Преди това 2 часа и половина търчах и се забавлявах на морето с хъскито на един приятел. Вечерта пък на Слави Трифонов концерта в Бургас, който не ми хареса, като изключим Невена(щот е яка мацка

Moderator: Moridin
Разбирам те прекрасно. Аз се чувствам по този начин, когато говоря с родителите или приятелката на моя Иво. Когато болката е лична и паметта на мъртвия е нещо важно за теб, е трудно да намериш думи. Още повече, че не искаш и да нараниш оня отсреща - като му припомниш примерно какво е загубил.Maledictus wrote:Преди малко покрай книжарницата мина майката на Свилен - колега ми от богословския, когото един ******** прегази преди малко повече от месец..... Искрено ми се искаше жената да не ме познае и да не се спре при мен, колкото и да ми е неудобно от това чувство.... Спря се и ме заприказва. Стана ми много криво, защото естествено заговори за Свилата, а просто не знам какво бих могъл да кажа в подобна ситуация някому..... И ми е криво сега. Дали наистина имаше нещо такова, дали егото ми си прави кофти шега с мен (по-вероятното), ала ме остави с чувството, че очакваше да кажа нещо повече, отколкото изрекох.
И най-странното е, че и в параклиса, и по гробищата много пъти се е случвало да успокоявам някой, претърпял загуба, и никога не са ми липсвали думи, при все, че наистина ги намирам за безсмислени, кухи и крайно неуместни (по-скоро говоренето в подобни моменти). Обикновено обаче думите помагат, дори малко, а точно сега, когато става дума за приятел - макар и не особено близък - ми се струваше обидно към паметта му да говоря....глупости. И в същото време ми е криво.......![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest