Споделете пак
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
Йей
Честито! 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Честито и от мен!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Хах поръчахме 30 комплекта безична мишка и клавиатура Logitech от Мост за един клиент. Пускаме ги днеска и не можем да подкараме нито една клавиатура, мишките бачкат. Звъним в Мост да пробват с техни на място и да ни кажат как аджеба да ги подкараме. След 30 минути от Мост ни звънят обратно за да ни кажат, че трябва да им ги върнем, защото... защо може?
Дошъл контейнера в София и цялата партида трябва да и се налепят бг букви, съответно всичките се отварят и облепят. Ама олигофрените после ги наблъскали едно към гьотере в кутиите, а то всяка клавиатура си иска собствения приемник, както си и мислех. И така сега има пръснати сигурно над 1000(ако не много повече) комплекта из България, чиито клавиатури просто не работят.
Яко.

Яко.

- RRSunknown
- Elder God
Жалко, че не са с Logitech Unifying Receiver... Човек може да си го програмира вече с 80% от новите безжични мишки и клавиатури на Logitech.
http://www.logitech.com/en-us/promotions/6072

http://www.logitech.com/en-us/promotions/6072