Аз бих. Вероятно, де. Това е, понеже се кефя на хубави бойни сцени.Roland wrote:Второ, защо за бога някой тук би се изкефил "повече" на рандъм гангста екшънче с Джет Ли и оня селскостопански младеж?
Ти се пробвай да си представиш бойните сцени от "Герой" във филм като "Целувката на дракона". Няма да стане.Xellos wrote:Е мене тия сцени от "Герой" са ми дигнали летвата доста за да се кефя на тоновете такива дет се бълват
Долното е от априлската тема, БаЙа. А ако беше чела внимателно февруарската, щеше да си спестиш и ДоА.BaYa wrote: Edit
Едно допълнително въпросче: Някой да е гледал вече Next? Тук излиза на 20ти и доста ми се иска мнение преди да го гледам, макар и спойлещо! Миси!!
shayhiri wrote:Некст бива.Как пък не можаха да го преведат, говедата?
Нямаше критики чак до премиерния ден, което обикновено е много лош знак - и действително като се прибрах от ранната прожекция, видях, че са го изяли с парцалите - 25% и надолу.
Да, ама вече му се бях накефил.Много кратко, евтино филмче, всички сцени с ефекти от което ги има в трейлъра. Но пък почва страхотно, държи те на ръба почти през цялото време и свършва преди да си е изгърмяло патроните.
Основната идея е изключително проста, но резултатна. Заслужава си само заради нея, особено ако можете да преглътнете финалния туист, който разкатава макята на всичко, ама то така или иначе е свършило вече.
Дори Кейдж и Бийл ми се сториха симпатични - макар че той е плешив, а тя тантуреста - и ме зарибиха с героите си. Героят на Кейдж си е сюпър-хироу на практика, но начинът, по който използва единственото си умение, е наистина надъхващ.
Ядрените терористи не са араби, което е и всичко, което научаваме за тях.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Първото, защото беше точно по темата (Джет Ли).Roland wrote:Първо, престани да пускаш линкове, без да пишеш за какво са.
Второ, защо за бога някой тук би се изкефил "повече" на рандъм гангста екшънче с Джет Ли и оня селскостопански младеж?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Стейтъм е слаба работа. И откъм качество на бойните сцени, и откъм актьорско майсторство отстъпва много сериозно на Джет Ли. Но пък Джет Ли като лош си радва. И в "Смъртоносно оръжие 4", и в "Единственият", дето го мразите толкова - на мен ми хареса въпреки глупавия сюжет и калпавите ефекти - просто се забавлявах, докато го гледах. Макар че, откровено казано, екшън изпълненията можеше да бъдат много по-добре режисирани - Джет Ли може повече. Хореографът на битките(режисьорът на любимия ви "Dead Or Alive" Кори Юен) също(вижте "Целувката на дракона"). Толкоз. Няма да му пиша подробна критика.DELgado wrote:Аз War мисля да го гледам заради Стейтъм. Доста по култов като актъор напоследък поне за мен.
Шейх, кой ти е казал че бих искала да си спестя ДОА? Ако само знаеше колко отдавна врънкам Хави да ми я дръпне от мулето!shayhiri wrote:Долното е от априлската тема, БаЙа. А ако беше чела внимателно февруарската, щеше да си спестиш и ДоА.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests