Споделете пак
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
За бременните не знам.
Аз на 18 минах последна комисия преди да отида войник и доктора след рентгена ми каза - момче, млад си още - намали ги или спри ако можеш да пушиш ...
Не съм пушач му казах ...
Той вика, ела си виж дробовете на снимката. И наистина, имах и в двата по едно голямо петно ...
Майка ми и баща ми пушеха много навремето и се видя резултата от пасивното ми пушене ...
А това беше, преди да тръгна по заведения, че и известно време съм работил по тях.
Аз на 18 минах последна комисия преди да отида войник и доктора след рентгена ми каза - момче, млад си още - намали ги или спри ако можеш да пушиш ...
Не съм пушач му казах ...
Той вика, ела си виж дробовете на снимката. И наистина, имах и в двата по едно голямо петно ...
Майка ми и баща ми пушеха много навремето и се видя резултата от пасивното ми пушене ...
А това беше, преди да тръгна по заведения, че и известно време съм работил по тях.
- RRSunknown
- Elder God
Мразя да ме лови грип. Не можа ли да почака да дойдат почивните дни, вместо да ми пречи на работата сега. Днес ми се наложи да си взема болничен. Чувствам се, като гъз, но утре няма да си взема друг. Тъпото в цялата ситуация е, че всички около мен на работа и в къщи имаха някакви дребни хремички и болежки, аз изкарах маса време без да прихвана и изведнъж всичко - гърло, нос, темп.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Помагат - майка всяка година се разболяваше редовно от учениците , тази година досега имаше няколко вълни грипни но нея не я прихвана.
Вече за качеството - трябва да проучиш какви щамове се очакват и да избереш качествена ваксина.
Другия вариант е да се къпеш в левкоцити като мен и да избиваш всички вируси и бактерии дори и да си заразена, но това си е по-скоро на късмет да имаш такава имунна система.
Вече за качеството - трябва да проучиш какви щамове се очакват и да избереш качествена ваксина.
Другия вариант е да се къпеш в левкоцити като мен и да избиваш всички вируси и бактерии дори и да си заразена, но това си е по-скоро на късмет да имаш такава имунна система.
Е, моята имунна система е дотолкова изтрещяла, че напада собствената ми нервна тъкан, та по-добре да не я дразня и хиперактивизирам излишно.
Единият от очните ми лекари ме съветваше да си я бия тая ваксина. Ще видя кво ще рече и невроложката някой път като ми дойде деня за преглед при нея, нейде в края на Януари.

Единият от очните ми лекари ме съветваше да си я бия тая ваксина. Ще видя кво ще рече и невроложката някой път като ми дойде деня за преглед при нея, нейде в края на Януари.

Не съм го пил от година, но когато съм пил винаги ми е помагал Цитросепт - екстракт от семена на грейпфрут. Най - добре е обаче да се пие с вода с подсладител, защото е толкова горчиво, че дави като боен газ от раз. Но когато съм го пил, нищо не ме е хващало. А ваксина не мога да си бия, защото от 3 години ми бият антиалергична ваксина и е противопоказно да се смесват.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata