Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Бе трее догледам некой ден призъна и 4400 ма така на екс как ги бех почнал ми писнаха перди да ги догледам.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Пък аз не съм съгласна, че свърши тъпо. Предвидимо беше, но не беше тъпо. Тъпо ще е ако
Бтв и за Призън Брейкът не съм чак толкова разочарована, само донякъде, че ще се 'завърти' първоначалната идея
. Но пък сценаристите не забелязвам да са много изчерпани, все има нещо, което да ти накара ченето да увисне, та... стискам палци да
продължи добре.
- Spoiler: show
Бтв и за Призън Брейкът не съм чак толкова разочарована, само донякъде, че ще се 'завърти' първоначалната идея

- BaYa
- Forsaken
Някой да е гледал вече нещо от или за този сериал?? До колкото знам е от екипа на Витаут а трейс, който ми харесваше.
Благодаря!
Благодаря!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Еми, Дима, тези неща дето си ги написала в спойлера практически от края на епизод е почти 100% сигурно, че са така, може би само единият брат...
Аз загрявам за The Shield, яд ме е, че не го гледах навремето. A от първия епизод главният герой го запомних като баси злото парче като ПРЕБИ един педофил с телефонен указател, за да каже къде е скрил едно момиченце и 10 минути по-късно застреля партньора си на края на същата серия...В смисъл...нали...A whole new meaning for good vs evil...
Аз загрявам за The Shield, яд ме е, че не го гледах навремето. A от първия епизод главният герой го запомних като баси злото парче като ПРЕБИ един педофил с телефонен указател, за да каже къде е скрил едно момиченце и 10 минути по-късно застреля партньора си на края на същата серия...В смисъл...нали...A whole new meaning for good vs evil...
АЙДЕ И ДЖЕНИФЪР Е ГОТОВА! ЩИП!DELgado wrote:Това не беше ли с сладураната Jennifer Love Hewitt. Аз само заради нея бих му хвърлил едно око.zari wrote:Много ми харесва новия сериал по бтв-Ghost Whisperrer.![]()
Мисля че го имаше някъде в нета първите два сезона, ма не съм сигурен. Като свърша Герои и Сопрано мисля да го пробвам.