в първото диабло си се разпределяха ръчно точките на strength, magic, dextirity, vitality. за кои статове говоришThe Dragon wrote:Бтв - на всеки който му липсва рзпределението за стат пойнтовете - нямаше го и в диабло 1 - там с колбите от Адара можеше да вдигнеш всичко на 255. Както и всички магии на 15 ниво със книги.
DIABLO III
Moderator: AlDim
- Wednesday13
- Farmer
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
Точно за тях. Но понеже продаваха колби които ти качваха първичните атрибути срещу някаква обтейнабъл сума в злато в крайна сметка нямаше никакво значение как ги разпределяш защото винаги можеше да добуташ атрибутите да ти станат златни в интерфейса - 255 всеки. Както и след достатъчно дълга игра всички магии ставаха 15 левъл без армагедона който беше само от скролове.Wednesday13 wrote:в първото диабло си се разпределяха ръчно точките на strength, magic, dextirity, vitality. за кои статове говоришThe Dragon wrote:Бтв - на всеки който му липсва рзпределението за стат пойнтовете - нямаше го и в диабло 1 - там с колбите от Адара можеше да вдигнеш всичко на 255. Както и всички магии на 15 ниво със книги.
Едит: Да стане по ясно - точките имаха значение само в началото - до около 25-26 лвл. При следващите игри на nightmare + hell просто се максваха нещата, така че не беше голям умствен зор и не беше нещо сложно да ги разпределяш.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Wednesday13
- Farmer
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Хайде превърти диабло 1 на хел трудност в мулти на 25-ти левъл. Искам да видя как го правиш.RRSunknown wrote:Какво значи началото по дяволите - играта се превърташе на 25 левъл.
То и на Диабло 2 се ставаше 99 левъл ама ти ставал ли си и колко време ти отне ?
- RRSunknown
- Elder God
- Wednesday13
- Farmer
когато играх първото диабло 97год. последната ми мисъл беше как да цикля с един герой играта n на брои пъти, за да съм не знам си кой си левъл. още по-малко в мулти, най-малкото тогава за мрежа нямаше и с кой.
времената бяха други. играта имаше различен дух. нямаше батъл нет, нямаше класации.
това че след второ изиграване има възможност за някакъв експлойт, който да ти спести още 5 репетитивни изигравания на още от същото, само за да си макс левъл, не обезсмисля първоначалния замисъл.
диабло 2 предразполагаше за повече преигравания(от което не съм се възползвал, което си е моя грешка), първото диабло не чак толкова, там си е просто циклене, което не мисля че основополагащото в играта
времената бяха други. играта имаше различен дух. нямаше батъл нет, нямаше класации.
това че след второ изиграване има възможност за някакъв експлойт, който да ти спести още 5 репетитивни изигравания на още от същото, само за да си макс левъл, не обезсмисля първоначалния замисъл.
диабло 2 предразполагаше за повече преигравания(от което не съм се възползвал, което си е моя грешка), първото диабло не чак толкова, там си е просто циклене, което не мисля че основополагащото в играта
Голямо затъмнение и въздържание направих аз с Диабло 3. Нито бета съм докосвал, нито актуални клипове, само по някое парченце инфо от тук от там. Искам да имам 100% натурално първично преживяване с играта.
Разбира се съдбата си прави майтапи с мен, щото на 15-ти излиза и експанжъна на Eve Online, а там си ме блазнят много неща. 

Ми то на практика това е положението - чисто като потенциал, няма да има разлика между 2 героя от един и същи клас, на максимален левел(изключвайки итемизацията). Само дето и самият левелинг върви еднакво, тоест нямаш 1000000 възможни пътища на развитие до чукването на шаблонния финален левел, а един единствен. Всеки на Х ниво, ще получи еди кви си атрибути и точно този скил/руна.The Dragon wrote:Но понеже продаваха колби които ти качваха първичните атрибути срещу някаква обтейнабъл сума в злато в крайна сметка нямаше никакво значение как ги разпределяш защото винаги можеше да добуташ атрибутите да ти станат златни в интерфейса - 255 всеки. Както и след достатъчно дълга игра всички магии ставаха 15 левъл без армагедона който беше само от скролове.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- The Dragon
- Elder God
@dellusion
По твоята логика абсолютно всички игри на шах са еднакви защото имат еднакви фигури и стартови позиции.
В тази система на близард имаш много повече viable билдове от предишната, да билда ти ще се определя от това какъв гиър имаш и какви съфикси има на шампионските пакове. Което е добре. Просто е сигурно че в средата на найтмеър ще има много малко еднакви герои.
Намираш двуръчен меч - сменяй баш с френзи, имаш билд който разчита на прокове от крит - вземи руната която я разтроява. Умираш прекалено лесно - ами махни си единия офенсив скил и сложи един дифенсив кулдаун или смени пасивен и така.
По твоята логика абсолютно всички игри на шах са еднакви защото имат еднакви фигури и стартови позиции.
В тази система на близард имаш много повече viable билдове от предишната, да билда ти ще се определя от това какъв гиър имаш и какви съфикси има на шампионските пакове. Което е добре. Просто е сигурно че в средата на найтмеър ще има много малко еднакви герои.
Намираш двуръчен меч - сменяй баш с френзи, имаш билд който разчита на прокове от крит - вземи руната която я разтроява. Умираш прекалено лесно - ами махни си единия офенсив скил и сложи един дифенсив кулдаун или смени пасивен и така.
Е въобще не е същото. При шаха на ход втори можеш да си извадиш фигура, да кажем дамата, само ако преди това си изместил една от трите пешки пред нея. Иначе не. В D3 каквото и да направиш, на левел 2 неизбежно ще вземеш еди кой си скил.The Dragon wrote:@dellusion
Иначе, както вече казах, далеч съм от мисълта, че няма да има разнообразие при билдовете. Но като чист потенциал всички ще бъдат еднакви - независимо дали си се ровил по форумите или си ръшнал играта.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.