригинално заглавие, аз превеждам ит испански) с Nicolas Cage.
Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Аз гледах вчера Storm - полу Матрицата и полу Silent Hill. Стори ми се бая бозав, не ми хареса.
А днес се пада или Black Dhalia или Lord of the War (не знам дали е правилното оригинално заглавие, аз превеждам ит испански) с Nicolas Cage.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Така е, не е лошо филмчето с кейдж. Макар че идеята за "какво е последното нещо дет минава през мозъка на негър в престрелка" някак малко брутално направена 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
-
Hijo de la Luna
- Paragon
А аз чак сега изгледах Карибски пирати: Сандъка на мъртвеца (at last
) Някъде след първия час заспах и се събудих на финалните надписи. Добре че не се набутах с пари за билет в някое кино 
btw единствения филм, на който съм заспивал досега беше Ангелите на Чарли, което пък не говори добре за Пиратите
btw единствения филм, на който съм заспивал досега беше Ангелите на Чарли, което пък не говори добре за Пиратите
Gone for good
I_Worship_His_Shadow
Уви не, трееше си го копна едно време кат бачках в Проксимата лекса ;( Първите само стават да ма ги имам на ави. След тва е неква жалка патетика до 4 сезона
.
Уви не, трееше си го копна едно време кат бачках в Проксимата лекса ;( Първите само стават да ма ги имам на ави. След тва е неква жалка патетика до 4 сезона
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- herairness
- Jaghut Tyrant
Имам някакъв много смътен спомен, че май го бяха пуснали за продажба на DVD - провери в Orange и магазина на Alexandra на Славейков. Поне съм сигурен, че го имаше по видеотеките на касети, за DVD не се сещам.Roland wrote:LEXX ФТВ! Брутален беше тоя сериал в първите си 8 епизода (основната история демек). То бива Ню Уиърд, ма тва беше наистина великоНякой да го има на двд?
Сериозен edit: Говоря само за оригиналните минисерии, всъщност аз изобщо не подозирах, че са го направили на сериал, даже цели три сезона още имало - какви неща стават, брей.
This signature is not yet rated
Видеотеките го имаше едно време, тамън кат бачках в офиса на Проксима /гръм да ги тръшне ако са още живи тия/ го въртехме на касет
E свалям ся по яки версии от тия дет имам едно време до ден-два първи сезон щи го дам. Май не е помирисвало тва двд версия из торентите ;(
То така или иначе са само 4 серии по 700мб култовите
E свалям ся по яки версии от тия дет имам едно време до ден-два първи сезон щи го дам. Май не е помирисвало тва двд версия из торентите ;(
То така или иначе са само 4 серии по 700мб култовите
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Това става ли?
Lexx - Season 1
http://torrents.data.bg/details.php?id=62377&hit=1
Lexx - Season 2, ep 1-10
http://torrents.data.bg/details.php?id=63105&hit=1
Lexx - Season 1
Lexx - Season 2, ep 1-10
@HdlL - Някой ден ще разбереш...
- BaYa
- Forsaken
Юпииииииий! Най-после гледах V from Vendetta и на мен много ми хареса!!
Само дето изобщо не му видях фасона на Хуго из целия филм.
Ааа и също гледах един руски филм от около година или две. Името му трябва да е нещо от рода на Night Guardians (моите преводи от испански). Не е кой знае какво, но срявнявайки го с холивудските ми беше доста по заинтригуващ и интересен!
Ааа и също гледах един руски филм от около година или две. Името му трябва да е нещо от рода на Night Guardians (моите преводи от испански). Не е кой знае какво, но срявнявайки го с холивудските ми беше доста по заинтригуващ и интересен!
Luxury is a matter of having options!!!
V for Vendetta, Юли
.
Бтв, по Дискавъри чат-пат дават едно кратичко такова между сериите на документалните филми, в 'рекламния' блок, "Guess the Gadget". И дават някаква джаджа, обясняват ви как изглежда и прочие и ви питат: 'Какво е това и за какво служи?' и вие обикновено (аз поне в 100% от случаите) сте като теле в калчища и гледате незнаещо. После ви казват де и обикновено са адски любопитни неща. Та, според вас дали мога някъде да си ги намеря тия миниатюри?
Бтв, по Дискавъри чат-пат дават едно кратичко такова между сериите на документалните филми, в 'рекламния' блок, "Guess the Gadget". И дават някаква джаджа, обясняват ви как изглежда и прочие и ви питат: 'Какво е това и за какво служи?' и вие обикновено (аз поне в 100% от случаите) сте като теле в калчища и гледате незнаещо. После ви казват де и обикновено са адски любопитни неща. Та, според вас дали мога някъде да си ги намеря тия миниатюри?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around