WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat May 17, 2008 1:40 pm

Красива е, влезна ли в някаква яка гилдия бтв?

Ех да ми беше тук шадоу прийстеца да ти п**** гъзюгата! :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 17, 2008 3:11 pm

Хехе кавалер, ми не не съм в гилдия в момента. Дер ис мъч ту лърн ;)

Еха, турили са на острова Inn-че и два прилични дейли куеста :) пари пари пари.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat May 17, 2008 7:19 pm

не просто пари, бре, ЕКИПИРОВКААААААААА!!! :evil:
сега ще влезна яхнала метлата и да те хвана за ушите докъде си се докарал с екипирането!!! не мога да те вкарам с тези айтъми, дето ги имаш в Магистърската тераса!! дори на нормал-мод инстанса е доста труден и само овци ще правиш, а ще ни трябва дмж ти!!
и тея гащи и пръстен с +хийлинг да ги махаш, че срамота !!

Muad_Dib, Елейн като подкара Вов-еца, няма ли да се поизкушиш едно шадоу-прийстче да подкараш? :wink:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun May 18, 2008 9:07 am

И аз и Елейн имаме крайно умопомрачителни сесии пред нас та май не седи като вариант. :roll:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun May 18, 2008 9:17 am

Аз имам сериозни проблеми с намирането на пари, иначе бих се включила. Тя сесията ще свърши юли, после ако започна да работя за през лятото ще се включа :/. И мен ме е яд, ама какво да правиш.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun May 18, 2008 10:36 am

все пак ще ви чакаме :D
от мен имате обичайния стартов капитал за мейн герой от 4х16-слотови торби + 1 златна паричка в джоба :) Никола знае, че за един low lvl това е предостатъчно :wink:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun May 18, 2008 10:53 am

По-добре е да са 5 ... забравяш въобще за злато до 20 лвл :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun May 18, 2008 1:18 pm

Tais wrote:все пак ще ви чакаме :D
от мен имате обичайния стартов капитал за мейн герой от 4х16-слотови торби + 1 златна паричка в джоба :) Никола знае, че за един low lvl това е предостатъчно :wink:
Дима е лесна начи ;). Еее и аз ги шием са тия торбета :) ако фане лок имам и специалните :) пари лесно :)

Таискее, са искам 5к да събера за бързата гарга. Знаеш колко ме вълнуват инстансите още :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun May 18, 2008 3:49 pm

Чукнах и аз седемсетака преди няколко дни, та ще ми трябва некъв ПвП билд вече. Dzvero, ако четеш дай неква препоръка :D

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun May 18, 2008 4:41 pm

Delegat, gratz за 70 лвл! :D

Флъфи, бързата гарга е просто лукс... истинската игра е в инстансите или пвп-то на 70 лвл... а за там ти трябва гиър, добри джемове за сокетите и най-добрите възможни енчанти... за част от нещата трябват пари, за други - репутация, но за всички тях - игра по инстанси или БГ-та...

The Dragon, идеята не е да им изиграя играта или да спонсорирам капризи... за мен това е разумен начален старт, какъвто лично аз не съм имала, макар мъжа ми да бе около 40 лвл, когато аз започнах да играя...
сигурна съм, че Никола не му е и нужна подобна подкрепа, защото един ориентиран човек в играта прави пари от въздуха буквално... но е просто едно удобство, най-вече торбите...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun May 18, 2008 5:09 pm

айде, айде- със просене пред акционите може да се събере колкото злато ти трябва стига да отделиш малко време- и времето е много по- малко отколкото да циклиш за някакви съставки които да продаваш :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun May 18, 2008 6:37 pm

Да бе знам че си трее гиър и репутация, ма нещо ми поомръзна напоследък компа.

Мдаа просят си некои :mrgreen: Да не говорим за тоновете asdkmclap ботове рекламиращи сайтове :evil: мамицата им мръсна вече и на /w пробиват.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu May 22, 2008 1:57 pm

Делегате, бях се позаблеял за известно време та не съм мятал погледи насам.
Ето ти елементал ПвП билд:

http://www.wowhead.com/?talent=hVcdVf0aVsxZxcbp0xo

меле-то не е за ПвП. Другото е ресто билд:

http://www.wowhead.com/?talent=hZy0bZgc0tVested
Не мое да мъмриш, брат!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu May 22, 2008 2:18 pm

Много благодаря :P

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri May 23, 2008 6:00 pm

Xellos, Паламурника спомена, че днес може да бъде на линия да направим едно парти за Crypt-тата :) Ланито каза, че ако няма Кара, ще се включи с пилето, аз мисля да дойда с шадоу-прийстна, та само хилър ще ни трябва :) там началния траш е доста тегав - имам спомен за едни лоши кастъри, дето правеха сума поразии като майнд-кънтролваха народа от партито, ама по-нататък ставаше по-лесно..

дано се съберем де... ние принципро имаме дей-офф за рейдове, но то е само за 25-човека инстансите, иначе Каразани и Зул Амани за значки си текат... аз мисля да си правя дейлита, а ако ме няма на линия на Зенедар - потърсете ме на Нептулон..