Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Aug 15, 2009 10:58 am

Вчера във Фиат ми взеха 30 лева за 30 минутно донаместване на предната броня, която не беше наместена добре след пребоядисването и. Излезнаха ми с номера, че бронята била пребоядисвана преди 5 месеца и е трябвало тогава да я огледаме. Демек аз съм я бил натиснал сега :shock: И как ще я натисна без да я одраскам? :x Все едно... Тея 30 лева ми объркаха всички сметки щото бях приготвил 200 за затъмняване на стъклата на колата и ми се наложи да вземам от един приятел.

Преди това 2 часа и половина търчах и се забавлявах на морето с хъскито на един приятел. Вечерта пък на Слави Трифонов концерта в Бургас, който не ми хареса, като изключим Невена(щот е яка мацка :oops: ) и актьорите. Резултата от вчерашния ден е, че дори и след 10 часа сън сега пак съм капнал.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Aug 15, 2009 1:32 pm

Носил си си по всички фронтове начи :)

Вив, то вече нямам време през седмицата, ма се ше го нагласим щом пускаш аванта ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Aug 15, 2009 3:14 pm

Преди малко покрай книжарницата мина майката на Свилен - колега ми от богословския, когото един ******** прегази преди малко повече от месец..... Искрено ми се искаше жената да не ме познае и да не се спре при мен, колкото и да ми е неудобно от това чувство.... Спря се и ме заприказва. Стана ми много криво, защото естествено заговори за Свилата, а просто не знам какво бих могъл да кажа в подобна ситуация някому..... И ми е криво сега. Дали наистина имаше нещо такова, дали егото ми си прави кофти шега с мен (по-вероятното), ала ме остави с чувството, че очакваше да кажа нещо повече, отколкото изрекох.

И най-странното е, че и в параклиса, и по гробищата много пъти се е случвало да успокоявам някой, претърпял загуба, и никога не са ми липсвали думи, при все, че наистина ги намирам за безсмислени, кухи и крайно неуместни (по-скоро говоренето в подобни моменти). Обикновено обаче думите помагат, дори малко, а точно сега, когато става дума за приятел - макар и не особено близък - ми се струваше обидно към паметта му да говоря....глупости. И в същото време ми е криво....... :? :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Aug 15, 2009 3:44 pm

Мдаа, едно от онези неща :/.

Каак мразя да си подреждам стаята не е истина. Не е уютно някак вече подредена. :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Sat Aug 15, 2009 4:04 pm

Аз си имам приготвената реплика, че "ако бих могъл нещо да кажа, що би помогнало, бих го казал, само дето..." и по това леки импровизации с/д случая...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Aug 15, 2009 5:16 pm

Xellos wrote:Мдаа, едно от онези неща :/.

Каак мразя да си подреждам стаята не е истина. Не е уютно някак вече подредена. :roll:
Аз на репликите за неподреденост казвам "Оставете ме, бе, колко пъти да ви казвам, че това е творчески хаос" :mrgreen:
Image

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Aug 15, 2009 5:21 pm

Това с творческия хаос обаче не винаги работи...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Aug 15, 2009 6:14 pm

Maledictus wrote:Преди малко покрай книжарницата мина майката на Свилен - колега ми от богословския, когото един ******** прегази преди малко повече от месец..... Искрено ми се искаше жената да не ме познае и да не се спре при мен, колкото и да ми е неудобно от това чувство.... Спря се и ме заприказва. Стана ми много криво, защото естествено заговори за Свилата, а просто не знам какво бих могъл да кажа в подобна ситуация някому..... И ми е криво сега. Дали наистина имаше нещо такова, дали егото ми си прави кофти шега с мен (по-вероятното), ала ме остави с чувството, че очакваше да кажа нещо повече, отколкото изрекох.

И най-странното е, че и в параклиса, и по гробищата много пъти се е случвало да успокоявам някой, претърпял загуба, и никога не са ми липсвали думи, при все, че наистина ги намирам за безсмислени, кухи и крайно неуместни (по-скоро говоренето в подобни моменти). Обикновено обаче думите помагат, дори малко, а точно сега, когато става дума за приятел - макар и не особено близък - ми се струваше обидно към паметта му да говоря....глупости. И в същото време ми е криво....... :? :(
Разбирам те прекрасно. Аз се чувствам по този начин, когато говоря с родителите или приятелката на моя Иво. Когато болката е лична и паметта на мъртвия е нещо важно за теб, е трудно да намериш думи. Още повече, че не искаш и да нараниш оня отсреща - като му припомниш примерно какво е загубил.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat Aug 15, 2009 10:20 pm

Приготвянето на маслен сладкиш със сини сливи, канела и пудра захар всъщност действа ТОЛКОВА успокояващо... :shock:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sun Aug 16, 2009 3:45 pm

Днес Debian GNU/Linux става на 16 години - почти пълнолетна :)

Clio
Moderator

Post by Clio » Wed Aug 19, 2009 2:13 am

Току що научих за славното селище Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch... Това само уелсци могат да го сътворят! Непроизносимо е >.<

Изобщо, уелските имена ме хвърлят в къпините, след което ме овъргалят няколко пъти, че да съм порядъчно оплетена... Целият език е едно голямo OMG, всъщност... >.<
Last edited by Clio on Wed Aug 19, 2009 4:06 pm, edited 1 time in total.
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Aug 19, 2009 3:14 am

Какво непроизносимо, то тва е непрочетимо :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Aug 19, 2009 9:50 am

Не го вярвам тва. А и как, за Бога, се чете "rpwllgw"?!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Wed Aug 19, 2009 10:02 am

Всъщност е вярно и си го има от години :) На http://en.wikipedia.org/wiki/Llanfairpwllgwyngyll си го има и произношението.
А записването на уелския език е много странно - тук-там пропускат гласни, тук-там пропускат съгласни, тук-там две съгласни се произнасят като три съвсем различни... Някой ден ще задълбая повече, забавно е :)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Aug 19, 2009 10:17 am

Теа четат многото л-та като "с"! :shock: Аз мога да казвам само гогогох, както установих преди малко.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.