Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Бе трее догледам некой ден призъна и 4400 ма така на екс как ги бех почнал ми писнаха перди да ги догледам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Пък аз не съм съгласна, че свърши тъпо. Предвидимо беше, но не беше тъпо. Тъпо ще е ако
Бтв и за Призън Брейкът не съм чак толкова разочарована, само донякъде, че ще се 'завърти' първоначалната идея
. Но пък сценаристите не забелязвам да са много изчерпани, все има нещо, което да ти накара ченето да увисне, та... стискам палци да
продължи добре.
- Spoiler: show
Бтв и за Призън Брейкът не съм чак толкова разочарована, само донякъде, че ще се 'завърти' първоначалната идея

- BaYa
- Forsaken
Някой да е гледал вече нещо от или за този сериал?? До колкото знам е от екипа на Витаут а трейс, който ми харесваше.
Благодаря!
Благодаря!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Еми, Дима, тези неща дето си ги написала в спойлера практически от края на епизод е почти 100% сигурно, че са така, може би само единият брат...
Аз загрявам за The Shield, яд ме е, че не го гледах навремето. A от първия епизод главният герой го запомних като баси злото парче като ПРЕБИ един педофил с телефонен указател, за да каже къде е скрил едно момиченце и 10 минути по-късно застреля партньора си на края на същата серия...В смисъл...нали...A whole new meaning for good vs evil...
Аз загрявам за The Shield, яд ме е, че не го гледах навремето. A от първия епизод главният герой го запомних като баси злото парче като ПРЕБИ един педофил с телефонен указател, за да каже къде е скрил едно момиченце и 10 минути по-късно застреля партньора си на края на същата серия...В смисъл...нали...A whole new meaning for good vs evil...
Тия дни ше се досвали до S4ти Значката
Брутал е 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
АЙДЕ И ДЖЕНИФЪР Е ГОТОВА! ЩИП!DELgado wrote:Това не беше ли с сладураната Jennifer Love Hewitt. Аз само заради нея бих му хвърлил едно око.zari wrote:Много ми харесва новия сериал по бтв-Ghost Whisperrer.![]()
Мисля че го имаше някъде в нета първите два сезона, ма не съм сигурен. Като свърша Герои и Сопрано мисля да го пробвам.