Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Jun 16, 2012 5:00 pm

Спокойно, на всеки може да се случи. На мен ми се вижда дори затрогващо.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Jun 16, 2012 5:20 pm

Да, според по-голямата част от публиката, която не ме познава е било "сладко" и "мило", а според останата част, които са ми приятели беше "галфонско" :lol:
Важното е да не ми се случва друг път, че уж журналист ще ставам...
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Sat Jun 16, 2012 10:35 pm

Днес ми се отвори малко свободно време и се зачетох в няколко информационни портала. Тези хора нямат ли малко срам? Беше пълно с правописни грешки, имаше изречения, които все едно бяха написани от седмокласници...Пълен Ужас. Толкова ли нямат пари, да платят на редактор или дори на доброволец да им поправи баналните смешки...?

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Jun 17, 2012 3:09 am

О, Боже, колко е страхотно тва Чикаго! :shock: :heart:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 17, 2012 8:48 am

Нали :)
This is it. Ground zero.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Jun 17, 2012 1:29 pm

Замислих се в днешните дни на безумно евтина процесорна мощ основната пречка за създаването на bad ass работещ костюм на маринка от warhammer е само захранването. А напоследък има едни много обещаващи разработки на тема литиевойонни батерии. След 10 години гражданските протести могат да бъдат много по забавни.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jun 21, 2012 1:55 am

Мдааа, Драгън, май някой те е чул :)
Spoiler: show
http://failblog.files.wordpress.com/201 ... -major.jpg
Image
Данте, спокойно. Наистина. Виж сега, може да звучи глупаво, но единственият начин да свикнеш да не се паникьосваш, когато излизаш пред публика, независимо дали пред познати или непознати, е... достатъчно пъти да излезеш пред публика, независимо дали пред познати или непознати :) В един момент ще спре да ти пука дотолкова, че ще започнеш да се усмихваш и да подаваш реплики, когато, петнайсет минути след обявения край на лекцията ти (последна за деня), някой от хем приятелите ти, хем организатори на конференцията стигне дотам да вдигне току-що написан на лист формат A3 "плакат", на който пише "Пенчев! Време!" :) Но в началото... абе не е лесно :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 21, 2012 2:55 am

Мани, аз току що изнасях реч на прощалното парти на моята любима Майда (пенсионира се) и колкото и да се сичтам за отворена и намаана, плетох език малко. Та явно си требе тренинг, а и съответното състояние на дъха.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Thu Jun 21, 2012 9:56 am

Amelia wrote:Мани, аз току що изнасях реч на прощалното парти на моята любима Майда (пенсионира се) и колкото и да се сичтам за отворена и намаана, плетох език малко. Та явно си требе тренинг, а и съответното състояние на дъха.
Съгласен, като дъхът е с лека алкохолна нотка по-плавно вървят нещата.
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 21, 2012 4:52 pm

:lol: :lol: :lol:
Боже кво съм написала...
Знам си аз, че трябваше да жулна няколко чаши с вино. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jun 21, 2012 5:18 pm

...вместо тоя джин? :plez:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 21, 2012 5:23 pm

Пих вода аз...

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Jun 23, 2012 2:53 am

Днес пробвах Mitsubishi Lancer Ralliart - много яка колица! После като се качих обратно в Маздата се чувствах като охлюв, все едно газта нищо не прави. :mrgreen: AWD + турбо управлява, а и жената вика, че много по-малко я тормози агресивното каране, отколкото в нашата кола.

По-другата седмица ще test drive-на и Subaru WRX и живот и здраве след няколко месеца може да минем към някое от тези зли добичета.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 23, 2012 9:15 am

мицубищи >>>>>>>>>> аллес
This is it. Ground zero.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Sat Jun 23, 2012 4:35 pm

проблемът на wrx-а и ралиарта е, че идеалната кола от тоя клас май е мутант от фийчъри на двете. :)

wrx-ът е по-твърд (след 2009-а), по-лек и с по-нисък център на тежестта. и няма излишна електроника по-него. за сметка на това няма шестскоростна версия. иначе се носят легенди за някакви апокрифни бройки със скоростна кутия от sti (ала спек B легаси), но аз такова не съм виждал. а да, и е дърво отвътре.

ралиарт е доста по-класси, но пък е само tcsst кутия (то това дали е минус зависи от шофьора де). доста по-мек е и малко по-небалансиран, и ако го понасилиш, това ще го усетиш като недозавиване. между другото, има вариант с активен заден диференциал (AYC), освен активния централен; в него целият драйвтрейн е вдигнат директно от ево-то и практически получаваш стелт ево (което е оусъм). и това не съм го виждал, но така твърдят надеждни източници. wrx е само с централен вискозитетен диференциал с ограничено приплъзване. wrx-ът също така мърка по-приятно басово, другото е малко като изпилен пернишки голф. ;)

(абе wrx е истината, ако жена ти няма думата. :))