Сериалът наистина започна да става хубав и то доста хубав, а въобще не го очаквах. Основният проблем е фактът, че сериала е страшно бавен - три сезона натрупване само за да се стигне до този финал. Но все пак се получи добре, доволен съм

Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Значи, аз си спомням, че бях страшно възмутен от този сериал, честно казано - донякъде и заради превода, всъщност, но и сега ако питаш някой математик какво мисли за сериала, ще се изсмее. Всъщност единственото, което помня, беше, че, благодарение на превода, в един от епизодите се говореше за теория на графИте, докато аз по същото време карах курс по теория на грАфите, както и че в целия епизод изобщо не обясниха какво е това граф и за какво го използват.passer-by wrote: Numb3rs обаче вече ми е любопитен с ползването на математика за предвиждане на ходове на престъпници. При това се обяснява как различни непредвидени фактори от човешки характер понякога не се вместват от раз в уравнението. Според Уикипедия за всеки епизод се ползват консултанти-математици, така че и този сериал като Lie to Me е научно обоснован.
Също Castle.Gunslinger wrote:Blood Ties e lame.Moonlight е по-яко.
Повтарям - според Уикипедия математическите изчисления и разсъждения във всеки един епизод от сериала се правят точно от математици, та ако това е вярно, откъм научност ми се струва подкован. Иначе целта не е да ни изнасят лекции по математика. За кримка иде реч все пак.tigermaster wrote:(За Numb3rs)
Значи, аз си спомням, че бях страшно възмутен от този сериал, честно казано - донякъде и заради превода, всъщност, но и сега ако питаш някой математик какво мисли за сериала, ще се изсмее. Всъщност единственото, което помня, беше, че, благодарение на превода, в един от епизодите се говореше за теория на графИте, докато аз по същото време карах курс по теория на грАфите, както и че в целия епизод изобщо не обясниха какво е това граф и за какво го използват.
Опа, объркал съм Moonlight и Moonlighting.Beric wrote:Gunslinger говори за вампирския сериал, който вървеше предишния сезон, а не за детективския с Брус Уилис
Ураааа, сезон цялdellusion wrote:Гледам(отново) Футурама. Няма такъв сериал.
А най-големият кеф е, че ше правят нов сезон.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests