б.т.в. Ако някой е чел Свят на смъртта на Хари Харисън - оттам също доста прилики намерих което особено много ми хареса впредвид че СнС е с култов статус.
(1) Стар Трека (новия) не си ли го гледал? Тя беше лейтенант Ухура.RRSunknown wrote:(1)Аз споря - изобщо не допада оригинала . Мислех че е съвсем различна.![]()
(2)б.т.в. Ако някой е чел Свят на смъртта на Хари Харисън - оттам също доста прилики намерих което особено много ми хареса впредвид че СнС е с култов статус.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Летящият остров Лапута се появява в "Пътешествията на Гъливър" от преди доста повече от няколко години.Amelia wrote:Иначе, анимиран летящ остров има в Лапута на Миязаки още отпреди ен на брой години. Сигурно някой се е сетил за това още по-рано в някоя книга.
Deadline Hollywood Daily reports that Avatar has now slid into the number 2 spot worldwide. Its total take now stands at $1.12 billion just 21 days after release.
Тъй тъй. Ха дано удари първо място за всички времена, па да тупнем капи оземи и да мирясамеVivian wrote:Deadline Hollywood Daily reports that Avatar has now slid into the number 2 spot worldwide. Its total take now stands at $1.12 billion just 21 days after release.
Аз съм фенгърла първо на първоAmelia wrote:Тази статистика е леко досадна, неадекватна и воняща на фенбойщина като едновремешното отчитане на ИМДБ оценката на Дарк Найт-а от Роланд. Наистина, кому е нужен тоя всекидневен ъпдейт?
Всичко си има 'тоя човек'Amelia wrote:ПМ няма ли за тоя човек?
Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests