Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Feb 13, 2012 8:36 pm

Милите дами са много правилни, между другото...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Feb 13, 2012 8:37 pm

Аз пък казвам с ръка на сърцето, че преживявам по-тежко смъртта на Уитни от тая на хората в Бисер, щото тях нито ги знам, нито ги познавам, нито са имали квото и да е участие в моя живот. Музиката на Уитни имаше. Проблем, Амикае?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Feb 13, 2012 8:38 pm

както казах - в hardware bg банват единствено ако не си мериш приказките, и обикновено има предупреждение.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Feb 13, 2012 8:44 pm

Amelia wrote:Аз пък казвам с ръка на сърцето, че преживявам по-тежко смъртта на Уитни от тая на хората в Бисер, щото тях нито ги знам, нито ги познавам, нито са имали квото и да е участие в моя живот. Музиката на Уитни имаше. Проблем, Амикае?
Ми преживявай го, както искаш, не казвам, че няма хора, на които им е тъжно. Просто не ме кефи, когато нещата се преекспонират. Ето теб смъртта и те е засегнала по някакъв начин, но не си започнала да пишеш теми и фермани в някакви форуми.

RRS, банвали са ме 6-7 пъти там. Само веднъж наистина не си мерих приказките. В останалите случаи предупреждения няма и винаги е било за най-дребните неща. Обикновено от милият цървул BobyTT, който много ме харесва. :)
Last edited by Amikae on Mon Feb 13, 2012 8:46 pm, edited 1 time in total.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Feb 13, 2012 8:46 pm

Amikae wrote:А не, аз други интереси имам там, просто ми прави впечатление как сбирщина метали се правят на мили дами. :lol: Annoying as hell.
Хм, а аз от метъл-сайт научих...

И на мен ми стана доста тъжно, макар че музиката й никога не е била част от живота ми. Чак и аз се учудих...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Feb 13, 2012 8:46 pm

Писах си мнението в тема в аниме.лудост.нет. Тук не съм отворила, мислех, ама се отказах, щото не знам дали има фенове. ХардуерБГ е голям форум, там със сигурност има фенове.

Са, няма нужда да си лягал и ставал с нея, че да знаеш какъв велик глас беше и кви емблематични песни е изпяла. Това фен на квото и да е да си, пак можеш да го оцениш.

Oui. Je suis garbage.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Feb 13, 2012 8:52 pm

I still don't get THE POINT. Жената е УМРЯЛА. Какво променят тия некролози? 100 коментара от порядъка на "RIP/ Велика беше". Просто ми е трудно да повярвам, че толкова много хора така дълбоко са се натъжили, че чак изпитват нуждата да го напишат в някакъв форум.

Може би съпричастието при мен работи по малко по-различен начин. В случаят просто не виждам трагедията и няма как случилото се да докосне нещо в мен. Докато, като гледам хора сполетени от бедствия, загубили домовете си, деца, които нямат какво да ядат, такива неща наистина ме карат да изпитвам съчувствие и да се интересувам. Докато смъртта на жена, която е прекарала целия си живот в богатство, алкохол и кокаин, трудно може да ме трогне.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Feb 13, 2012 9:21 pm

Тя може да е прекарала живота си както си иска - важното е, че е оставила след себе си повече от хората в Бисер. Дала е нещо на света. Много ясно, че за такива хора ще се говори повече и някви лица, които не са им в личния кръг от познати, ще преживяват загубата им. Щото то си е загуба за света това.

Уитни беше певица с великански глас и изпя песните си в една отминала вече епоха, в която поп музиката имаше няква класа и качество. Те двамата с Джако са ми от емблематичните за онова време певци и ми е супер нереално, че и двамата вече ги няма. Особено както си отидоха още млади по ебаси нелепия начин.

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Feb 13, 2012 9:36 pm

Амикае, пишем ти едно и също по десет различни начина и ти продължаваш да му се чудиш.
Ми да, нищо няма да се промени от коментарите. Няма вече какво да се променя и точно затова са останали само коментарите.
А ако на теб ти е толкова мъчно за хората в Бисер, разходи се до банката и им преведи някой лев(и, да, разходи се, а не пускай смс-че, от което половината са такси), а не се разправяй с теми. Аз примерно го направих (вярно под доброто влияние и организация на приятел) и сега се чуствам морално свободна да изразявам съжаление, че Уитни вече я няма. Пък.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sun Feb 19, 2012 9:39 pm

Господи, Мили Боже, туко-що, докато се ровихме с един приятел за книгата на eragon16 разбрах, че учи каквото и аз - журналистика.

I so don't wanna live on this planet anymore

:cry:
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Trip
Moderator

Post by Trip » Sun Feb 19, 2012 10:04 pm

Да бе, аз недоумявам как е влязъл

Dante
Mistborn

Post by Dante » Mon Feb 20, 2012 1:43 am

След малко проучване видях, че е Икономическа журналистика в УНСС
:D
Не, че в СУ се влиза КОЙ ЗНАЕ колко трудно, ама един колега е кандидатствал и УНСС - кандидаствалите момчета тази година са били 33 (ще излъжа за точната бройка), а местата за прием нещо от сорта на 35 - напрактика всеки, който се е записал на изпит е бил 100% приет. :lol:
В наше СеУ се борихме 200-300-400 души за 20 места, въпреки че е пълният ташак. Най-безпредметното обучение, разбрах, че е истина, че който иска да става журналист - да влиза българска филология...ама късно.
Пак по-добре от журналистика УНСС де :mrgreen:

п.п

Трипе, аз продължавам да си настоявам за твое ревю на книгата на ерагон16
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Trip
Moderator

Post by Trip » Mon Feb 20, 2012 9:49 am

уф, нидей бе...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Feb 21, 2012 3:34 pm

Споделям възмутата си. Изчетох "Интересни времена" на английски. Не го знам "Дядо Прас" колко е окълцан, но от това липсват сигурно 30% от книгата. Поне. Няма ги цели епизоди. Няма го моментът, в който Даскала учеше Коен как да си купува ябълка, няма ги разни епизодчета като например как Риснуинд бягаше от сумистите, но върхът е, че въобще не се споменава Багажката и съответно - малките Багажчета накрая. Направо нямам думи. :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Kolender
Farmer

Post by Kolender » Tue Feb 21, 2012 3:44 pm

Добре де, имат ли право така да режат книгите?! Ако на Пратчет му се каже какви са ги вършили не може ли нещо да се направи по въпроса? И аз съм без думи просто.