Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue Apr 24, 2012 3:51 pm

За жалост съм на училище... :neutral:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Dante
Mistborn

Post by Dante » Tue Apr 24, 2012 8:29 pm

Amikae wrote:Току що положих основите на един доста амбициозен проект. Нещо, което смятам, че трябва да същестува и ще доведе до много положителни неща. Нещо, което не правя за лична облага и не планирам да монетизирам по конвенционални начини.

От доста време концепциите ги има в главата ми, просто ми беше финансово непосилно, но сега имам подкрепа и смятам, че може да се получи нещо качествено. Ако нещата станат, както си ги представям(вероятно няма да станат особено лесно де), до 1 година ще имам какво да ви покажа.

На този етап проектът се движи само от мен и още един човек, като с напредване на нещата ще е нужен доста по-голям екип от ентусиазирани и честни хора. Стискам палци когато му дойде времето да получа подкрепа. Сигурен съм, че доста хора ще се интересуват и ще искат да бъдат част от този проект. Ще разкрия повече детайли, след като се достигне определен етап на разработка. Първите 5-6 месеца ще бъдат под много тежък NDA и ще падат глави, ако нещо изтече.

Ще ми се да мога да ви кажа повече, но на този етап толкова. :)
Пич, раздуй малко инфо.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Apr 24, 2012 9:22 pm

Не може, защото ще падат глави, ако нещо изтече. Иначе и аз се заинтригувах.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 24, 2012 9:29 pm

Just not another online game :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Apr 24, 2012 10:41 pm

Най-продуктивен съм когато мразя нещо. Жалко, че толкова рядко ми се случва, сега можеше да имам повече средства да налея във всичко това. Та да кажем, че съм намразил нещо, което се случва пред очите ми от доста време и планирам да направя, каквото мога за да го спра или огранича.

Може да очаквате нещо, което ще ви помага при вземането на решения за определени неща, нещо, което ще ви предоставя информация, нещо, което няма да ви губи времето с излишни глупости и няма да зависи от нечий тлъст портфейл. Простичко, лесно, удобно и бързо. Забавното е, че от мен зависи само да го изкарам на яве, а от хората ще зависи какво ще се получи. Колкото повече хора се интересуват и ползват услугата, толкова повече ще нараства ефективността и силата и. За обикновените потребители ще бъде просто улеснение, благинка и помощ, за големи монолитни корпорации ще бъде нещо, като регулатор и бич.

Трудно ми е да ви кажа повече. Просто искам да бъде направено от мен, не защото ще го направя най-добре, а защото знам, че в нито един момент няма да бъда купен и да се отметна от всичките си обещания.

Хайпването е нещо много готино, затова и пиша тук. След време ще е нужен много хайп, адски много. Но това е най-лесното. Най-трудното нещо ще са шибаните пари. :wink:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 25, 2012 12:12 am

Успех :)
п.п. правилно ли разбирам, че си ми студент във фми :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Dante
Mistborn

Post by Dante » Wed Apr 25, 2012 12:21 am

Amikae wrote:Най-продуктивен съм когато мразя нещо. Жалко, че толкова рядко ми се случва, сега можеше да имам повече средства да налея във всичко това. Та да кажем, че съм намразил нещо, което се случва пред очите ми от доста време и планирам да направя, каквото мога за да го спра или огранича.

Може да очаквате нещо, което ще ви помага при вземането на решения за определени неща, нещо, което ще ви предоставя информация, нещо, което няма да ви губи времето с излишни глупости и няма да зависи от нечий тлъст портфейл. Простичко, лесно, удобно и бързо. Забавното е, че от мен зависи само да го изкарам на яве, а от хората ще зависи какво ще се получи. Колкото повече хора се интересуват и ползват услугата, толкова повече ще нараства ефективността и силата и. За обикновените потребители ще бъде просто улеснение, благинка и помощ, за големи монолитни корпорации ще бъде нещо, като регулатор и бич.

Трудно ми е да ви кажа повече. Просто искам да бъде направено от мен, не защото ще го направя най-добре, а защото знам, че в нито един момент няма да бъда купен и да се отметна от всичките си обещания.

Хайпването е нещо много готино, затова и пиша тук. След време ще е нужен много хайп, адски много. Но това е най-лесното. Най-трудното нещо ще са шибаните пари. :wink:
Заинтересува ме проекта ти. В момента се занимавам с три сайта и всяко интелигентно и смислено нещо ме вълнува като учещ се журналист. Ако ти трябва помощ - пиши ми. Сериозно.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Apr 25, 2012 12:40 am

Moridin wrote:Успех :)
п.п. правилно ли разбирам, че си ми студент във фми :mrgreen:
Ще ми се. :) Обаче не, от известно време съм пишман инженер. :lol:

Dante, определено ще ми трябва помощ и то доста, но за сега всичко е на етап финансиране. Aко нещата отидат на север към 10 000, че и нагоре, ще се замисля до колко е възможно. В близките 1-2 месеца предимно това ще се бистри. Това ще е най-важната стъпка. Не я ли направим, какво правим? Празни приказки правим. Ако стане, стане, ако не, ще се събират пари и ще се опита пак. :mrgreen:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Apr 25, 2012 1:04 am

Амикае, това звучи интересно, успех.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 26, 2012 7:14 pm

Колкото и да ги презирам тия като цяло, чат пат има далавера или нещо малко по-интересно.

Екзотиката на азиатската кухня, от четвъртък, 26.04.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-93F ... date=15637

Ей тва ме разсмя от Интервю с Н. Геймън на сайта му ;)

But you have a very open relationship with your fans.

(Smirks) Yes. We have an open relationship. Obviously they can see other authors if they want, and I can see other readers.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Apr 27, 2012 6:48 pm

Умирам... Температура, хрема, зверски главобол, мускулна треска и т.н. + от 10 часа до сега на работа.

Ай стига, вчера слагахме едни компове и UTP кабел в някакъв нов офис в Сл. Бряг, такъв вятър духаше, няма такава смърт. Слънце = жега, вятър = леден. Направо усещах как природата ме наказва. :x

Dante
Mistborn

Post by Dante » Fri Apr 27, 2012 7:14 pm

Винаги досега съм смятал готините телефони за гъзария. Досега съм карал с най-обикновени телефони, които служат за говорене. Тия дни обаче ми попадна мега офертата от Лууп, имах пари, изкуших се и си купих Sony Ericsson Live and Walkman. За първи път съм със Смартфон и за първи път съм с тъч скрийн. В момента си ИЗБУХВАМ. Цял ден не съм излязъл от маркета на Андроид. Това е ТОЛКОВА яко. Все едно имам лаптоп в джоба си. Мога да правя абсолютно всичко с тоя телефон. Напълних го с музика и сто приложения,а тепърва започвам. Брутално!
А самият телефон е страхотен. Страшно бърз, не забива, много здрав, изключително младежки и приятел дизайн, а музиката е веднъж. Все пак Walkman. Ще се посера от кеф!

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Apr 27, 2012 8:22 pm

You just had to go and make me jealous didn't you... :neutral:
Колко големи карти памет поддържа? Или е с вградена?
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Dante
Mistborn

Post by Dante » Fri Apr 27, 2012 8:41 pm

Има 300 мб вградена и поддържа до 32 гб микро сд :roll:

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Fri May 04, 2012 1:22 am

Споделям, че ще ми пада палеца на нокътя