Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jun 14, 2012 2:26 pm

Тънди, ти да си траеш, щото всичко е заради теб!!! :spank:
>На като не вярваш!<
:evil: :evil: :evil:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jun 14, 2012 2:59 pm

Не поставяй под общ знаменател всички скиори и бордисти. Повечето от хората които редовно сме в планините не сме идиоти и сме против тези промени. А на някои от нас за да караме ски лифтове и писти не ни трябват по принцип :)

По пистите отдавна не карам, а за лифтовете ще ти изкарам една статистика:

година - 2011
брой дни на ски: 35
на лифт в България: 2 (словон ДВА) дни. Един уикенд на Чепеларе, ако ви е интересно.
брой дни в чужбина: 15 дни

тази година сезона го прекъснах февруари, че много наближи раждането и нямаше как, но е подобно положението :) до Отовица, Мальовица, Вихрен и Кутело лифтове няма, но разходката и спускането си струват.

Никога няма да забравя как тази година на Витоша нямаше хора понеже съоръженията не работеха. И колко спокойно беше. Как отивах да се кача на рейса за Алеко и се засичах със съученици както преди повече от 10 години и цял ден прекарвахме в планината, с финал някъде по крайните софийски квартали. Ставал съм в 5 часа за да се кача и посрещна изгрева, а после да направя едно спускане преди работа.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jun 14, 2012 5:51 pm

спаси-витоша.блогспот.ком представя доста правдиво гледната точка на обикновените скиори към безобразията на Цеко Минев и ББ :)
This is it. Ground zero.

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Thu Jun 14, 2012 6:07 pm

Много ми се ходи на протеста, виждам идеята в него, но просто не мога да намеря време. Надявам се, който ще ходи, да се изправи за правата на всички нас, защото Ски писти има навсякъде по света и сигурно ще се откриват и нови, но българската природата е една единствена и трябва да я предпазим от глупостите на 240те педераса, които сме избрали...(се сме ги избрали...но все пак...)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jun 14, 2012 6:25 pm

Там сме, и който може, да идва :)
This is it. Ground zero.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Jun 14, 2012 7:06 pm

не съм single. Иначе определено щях да съм там да пик ъп вам хипстърки :)

да знам - в ада има специална секция за такива като мен.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Jun 14, 2012 9:51 pm

В момента съм в настроение за убийство...
Просто да споделя.

Отивам да пазарувам за вечеря. Естествено, касиерът във "Фантастико" за пореден път ми сложи всичките тежки неща - т.е. четири литра безалкохолно, литър и половина олио и така нататък, за да остави само две тарелки кайма и два хляба в другата, което винаги ме вади от нерви. Пробвах да им правя забележки, не се оправят. Тъпаци...

Причината за гадното ми настроение, обаче, е съвсем друга. В крайна сметка си преподредих багажа и си продължих спокойно.
Стигам до нас и заварвам полицейска кола пред къщата. "К`во ста`а?", викам си, "К`во търсят ченгелите тука?"... Оказа се, че някакъв пияница от съседния блок е заплашил едно от играещите на улицата дечица с убийство. Извадил и пистолет. Не знам кога точно е станало, честно казано, а и не съм се опитвал да разбера.
Нещастник прост. Ако това се беше случило пред мен, доколкото се познавам, като нищо щях да му навра оръжието много дълбоко в гърлото... или поне щях да се опитам.
Не го знам и кой е, но... Ами ако заплаши сестра ми? Или майка ми? Или брат ми? Най-много да го намеря и така да го смеля от бой, че няколко месеца да не излезе от болницата.
И това сериозно. Ако не аз, баща ми - със сигурност, а ще се намери и кой да помогне.
Леко съм афектиран, усещате го със сигурност, но...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jun 14, 2012 11:37 pm

В Чикаго съм! В Чикаго съм!!! :ghostche: :ghostche: :ghostche:

==========================

Тънди! Майтапех се бе! :evil:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jun 15, 2012 2:04 am

ДСК Директ СМЪРДИ! Най-малко в 50% от случаите, в които им ползвам сайта, имам проблеми. Недопустимо е!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Jun 15, 2012 2:23 am

Amikae wrote:ДСК Директ СМЪРДИ! Най-малко в 50% от случаите, в които им ползвам сайта, имам проблеми. Недопустимо е!
Как успяваш? Аз ги ползвам от 6 години почти без никакъв проблем. А имам три сметки/ виртуална карта + сертификат.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jun 15, 2012 2:28 am

Не знам как успявам, но от 15 минути се опитвам да прехвърля пари от разплащателната сметка във виртуалната ми карта и просто не работи. И не ми се случва за фъкинг първи път. И не знам как могат да си позволяват сайта им да не работи. Просто трябва да работи. Защото вместо за 2 минути да си свърша работата и да спя, 20 минути седя и чакам да сработи. В крайна сметка се отказвам за тази вечер. Няма толкова некадърно направен сайт. Просто няма.

bsb
Paragon

Post by bsb » Fri Jun 15, 2012 11:21 am

Моето подозрение е, че тъпаците извършват някакви действия по поддръжката през нощта. Не че те трябва да се правят през деня, но не бива функционалността на сайта да се нарушава, докато те текат. След като два пъти ми се случи услугата да не работи (вече не помня с какво съобщение за грешка и дали имаше такова) малко след полунощ, съм се отказал да се опитвам да я ползвам през нощта.
Така че работи си през деня и надали ще имаш такива грижи. А и през деня можеш да се обадиш на телефона за поддръжка.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jun 15, 2012 4:13 pm

bsb wrote:Моето подозрение е, че тъпаците извършват някакви действия по поддръжката през нощта. Не че те трябва да се правят през деня, но не бива функционалността на сайта да се нарушава, докато те текат. След като два пъти ми се случи услугата да не работи (вече не помня с какво съобщение за грешка и дали имаше такова) малко след полунощ, съм се отказал да се опитвам да я ползвам през нощта.
Така че работи си през деня и надали ще имаш такива грижи. А и през деня можеш да се обадиш на телефона за поддръжка.
Доколкото съм чувала е точно така. Не е неверотно огромен проблем, но е дебилно. От известно време и базата на Мтел не работи през нощта.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Jun 15, 2012 4:18 pm

dskdirect.mobi обикновенно бачка когато големия сайт е офлайн.

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Jun 16, 2012 4:43 pm

Споделям най-голямата си публична излагация до сега.
Вчера приятелката ми си правеше представяне на стихосбирката си. Бяха се събрали едно 50 души в пиано-бар.
И по едно време "водещия" сто пъти каза някой да излезе да каже някоя и друга дума за нея. Никой не излизаше, защото ни беше срам.
Под юркането на приятели около мен и желанието да "разчупя леда" излязох на сцената да кажа няколко думи.
Казах едно изречение и като си ЧУХ ГЛАСА по големите колони просто...НЯМАШЕ такъв спек. Тотално зациклих и спрях да мисля. Не знаех какво да кажа и забих напълно. Ама напълно.
А по принцип съм машина за говорене. Накрая просто я прегърнах и целунах.
Обаче просто такъв срам няма. Още си удрям главата в стената и не мога да погледна някои хора в очите. Другите се засмяха добросърдечно, обаче бях като второкласничка на устно изпитване по история.
Такъв срам няма...
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/