Споделете пак
Moderator: Moridin
Другата седмица ще ходя на Calgary Auto Show 2012 и най-накрая ще видя ТОВА:
http://www.wired.com/autopia/2012/03/toyota-gt-86/
Нямам търпение! Ако позволяват, ще натракам малко снимки и ще постна.
p.s. Деба, ако нямах дългокраки приятели, щях да си го купя това нещо без да се замисля. А сега трябва да чакам да забогатея достатъчно, за да имам и pleasure car.
http://www.wired.com/autopia/2012/03/toyota-gt-86/
Нямам търпение! Ако позволяват, ще натракам малко снимки и ще постна.
p.s. Деба, ако нямах дългокраки приятели, щях да си го купя това нещо без да се замисля. А сега трябва да чакам да забогатея достатъчно, за да имам и pleasure car.

Споделям, че днес при мен влиза жена някъде около 30-те, която ми е смътно позната, вероятно съм я виждала из библиотеката. Носи флашка и пита може ли да си разпечатала CV-то. Викам, може. Включвам флашката, отварям CV-то и научавам, че се занимава с нау4но-изследователска дейност, освен това е у4ила с4етоводство, завършила е обу4ителен курс по забравих какво, май и 4ленуваше в нещо... Въобще, 4и4ковите 4ервенотиквени4ков4ета. Предложих й да седне и да оправи тези неща. Нямало нужда, тя после с химикалче щяла... И после ме пита къде ми било ч-то на клавиатурата, щото на нейната май не могла да си го намери или нещо подобно, не разбрах, а и не пожелах да вникна.
Мня.
Мня.
Понеже с Трип си говорихме за тормоза над "задръстените" -
http://www.webcafe.bg/id_1944680082_Zas ... sa_poveche_
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Дааа, и аз навремето бях сред зубърите, ако и да не съм се напъвала с ученето...Morwen wrote:Понеже с Трип си говорихме за тормоза над "задръстените" -
А тоя сценарии ми е толкоз познат, че чак ми става "мило" като си припомня как мъкнех на гръб поне трима съученици по разни предмети...Зубърите се държат на едно безопасно разстояние и се приближават само когато трябва да се препише някое домашно от тях.
Добавено: И да споделя нещо хубаво, което ме усмихна днес - докато чаках на трамвайната спирка на МОЛ Сердика, видях на стената залепена обява и от нямане какво да правя докато си чакам транспорта се приближих да я прочета. Изглеждаше стандартния тип, на кариран лист, писана на ръка, и отдолу с реснички за късане... какво пишеше обаче!!!
Обявата гласеше:
"Вземи си каквото ти е нужно, и се усмихни на новия ден"
А отдолу по листчетата за късане имаше страхотни варианти за взимане: надежда, любов, разбиране, приятелско рамо, щастие, спокойствие....
Доста от листчетата бяха вече скъсани, и аз се замислих дали да не си откъсна малко надежда или щастие, но после си помислих че самата обява вече ме е усмихнала, повдигнала ми е настроението и ми е дала нужната порция щастие за деня, така че оставих възможност за някой друг да си вземе

И мисля в близките дни да се включа в инициативата и също да залепя такива обяви на някои от местата, покрай които минавам

Идеята е прекалено хубава, за да потъне в апатията на ежедневието ни!
-
- Misting
moonlight, ти пак си била приемлива! Аз до 8ми клас бях от гадните зубърчета, които криеха с голямото си туловище всяко контролно и домашно и после злобно се усмихваха на потърпевшите. Това бяха единствените мигове на щастие... ех, далечно минало
Интересно ми е как трябва да се разбира листче, на което пише "секс" върху него? И няма ли на човек да му се прище да се хвърли от някой мост след като не се сбъдне пожеланието.
Интересно ми е как трябва да се разбира листче, на което пише "секс" върху него? И няма ли на човек да му се прище да се хвърли от някой мост след като не се сбъдне пожеланието.
- The Dragon
- Elder God
Надали. Секса е нещо доста лесно за намиране, а и сухия ррежим въпреки че води до много тежки форми на сарказъм не вкарва в чак такава тежка депресия.kalendarut_ska4a wrote:Интересно ми е как трябва да се разбира листче, на което пише "секс" върху него? И няма ли на човек да му се прище да се хвърли от някой мост след като не се сбъдне пожеланието.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
В нпмг нямаше зубъри. Просто интелектуалния каймак на софия беше събран и затова ученето беше противно лесно. И затова слаквахме и деградирахме. And I feel fine about it.Amelia wrote:Пък ние в гимназията сичките бяхме зубъри, обаче мечтите и леленията на таз женичка как сме щели да се мотивираме взаимно и да ставаме все по-добри, не се сбъднаха изобщо. Заедно се демотивирахме и беше толкова яко всъщност!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
С което сигурно минава някой праг и удръжките са 13лв 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”