Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 22, 2007 11:58 am

Бе трее догледам некой ден призъна и 4400 ма така на екс как ги бех почнал ми писнаха перди да ги догледам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 22, 2007 1:03 pm

Призъна си заслужава въпреки ноу комент края на втори сезон, 4400 мисля, че може да го скипнеш спокойно - най-скучните главни герои евър + мощно прецакана история...Осмостепенен герой в Heroes като примерно бащата на Хиро е много по-кефещ от Том Болдуин...

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jun 22, 2007 1:11 pm

Подкрепям напълно, а пък и след като и четвъртият сезон започва бозаво, просто не си губи времето. Колкото и Heroes да взема известни стереотипи от комиксите, Heroes е нещо като The 4400 2.0.
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 22, 2007 1:13 pm

По-скоро "3.0 The remastered digitally enhanced extended REDIRECTED, REWRITTEN and RECAST edition" :D .

За мен вземането на стереотипи от комиксите е плюс, в Хироус е направено както трябва.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jun 22, 2007 1:49 pm

Но свърши тъпо, заради което слагам 2.0 - иначе споделям мнението ти.
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 22, 2007 1:59 pm

И аз съгласен с теб. Проблемът на манията ни да гледаме сериали е, че все се разочароваме от края (аз поне), а те са си периодични забавления ениуей така че за край освен при гледане на всички сезони на cancelled/ended series не може да се говори... :cry:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 22, 2007 2:05 pm

Пък аз не съм съгласна, че свърши тъпо. Предвидимо беше, но не беше тъпо. Тъпо ще е ако
Spoiler: show
Двамата братя се окажат живи. И донякъде тъпо ще е ако Сайлър започне да върши същите неща и в следващия сезон и не бъде по някакъв начин възпрепятстван
Иначе, да, 4400 е много яко в първото сезонче и към края/началото на 2/3-ти. Трети в края и 2-ри в началото са - бозаТА.

Бтв и за Призън Брейкът не съм чак толкова разочарована, само донякъде, че ще се 'завърти' първоначалната идея :roll:. Но пък сценаристите не забелязвам да са много изчерпани, все има нещо, което да ти накара ченето да увисне, та... стискам палци да :) продължи добре.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jun 22, 2007 3:42 pm

Някой да е гледал вече нещо от или за този сериал?? До колкото знам е от екипа на Витаут а трейс, който ми харесваше.
Благодаря!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Beric
Paragon

Post by Beric » Fri Jun 22, 2007 4:58 pm

The nine беше обещаващ но го спряха след 6-7 серии, тъй че няма смисъл. Поредния недовършен проект, заедно с Vanished, Drive, Black Donellys и още цял куп.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 22, 2007 5:09 pm

Еми, Дима, тези неща дето си ги написала в спойлера практически от края на епизод е почти 100% сигурно, че са така, може би само единият брат...

Аз загрявам за The Shield, яд ме е, че не го гледах навремето. A от първия епизод главният герой го запомних като баси злото парче като ПРЕБИ един педофил с телефонен указател, за да каже къде е скрил едно момиченце и 10 минути по-късно застреля партньора си на края на същата серия...В смисъл...нали...A whole new meaning for good vs evil...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 22, 2007 5:31 pm

Тия дни ше се досвали до S4ти Значката ;) Брутал е ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jun 22, 2007 10:07 pm

Кво, кво??? :shock:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 23, 2007 11:12 pm

Много ми харесва новия сериал по бтв-Ghost Whisperrer.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 25, 2007 9:47 am

zari wrote:Много ми харесва новия сериал по бтв-Ghost Whisperrer.
Това не беше ли с сладураната Jennifer Love Hewitt. Аз само заради нея бих му хвърлил едно око. :lol:
Мисля че го имаше някъде в нета първите два сезона, ма не съм сигурен. Като свърша Герои и Сопрано мисля да го пробвам.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 25, 2007 10:36 am

DELgado wrote:
zari wrote:Много ми харесва новия сериал по бтв-Ghost Whisperrer.
Това не беше ли с сладураната Jennifer Love Hewitt. Аз само заради нея бих му хвърлил едно око. :lol:
Мисля че го имаше някъде в нета първите два сезона, ма не съм сигурен. Като свърша Герои и Сопрано мисля да го пробвам.
АЙДЕ И ДЖЕНИФЪР Е ГОТОВА! ЩИП! :mrgreen: