И не си правете майтап с подобни неща, за Бога!
Moderator: Moridin
Мазохистичните ми наклонности се разпростират до вербални и ментални подигравки с персоната ми. Не повече от това. Ако ще се гътвам, предпочитам да се натъпча с нещо, което ще ме вземе в съня ми.JaimeLannister wrote:Amikae, ако ще се самоубиваш, не се пали с бензин.
С малката подробност, че г-н Сидеров само говори, а е толкова години в парламента и нищо не е постигнал. Замислете се също и, че все пак за малка държава като България информацията се разпространява лесно, и не само се знаят за дребните издънките на звездите примерно, но и за това кой политик е подкупен и кой не... Има жълти слухове и клевети, но идва един момент и в който ако се повтаря навсякъде и от всеки не е точно клевета или слух.Mr. Nobody wrote:Да, за съжаление това не е само тук така, ами във всички страни от бившкия Източен блок. Имам приятели от Украйна, например, там положението не е по-розово...
Целенасочено е докарана до това положение държавата ни отвънка (и отвътре) - нещо, за което само Волен Сидеров говори открито. Затова и вярвам, че не абсолютно всички политици тук са за бесилото.
Надявам се каквото и решение да вземеш, да не съжаляваш за него
Айде пак с тия масони....Mr. Nobody wrote:Да, за съжаление това не е само тук така, ами във всички страни от бившкия Източен блок. Имам приятели от Украйна, например, там положението не е по-розово...
Целенасочено е докарана до това положение държавата ни отвънка (и отвътре) - нещо, за което само Волен Сидеров говори открито. Затова и вярвам, че не абсолютно всички политици тук са за бесилото.
Извън тийнейджърския ти флейбоянтизъм, би ли дал някакъв пример каква е тая чак пък толкова немислима власт на хора с интелектуалния потенциал на банани.Amikae wrote:В България има милярдери и мултимилионери, които притежават такава власт, че самата мисъл някой да се бори с това ми се струва крайно абсурдна. Знам кои са децата им, още по-големи боклуци. Ставал съм свидетел на покъртителни неща. Хора са ми демонстрирали немислима власт.
Масони, мормони, йезуити, розенкройцери, неотамплиери... всички ни се изредиха баси ;дMoridin wrote:Айде пак с тия масони....Mr. Nobody wrote:Да, за съжаление това не е само тук така, ами във всички страни от бившкия Източен блок. Имам приятели от Украйна, например, там положението не е по-розово...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest