Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri May 04, 2012 10:02 am

Ужас, този проект, с който се тормозя (и тормозя и хора около мен) от няколко месеца и все го чакам да свърши, ще ме побърка и по съвсем неочаквани начини. Току-що установих, че съм свикнал със шашавото клавиатурно подреждане на кирилицата на Windows Vista вече *повече*, отколкото с истинското фонетично :(
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri May 04, 2012 2:58 pm

Споделям, че днес във Варна много настойчиво ни гледат отгоре:
Spoiler: show
Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri May 04, 2012 7:42 pm

Защо така ми изтръпват кутретата на ръцете последните дни... Голям спек. Сигурно трябва да си почина от тия дъмбели. :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 04, 2012 8:22 pm

Грух, набарах някакъв ден на мексиканската кухня в убиташкия Лидл. Вкарах почти една консерва на обяд (800г няма и 4 кинта) Чили Кон Карне за пробата и напълних багажника после с още, баси яката манджа се оказа като за консерва. Салцата ако не я бяха разграбили щях да бодна 1-2 буркана за топене с тортиля ;(.
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri May 04, 2012 9:49 pm

May the Fourth be with you!!!!

Или иначе казано честит празник на Star Wars!
ImageImage

Уук.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue May 08, 2012 7:56 pm

Да споделя: върнах се от природозащитния лагер Картали!

Беше страхотно, невероятно, култово, прекрасно, и каквото още се сетите :)
През деня обикаляхме да шпионираме царски орли, египетски лешояди, белоглави лешояди и всякакви други птици, а също и елени-лопатари (и дори видяхме картал!!). Следобедите правихме плаж в едно разкошно вирче наблизо или карахме каяци из язовира, а вечер имаше страхотно интересни лекции за птиците, опазването на природата, биоразнообразието, мониторинга на птици, фотографирането на дивата природа, и все такива интересни неща!

Изгорях на потник, на тениска, на бански, на риза, и гърба ми е като мозайка, но някак странно това само направи преживяването още по-незабравимо 8-)

Страшно щастлива и заредена с положителна енергия се чувствам :D

П.С. Извинявам се, че пускам линк към фейсбука, обаче пикасата ми прави някакви номера и не мога да си кача снимките там :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 08, 2012 9:02 pm

Яко. :D

В тоя ред на мисли - Фотоизложба „Летящото богатство: от Америка до България” в Зоологическа градина София до края на месеца.

http://www.zoosofia.eu/index.php?option ... &Itemid=18
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 10, 2012 11:05 pm

Добре де за чии уй ми се самоинсталира са некво M$ Silverlight...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat May 12, 2012 8:57 pm

Пък аз днес чистих България за един ден, за да не обидя една колежка, ама повече няма да правя така. По-малоумно организирана кампания не може да бъде случайност. ьтв на сапун.

Уук.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat May 12, 2012 9:11 pm

Ленински съботник, а? :lol:

Поне ние като ги правехме, въпреки неизбежната идеологическа пропаганда, имаше някакво добро намерение да ни свикнат да чистим там, където живеем.
Сега не знам как се прави конкретно, но на някои хора определено им е нужно да развият навици да не засират пейзажа, все едно не е и техен.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun May 13, 2012 4:42 pm

Добре де тоя ВЯТЪР не може ли да спре малко!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 14, 2012 10:14 am

Бате, по-добре е от шибаната жега, имам чувството, че мозъкът ми спира през лятото.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon May 14, 2012 11:23 am

Да я виждаш нейде наоколо тая жега?
Моят спира през зимата, да не говорим, че нон-стоп имам чувството, че е привечер и след малко ще си лягам като е облачно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon May 14, 2012 11:24 am

Малко търпение, Лятото Иде! :lol:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 14, 2012 11:56 am

Според мен тази седмицата ще е последната евентуална хладна и после се почва Адът.

По темата споделям, че довечера най-после излиза Диаблото и много се вълнувам!