Гледано напоследък, Part II

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 18, 2007 12:32 pm

Аде де ;) Ма като видя мутрата на Джет и някак ми изниква израза винаги "Азиатска жестокост" :roll:. Ма че си го бива бива си го. За сметка на това дядо Джеки упорства още напук на все по-тъпите филми дет прави. Си немах работа да гледам Тукседо наскоро.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Jul 18, 2007 12:39 pm

Roland wrote:Второ, защо за бога някой тук би се изкефил "повече" на рандъм гангста екшънче с Джет Ли и оня селскостопански младеж? :shock:
Аз бих. Вероятно, де. Това е, понеже се кефя на хубави бойни сцени.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 18, 2007 12:41 pm

Е мене тия сцени от "Герой" са ми дигнали летвата доста за да се кефя на тоновете такива дет се бълват ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Jul 18, 2007 1:14 pm

Вчера изгледахме DOA в къщи! Иии :rofl: !!! Ъъъъъ, да, знам че е по игра! Ама все пак!! Лично, не че ми се стори зле, ами трагично смешен направо. Но поне се отчетох и аз. :hihi:
:devil:
(Разбирам че поне господата имат с какво да изплакнат оче, ама за дамите - ец. Нищо!!!)

Edit
Едно допълнително въпросче: Някой да е гледал вече Next? Тук излиза на 20ти и доста ми се иска мнение преди да го гледам, макар и спойлещо! Миси!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Jul 18, 2007 8:35 pm

Xellos wrote:Е мене тия сцени от "Герой" са ми дигнали летвата доста за да се кефя на тоновете такива дет се бълват ;)
Ти се пробвай да си представиш бойните сцени от "Герой" във филм като "Целувката на дракона". Няма да стане.

По темата - преди малко изгледах за втори път "The Chinese Connection" с Брус Лий. Все още ме кефи. За разлика от останалите му филми.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 18, 2007 8:48 pm

BaYa wrote: Edit
Едно допълнително въпросче: Някой да е гледал вече Next? Тук излиза на 20ти и доста ми се иска мнение преди да го гледам, макар и спойлещо! Миси!!
Долното е от априлската тема, БаЙа. А ако беше чела внимателно февруарската, щеше да си спестиш и ДоА. :wink:
shayhiri wrote:Некст бива. :D Как пък не можаха да го преведат, говедата?

Нямаше критики чак до премиерния ден, което обикновено е много лош знак - и действително като се прибрах от ранната прожекция, видях, че са го изяли с парцалите - 25% и надолу.

Да, ама вече му се бях накефил. 8-) Много кратко, евтино филмче, всички сцени с ефекти от което ги има в трейлъра. Но пък почва страхотно, държи те на ръба почти през цялото време и свършва преди да си е изгърмяло патроните.

Основната идея е изключително проста, но резултатна. Заслужава си само заради нея, особено ако можете да преглътнете финалния туист, който разкатава макята на всичко, ама то така или иначе е свършило вече. :)

Дори Кейдж и Бийл ми се сториха симпатични - макар че той е плешив, а тя тантуреста - и ме зарибиха с героите си. Героят на Кейдж си е сюпър-хироу на практика, но начинът, по който използва единственото си умение, е наистина надъхващ.

Ядрените терористи не са араби, което е и всичко, което научаваме за тях. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 19, 2007 12:30 am

Roland wrote:Първо, престани да пускаш линкове, без да пишеш за какво са.

Второ, защо за бога някой тук би се изкефил "повече" на рандъм гангста екшънче с Джет Ли и оня селскостопански младеж? :shock:
Първото, защото беше точно по темата (Джет Ли).

Второто - точно с тия двамата на едно място (и Ли като лош) екшънчето просто няма как да е рандъм. (Статъм може да е аграр, но kicks ass, а за Ли да не говорим. :lol: ) В The One вероятно са ви подразнили сай фай елементът и тъпият сюжет. Във War (баси името) не надушвам нито едно от двете. И се надявам, че ще е нещо повече от евтините Cradle 2 the Grave и The One.

Но няма как да го знам само от този трейлър. Все пак усещането е по-скоро добро.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jul 19, 2007 1:34 am

Не се прави на идиот, в The One ме подразни липсата на ДОСТАТЪЧНО сай-фай елемент, заради който изобщо се бях минал да ходя да гледам екшънче с тая маймуна...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 19, 2007 1:51 am

Point taken. :)

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Jul 19, 2007 1:56 am

Еми Джет Ли е як в Манастира Шао Лин 1,2,3 :D Те са си яко класики на жанра. После че се е пропил с боза е друг въпрос. :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jul 19, 2007 9:27 am

Аз War мисля да го гледам заради Стейтъм. Доста по култов като актъор напоследък поне за мен. 8-)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Jul 19, 2007 2:32 pm

DELgado wrote:Аз War мисля да го гледам заради Стейтъм. Доста по култов като актъор напоследък поне за мен. 8-)
Стейтъм е слаба работа. И откъм качество на бойните сцени, и откъм актьорско майсторство отстъпва много сериозно на Джет Ли. Но пък Джет Ли като лош си радва. И в "Смъртоносно оръжие 4", и в "Единственият", дето го мразите толкова - на мен ми хареса въпреки глупавия сюжет и калпавите ефекти - просто се забавлявах, докато го гледах. Макар че, откровено казано, екшън изпълненията можеше да бъдат много по-добре режисирани - Джет Ли може повече. Хореографът на битките(режисьорът на любимия ви "Dead Or Alive" Кори Юен) също(вижте "Целувката на дракона"). Толкоз. Няма да му пиша подробна критика.

А, да. Заглавието на "War" трябваше да е "Rogue", но го смениха поради незнайни причини.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jul 19, 2007 3:20 pm

shayhiri wrote:Долното е от априлската тема, БаЙа. А ако беше чела внимателно февруарската, щеше да си спестиш и ДоА. :wink:
Шейх, кой ти е казал че бих искала да си спестя ДОА? Ако само знаеше колко отдавна врънкам Хави да ми я дръпне от мулето!

А за Некст, благодаря много за инфото. Май ще има матине тая неделя. :smug: И за заглавието, според мен просто не трябваше да сменят оригиналното, от разказа на Дик!

Image
Ники-сан, като те спипам ке те утрепем заради аватара! Да знаеш как ми къркори стомаха; имам чувството че се храносмилам от вътре!! :ninja:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Jul 23, 2007 1:47 pm

Предупреждение за NEXT - краят е... незадоволителен и разваля впечатлението от иначе нелошата идея.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Jul 23, 2007 2:00 pm

Ghibli wrote:Предупреждение за NEXT - краят е... незадоволителен и разваля впечатлението от иначе нелошата идея.
Абсолютно съгласен:
Spoiler: show
Най-добре беше филма да свърши с големия взрив и толкоз, а не да вкарват задължителния за американците хепи енд със събуждането :x