б.т.в. Ако някой е чел Свят на смъртта на Хари Харисън - оттам също доста прилики намерих което особено много ми хареса впредвид че СнС е с култов статус.
A V A T A R
- RRSunknown
- Elder God
(1) Стар Трека (новия) не си ли го гледал? Тя беше лейтенант Ухура.RRSunknown wrote:(1)Аз споря - изобщо не допада оригинала . Мислех че е съвсем различна.![]()
(2)б.т.в. Ако някой е чел Свят на смъртта на Хари Харисън - оттам също доста прилики намерих което особено много ми хареса впредвид че СнС е с култов статус.
(2) И аз помислих същото, когато кацнаха на планетата и полковникът ги запозна с обстановката.
Last edited by passer-by on Wed Jan 06, 2010 6:53 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Летящият остров Лапута се появява в "Пътешествията на Гъливър" от преди доста повече от няколко години.Amelia wrote:Иначе, анимиран летящ остров има в Лапута на Миязаки още отпреди ен на брой години. Сигурно някой се е сетил за това още по-рано в някоя книга.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Btw, те ви една друга анкетка за това кой колко пъти ще гледа Аватар - да видим и резултати извън Бг. Макар че не знам кога е пусната анкетата и дали тия отговори са си набрали реалните бройки после:
http://boxofficemojo.com/polls/?page=vi ... 319&p=.htm
http://boxofficemojo.com/polls/?page=vi ... 319&p=.htm
Само да кажа, че в Арена във Варна не беше никак зле. Тоест, бях се настроила, че в сравнение с Аймакса ше е некъв ужас, ама то не беше. Единствено, че екранът е по-малък, ама аз понеже бях доста напред, та това не ми попречи чак толкова много. А и субтитрите бяха смислени. Тоест, не ми се налагаше ако не вдяна някоя реплика, да обикалям из екрана и да ги издирвам. 
Deadline Hollywood Daily reports that Avatar has now slid into the number 2 spot worldwide. Its total take now stands at $1.12 billion just 21 days after release.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- Interpreter
- Forsaken
Тъй тъй. Ха дано удари първо място за всички времена, па да тупнем капи оземи и да мирясамеVivian wrote:Deadline Hollywood Daily reports that Avatar has now slid into the number 2 spot worldwide. Its total take now stands at $1.12 billion just 21 days after release.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Аз съм фенгърла първо на първоAmelia wrote:Тази статистика е леко досадна, неадекватна и воняща на фенбойщина като едновремешното отчитане на ИМДБ оценката на Дарк Найт-а от Роланд. Наистина, кому е нужен тоя всекидневен ъпдейт?
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Всичко си има 'тоя човек'Amelia wrote:ПМ няма ли за тоя човек?
Щото не дразни само Скърдж и Силвър, а и мен, примерно, дет се кефя на филма. И сигурно има и други като мен. А мен ме дразни, защото отмества фокуса от самия филм и го съсредоточава върху индустрията, която честно казано е гнусновата и аз я презирам страстно. Така изглежда все едно в тоя филм няма нищо друго освен зелените пачки.
Хората, които ги интересува тая статистика, знаят къде да си намерят данните в нета.
Хората, които ги интересува тая статистика, знаят къде да си намерят данните в нета.