Moderator: Moridin
Neblis wrote:И аз ги очаквам.Сега дочитам последните страници на Малореона.Надявам се скоро пак да се потопя в това море от блаженство наречено Едингс.
Ще се сетите ли wrote:Много точно казано![]()
Едингс наистина е море, даже океан от блаженство.
Fizriazirnn, varna
PAK AZ NE MOGA DA VA PONASAM HUYOVE SMOTANI DETO NE HARESVATE EDINGS I NABLASKAH PONE 100 5-CI ZA EDINGS 6OT MI LUBIM AFTOR I KOITO NE GO KARESVA DA DUHA NA VARBATA I DA MRE V KOFITE I ISOB6O NA KOITO NE MU HARESVA E HUI!!!!!!!!!!!!!!!
Sparhawk, Sofia
Провокатор. Като ти гледам ника, не се съмнявам, че си наблъскал 100. Единици.
Fizriazirn, VARNA
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
AKO 6TE6 VJARVAY AMA AZ PRODALJAVAM DA SLAGAM 5-CI I NJAMA DA SPRA DOKATO NESTANAT 5 ZVEZDI4KITE TAMAN SAM VKA6I 6OTO E VAKANCIA I SAM BOLEN I NJAMA KVO DDRUGO DA PRAVA!!!!! I 6TE SI SLAGAM 5-CI I NE SI NTI TOQ DETO DA MI KAZVA DALI DA GLASUVAM ZA MOJA LUBIM AVTOR ILI DA NE GLASUVAM! GYZ!
Fizriazirn, VARNA
I KVO TA BARTKA NIKA MI ME BATKA!!!! HARESVAM I HOP I AKO ISKAM I ZA NEJA 6TE GLASUVAM TVA IZOB6O NE E V TVOJA GYZ TAKA 4E KVO TA BARKA????? SLOJIH O6TE 5-CI PAK TI AKO 6TE6 MRI! PEDAL!
Sparhawk, Sofia
Ако си искрен скоро ще проличи. Обаче аз съм най-големия фен на Едингс в България! няма втори толкова запален! Ако наистина слагаш петици, благословен да си! Защото хора зли слагат лоши единици.
Ако обаче сваляш оценката на великия автор, бъди проклет.
Sparhawk, Sofia
Също ако си истински фен на Едингс, заповядай в моя сайт www.citadelata.com. Там може да си координираме действията.
Fizriazirn, VARNA
TI SI O6TE PO GOLJAMO KUKU I OT MEN VE! EBASI! BLAGOSLOVEN PAK PROKLET MA KOGA 6TE KAJE6 AMIN???? TI DA NE SI NEKAV POP DA TA EBA???? AZ SI SLAGAM 5-SI MA NE 6TOTO TI MI KAZVA6 AKO ISXKA6 DA ZNAE6! SLAGAM GI 6TOTO EDINGS MI E LYUBIM AVTOR PAK NA KOYTO NE MU HARESVA DA MRE!!! MA I AZ NJAMA6E DA KAJA DA KALNA I DA BLAGOSLAVJAM! DA NE SAM NJAKAKAV EZOIT DA GO EBA????? ALEHUYA!!!!
Fizrizrirn, VARNA
AAAAAAAA!!!!!!!!!!!! BEZ DA 6TA UDARIH EDNA 4-KA!!!!!! I IMA NIAKOI DETO GLASUVA PO BARZO I OT MEN! IZRODI!!!!
Sparhawk, Sofia
Ми внимавай повече, тогава! А тоя по-бързия да се надяваме да е мой човек, а не някое от съществата дето плюят любимия ми автор. Поп не съм, но всеки който е против Едингс дано ври в ада.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests