Споделете пак
Moderator: Moridin
Да деиства тогава с запарка от липа, около левче е по аптеките пакета пък за едно оче не е много количеството нужна запарка, но трябва да го промива наистина начесто, за да има ефект.
Аз съм го прилагала на себе си, че имах един период наскоро, през който бях нон стоп с възпалени очи и доста често сутрин и с разни секрети, та деиства, но трябва да си постоянен.
Аз съм го прилагала на себе си, че имах един период наскоро, през който бях нон стоп с възпалени очи и доста често сутрин и с разни секрети, та деиства, но трябва да си постоянен.
То ако беше в България нямаше да е толкова голям проблем да се отиде на ветеринар, обаче в чужбна е много скъпо.
Ще видим дали ще намери липов цвят в аптеката. Иначе не знам как му е хрумнало да промива окото на котето с вода със сол. О_о
Ще видим дали ще намери липов цвят в аптеката. Иначе не знам как му е хрумнало да промива окото на котето с вода със сол. О_о
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Водата със сол е Много Лоша Идея (тм). Да се откаже веднага. Отварата от липа не знам дали ще помогне, но 100% няма да навреди. Може да пробва със физиологичен серум, ако се продава по чуждестранните аптеки свободно. Бих предложила и едни капки за очи (човешки, за котешки не мога да гарантирам че действат), но не мисля, че ще може да ги купи без рецепта навън, защото съдържат антибиотик, но ако пък му излезе късмета - Tobradex е търговското им име в БГ, белгийско производство са, та може и в другите страни от ЕС да са със същото име. Да слага по 2 капки до 3 пъти на ден (през равни интервали от време за предпочитане), не повече. Ако до 3 дни няма резултат, да прекъсне лечението с тях.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
За антисептик, за който не би трябвало рецепта, се ползва поне при хората сребърен нитрат - май 2% беше. Промиването обаче е сложна работа, защото трябва да се обърне клепача и да се промива внимателно и за кратко време, и то само от вътрешната му страна, за да не изгори роговицата, веднага след това се промива с физ разтвор. Сега понеже е животно, а не човек, никакви пропорции не мога да се ангажирам да дам. Тoва със солта вероятно е опит да промива с нещо като физиологичен разтвор, което не е лоша идея. Ако не знае пропорциите за физ разтвора - 9 грама сол (което е около 2 чаени лъжички) в 1 литър вода се разтварят, но наистина най-добре да си вземе от аптека стерилен. Най-важното е да промива очите на животното, за да отстранява секрета, антибиотикът също си трябва, щото това дето описва прилича на катарален конюнктивит, но да пробва само с промивки с физ разтвор няколко дни, има шанс да си мине и така.
И аз не вярвах, но след като 23 години живея до него се оказа, че вече всъщност ми е през центъра.Vivian wrote:Метрото, метрото! МЕТРОТО!!!!
Работи цялото...не вярвах, че ще го доживея този ден...
Когато сме се местили тук, баща ми казал на майка ми, че ще ходи с метрото на работа като го построят. Преди 8 години нашите се изнесоха в друг квартал, май им писна да чакат

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- Maledictus
- Warmage
Станцията СУ..... е много издържана. След като гледах архитектурните полюции, които представляват "Г.М. Димитров" и най- вече "Жолио Кюри" (която прилича на социалистическа баня, баси, да не говорим, че като погледнеш между панелите на окачения таван се вижда как се рони вече варта, наплескана по тавана и боядисана), университетската направо ми зарадва окото. И окаченият модул около лампите е доста идеен. Също добре са направили паркчето пред станцията. 10+ Ужасът е, че сега и свекърите и тъстовете могат да ни идват за 20 мин на гости.... Трябва да монтирам още една ключалка... и картечна установка.
Още една добра новина:
Източник е сайта на БТВ.Европейската комисия отблокира днес 19 млн. евро от програма САПАРД, съобщи вицепремиерът Симеон Дянков. Цифрата потвърди и говорителят на комисаря по земеделието Майкъл Ман, който уточни, че ако страната ни предостави информация за добросъвестни проекти, могат да бъдат отблокирани още 90 милиона.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com