Споделете пак
Moderator: Moridin
Пич, раздуй малко инфо.Amikae wrote:Току що положих основите на един доста амбициозен проект. Нещо, което смятам, че трябва да същестува и ще доведе до много положителни неща. Нещо, което не правя за лична облага и не планирам да монетизирам по конвенционални начини.
От доста време концепциите ги има в главата ми, просто ми беше финансово непосилно, но сега имам подкрепа и смятам, че може да се получи нещо качествено. Ако нещата станат, както си ги представям(вероятно няма да станат особено лесно де), до 1 година ще имам какво да ви покажа.
На този етап проектът се движи само от мен и още един човек, като с напредване на нещата ще е нужен доста по-голям екип от ентусиазирани и честни хора. Стискам палци когато му дойде времето да получа подкрепа. Сигурен съм, че доста хора ще се интересуват и ще искат да бъдат част от този проект. Ще разкрия повече детайли, след като се достигне определен етап на разработка. Първите 5-6 месеца ще бъдат под много тежък NDA и ще падат глави, ако нещо изтече.
Ще ми се да мога да ви кажа повече, но на този етап толкова.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- Interpreter
- Forsaken
Just not another online game 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Най-продуктивен съм когато мразя нещо. Жалко, че толкова рядко ми се случва, сега можеше да имам повече средства да налея във всичко това. Та да кажем, че съм намразил нещо, което се случва пред очите ми от доста време и планирам да направя, каквото мога за да го спра или огранича.
Може да очаквате нещо, което ще ви помага при вземането на решения за определени неща, нещо, което ще ви предоставя информация, нещо, което няма да ви губи времето с излишни глупости и няма да зависи от нечий тлъст портфейл. Простичко, лесно, удобно и бързо. Забавното е, че от мен зависи само да го изкарам на яве, а от хората ще зависи какво ще се получи. Колкото повече хора се интересуват и ползват услугата, толкова повече ще нараства ефективността и силата и. За обикновените потребители ще бъде просто улеснение, благинка и помощ, за големи монолитни корпорации ще бъде нещо, като регулатор и бич.
Трудно ми е да ви кажа повече. Просто искам да бъде направено от мен, не защото ще го направя най-добре, а защото знам, че в нито един момент няма да бъда купен и да се отметна от всичките си обещания.
Хайпването е нещо много готино, затова и пиша тук. След време ще е нужен много хайп, адски много. Но това е най-лесното. Най-трудното нещо ще са шибаните пари.
Може да очаквате нещо, което ще ви помага при вземането на решения за определени неща, нещо, което ще ви предоставя информация, нещо, което няма да ви губи времето с излишни глупости и няма да зависи от нечий тлъст портфейл. Простичко, лесно, удобно и бързо. Забавното е, че от мен зависи само да го изкарам на яве, а от хората ще зависи какво ще се получи. Колкото повече хора се интересуват и ползват услугата, толкова повече ще нараства ефективността и силата и. За обикновените потребители ще бъде просто улеснение, благинка и помощ, за големи монолитни корпорации ще бъде нещо, като регулатор и бич.
Трудно ми е да ви кажа повече. Просто искам да бъде направено от мен, не защото ще го направя най-добре, а защото знам, че в нито един момент няма да бъда купен и да се отметна от всичките си обещания.
Хайпването е нещо много готино, затова и пиша тук. След време ще е нужен много хайп, адски много. Но това е най-лесното. Най-трудното нещо ще са шибаните пари.

Заинтересува ме проекта ти. В момента се занимавам с три сайта и всяко интелигентно и смислено нещо ме вълнува като учещ се журналист. Ако ти трябва помощ - пиши ми. Сериозно.Amikae wrote:Най-продуктивен съм когато мразя нещо. Жалко, че толкова рядко ми се случва, сега можеше да имам повече средства да налея във всичко това. Та да кажем, че съм намразил нещо, което се случва пред очите ми от доста време и планирам да направя, каквото мога за да го спра или огранича.
Ще ми се.Moridin wrote:Успех
п.п. правилно ли разбирам, че си ми студент във фми

Dante, определено ще ми трябва помощ и то доста, но за сега всичко е на етап финансиране. Aко нещата отидат на север към 10 000, че и нагоре, ще се замисля до колко е възможно. В близките 1-2 месеца предимно това ще се бистри. Това ще е най-важната стъпка. Не я ли направим, какво правим? Празни приказки правим. Ако стане, стане, ако не, ще се събират пари и ще се опита пак.

Колкото и да ги презирам тия като цяло, чат пат има далавера или нещо малко по-интересно.
Екзотиката на азиатската кухня, от четвъртък, 26.04.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-93F ... date=15637
Ей тва ме разсмя от Интервю с Н. Геймън на сайта му
But you have a very open relationship with your fans.
(Smirks) Yes. We have an open relationship. Obviously they can see other authors if they want, and I can see other readers.
Екзотиката на азиатската кухня, от четвъртък, 26.04.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-93F ... date=15637
Ей тва ме разсмя от Интервю с Н. Геймън на сайта му

But you have a very open relationship with your fans.
(Smirks) Yes. We have an open relationship. Obviously they can see other authors if they want, and I can see other readers.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Винаги досега съм смятал готините телефони за гъзария. Досега съм карал с най-обикновени телефони, които служат за говорене. Тия дни обаче ми попадна мега офертата от Лууп, имах пари, изкуших се и си купих Sony Ericsson Live and Walkman. За първи път съм със Смартфон и за първи път съм с тъч скрийн. В момента си ИЗБУХВАМ. Цял ден не съм излязъл от маркета на Андроид. Това е ТОЛКОВА яко. Все едно имам лаптоп в джоба си. Мога да правя абсолютно всичко с тоя телефон. Напълних го с музика и сто приложения,а тепърва започвам. Брутално!
А самият телефон е страхотен. Страшно бърз, не забива, много здрав, изключително младежки и приятел дизайн, а музиката е веднъж. Все пак Walkman. Ще се посера от кеф!
А самият телефон е страхотен. Страшно бърз, не забива, много здрав, изключително младежки и приятел дизайн, а музиката е веднъж. Все пак Walkman. Ще се посера от кеф!
Има 300 мб вградена и поддържа до 32 гб микро сд