Ех да ми беше тук шадоу прийстеца да ти п**** гъзюгата!
WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
не просто пари, бре, ЕКИПИРОВКААААААААА!!!
сега ще влезна яхнала метлата и да те хвана за ушите докъде си се докарал с екипирането!!! не мога да те вкарам с тези айтъми, дето ги имаш в Магистърската тераса!! дори на нормал-мод инстанса е доста труден и само овци ще правиш, а ще ни трябва дмж ти!!
и тея гащи и пръстен с +хийлинг да ги махаш, че срамота !!
Muad_Dib, Елейн като подкара Вов-еца, няма ли да се поизкушиш едно шадоу-прийстче да подкараш?
сега ще влезна яхнала метлата и да те хвана за ушите докъде си се докарал с екипирането!!! не мога да те вкарам с тези айтъми, дето ги имаш в Магистърската тераса!! дори на нормал-мод инстанса е доста труден и само овци ще правиш, а ще ни трябва дмж ти!!
и тея гащи и пръстен с +хийлинг да ги махаш, че срамота !!
Muad_Dib, Елейн като подкара Вов-еца, няма ли да се поизкушиш едно шадоу-прийстче да подкараш?
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Аз имам сериозни проблеми с намирането на пари, иначе бих се включила. Тя сесията ще свърши юли, после ако започна да работя за през лятото ще се включа :/. И мен ме е яд, ама какво да правиш.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Дима е лесна начиTais wrote:все пак ще ви чакаме![]()
от мен имате обичайния стартов капитал за мейн герой от 4х16-слотови торби + 1 златна паричка в джобаНикола знае, че за един low lvl това е предостатъчно
Таискее, са искам 5к да събера за бързата гарга. Знаеш колко ме вълнуват инстансите още
For those who come after...
Delegat, gratz за 70 лвл!
Флъфи, бързата гарга е просто лукс... истинската игра е в инстансите или пвп-то на 70 лвл... а за там ти трябва гиър, добри джемове за сокетите и най-добрите възможни енчанти... за част от нещата трябват пари, за други - репутация, но за всички тях - игра по инстанси или БГ-та...
The Dragon, идеята не е да им изиграя играта или да спонсорирам капризи... за мен това е разумен начален старт, какъвто лично аз не съм имала, макар мъжа ми да бе около 40 лвл, когато аз започнах да играя...
сигурна съм, че Никола не му е и нужна подобна подкрепа, защото един ориентиран човек в играта прави пари от въздуха буквално... но е просто едно удобство, най-вече торбите...
Флъфи, бързата гарга е просто лукс... истинската игра е в инстансите или пвп-то на 70 лвл... а за там ти трябва гиър, добри джемове за сокетите и най-добрите възможни енчанти... за част от нещата трябват пари, за други - репутация, но за всички тях - игра по инстанси или БГ-та...
The Dragon, идеята не е да им изиграя играта или да спонсорирам капризи... за мен това е разумен начален старт, какъвто лично аз не съм имала, макар мъжа ми да бе около 40 лвл, когато аз започнах да играя...
сигурна съм, че Никола не му е и нужна подобна подкрепа, защото един ориентиран човек в играта прави пари от въздуха буквално... но е просто едно удобство, най-вече торбите...
- RRSunknown
- Elder God
Делегате, бях се позаблеял за известно време та не съм мятал погледи насам.
Ето ти елементал ПвП билд:
http://www.wowhead.com/?talent=hVcdVf0aVsxZxcbp0xo
меле-то не е за ПвП. Другото е ресто билд:
http://www.wowhead.com/?talent=hZy0bZgc0tVested
Ето ти елементал ПвП билд:
http://www.wowhead.com/?talent=hVcdVf0aVsxZxcbp0xo
меле-то не е за ПвП. Другото е ресто билд:
http://www.wowhead.com/?talent=hZy0bZgc0tVested
Не мое да мъмриш, брат!
Xellos, Паламурника спомена, че днес може да бъде на линия да направим едно парти за Crypt-тата
Ланито каза, че ако няма Кара, ще се включи с пилето, аз мисля да дойда с шадоу-прийстна, та само хилър ще ни трябва
там началния траш е доста тегав - имам спомен за едни лоши кастъри, дето правеха сума поразии като майнд-кънтролваха народа от партито, ама по-нататък ставаше по-лесно..
дано се съберем де... ние принципро имаме дей-офф за рейдове, но то е само за 25-човека инстансите, иначе Каразани и Зул Амани за значки си текат... аз мисля да си правя дейлита, а ако ме няма на линия на Зенедар - потърсете ме на Нептулон..
дано се съберем де... ние принципро имаме дей-офф за рейдове, но то е само за 25-човека инстансите, иначе Каразани и Зул Амани за значки си текат... аз мисля да си правя дейлита, а ако ме няма на линия на Зенедар - потърсете ме на Нептулон..