No Country for Old Men.
Филмът е много зле, едвам го изтраях в кино...
Два пропиляни часа дето никога няма да си възстановя...
Поредното показателство, че онез в академията дето раздават оскарите нищо не разбират от нищо....
Поредното показателство, че онез в академията дето раздават оскарите нищо не разбират от нищо....
Last edited by Бобсън on Tue Feb 26, 2008 2:16 pm, edited 1 time in total.
Коле, Дима, след горния пост на Бобсъна внезапно разбрах как сте се почувствали при дискусията ни преди няколко дни в темата за сериалите. 
Лошо няма, де. Всеки има право на собствен вкус, даже когато не съвпада с моя.

Лошо няма, де. Всеки има право на собствен вкус, даже когато не съвпада с моя.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Монументална мисъл и просто блестяща аргументация!Бобсън wrote:Филмът е много зле, едвам го изтраях в кино...

Ице, не е толкова просто. Понякога мнения като по-горното са очевидно несериозни и изключително безмислени. Рабирам някой да напише, че филмът е муден или пък че темата не му допада. Но "много зле" и "едвам го изтраях" са ми смешни и несериозни като атрибути за най-добрия филм за миналата година.

За да не бъда упрекнат в липса на аргументация ще посоча по добър филм от 2007а, за да оборя добре аргументираната субективност, че било това най-добрия филм на въпросната година.Muad_Dib wrote:Монументална мисъл и просто блестяща аргументация!Бобсън wrote:Филмът е много зле, едвам го изтраях в кино...
Поредното показателство, че онез в академията дето раздават оскарите нищо не разбират от нищо....![]()
![]()
![]()
Ице, не е толкова просто. Понякога мнения като по-горното са очевидно несериозни и изключително безмислени. Рабирам някой да напише, че филмът е муден или пък че темата не му допада. Но "много зле" и "едвам го изтраях" са ми смешни и несериозни като атрибути за най-добрия филм за миналата година.
- Spoiler: show
- RRSunknown
- Elder God
- BaYa
- Forsaken
Минувач, как не те е срам да гледаш смотани американски римейци с Том Круз!?!?!?passer-by wrote:А може би няма да дават твърде много обяснения, а ще оставят зрителите да си правят сами изводите. Като при "Ванила Скай" например.

Вместо да дадеш възможност на, поне по-добрата, оригинална версия!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Гледах го бе, Бая.
По бТВ в полунощ в делничен ден. Направо праймтайм
.
И той е доста добър.
А Круз като актьор... кхъм...
Абе много ми хареса "Ванила Скай". Заради сюжета. Знам, че е римейк.

По бТВ в полунощ в делничен ден. Направо праймтайм

И той е доста добър.
А Круз като актьор... кхъм...

Абе много ми хареса "Ванила Скай". Заради сюжета. Знам, че е римейк.

The Best of Mozart
Бая, querida... (Така ли е на испански?
)
ГЛЕДАХ. ОРИГИНАЛА. ПО БТВ. В ПОЛУНОЩ. В ДЕЛНИЧЕН ДЕН. ТОЙ СЪЩО МИ ХАРЕСА.
Стига офтопик, че ще ни

ГЛЕДАХ. ОРИГИНАЛА. ПО БТВ. В ПОЛУНОЩ. В ДЕЛНИЧЕН ДЕН. ТОЙ СЪЩО МИ ХАРЕСА.

Стига офтопик, че ще ни

The Best of Mozart
- RRSunknown
- Elder God
Днеска го гледахме със Сашко.
Ако това нещо е взело толкоз Оскари, представете си кво е било нивото тая година...
В смисъл, филмът не беше лош (чудесно заснет, чудесно изигран, недотам чудесно замислен, ма пак става), но ОСТРО не е Оскаров материал. Те взеха тия статуетки да ги дават вече като Нобеловата награда за мир - на куцо и сакато. Нужно е само да ни бъде наврян в носа малко евтин моралец, който да семеизпразни определена част от тъпата американска аудитория - и конвейерната Оскарка е готова. Гнусно.
Иначе братя Коен мое да пробват следващия път, за разнообразие, някой филм, който не третира най-долнопробната, лъхаща на обреченост и кофти морал реднекщина в Щатите. Щото аз лично от блеещи тексаски селяни не мога да се трогна по никакъв начин. Мисля даже, че са ми по-неприятни от буйстващите мюсюлмани. В тоя ред на мисли, си умряхме от смях, когато оня пич с непроизносимото име Ли-нещо-си (евентуално главният протагонист) се върна в Америка и отиде да си купи нови дрехи. В следващия кадър го виждаме как гази няква висока трева и Сашко възкликва: "А стига бе! Тоя не си е купил шапка!!! 0_0", секунда по-късно пича вади ръката си от тревата и ние виждаме каубойската шапка в нея.
Та така и сега - нито един от персонажите не можа да ме развълнува, даже напротив, лазеха ми по нервите с нон стоп тежкарските си многозначителни приказки на уморени и бити от живота хора. Сори, за някои от вас диалозите може да са били пълни с ебати прозренията, но за мен си бяха точно евтин моралец, силно въвиран в носа на зрителя. Особено в последната четвърт. И мисля, че ако някой ден видя американски филм, в който рандъм дюд се оказва супер кораво копеле, БЕЗ да е бил в Нам, това ще означава, че светът свършва.
А кво толкова му харесахте на персонажа на Бардем, че не разбрах?
Ако това нещо е взело толкоз Оскари, представете си кво е било нивото тая година...

В смисъл, филмът не беше лош (чудесно заснет, чудесно изигран, недотам чудесно замислен, ма пак става), но ОСТРО не е Оскаров материал. Те взеха тия статуетки да ги дават вече като Нобеловата награда за мир - на куцо и сакато. Нужно е само да ни бъде наврян в носа малко евтин моралец, който да семеизпразни определена част от тъпата американска аудитория - и конвейерната Оскарка е готова. Гнусно.
Иначе братя Коен мое да пробват следващия път, за разнообразие, някой филм, който не третира най-долнопробната, лъхаща на обреченост и кофти морал реднекщина в Щатите. Щото аз лично от блеещи тексаски селяни не мога да се трогна по никакъв начин. Мисля даже, че са ми по-неприятни от буйстващите мюсюлмани. В тоя ред на мисли, си умряхме от смях, когато оня пич с непроизносимото име Ли-нещо-си (евентуално главният протагонист) се върна в Америка и отиде да си купи нови дрехи. В следващия кадър го виждаме как гази няква висока трева и Сашко възкликва: "А стига бе! Тоя не си е купил шапка!!! 0_0", секунда по-късно пича вади ръката си от тревата и ние виждаме каубойската шапка в нея.

Та така и сега - нито един от персонажите не можа да ме развълнува, даже напротив, лазеха ми по нервите с нон стоп тежкарските си многозначителни приказки на уморени и бити от живота хора. Сори, за някои от вас диалозите може да са били пълни с ебати прозренията, но за мен си бяха точно евтин моралец, силно въвиран в носа на зрителя. Особено в последната четвърт. И мисля, че ако някой ден видя американски филм, в който рандъм дюд се оказва супер кораво копеле, БЕЗ да е бил в Нам, това ще означава, че светът свършва.
А кво толкова му харесахте на персонажа на Бардем, че не разбрах?
Како Хриси, най-искрено ти се моля ВЕДНЪЖ, един-ЕДИНСТВЕН път да НЕ СИ на коренно противоположно на общоприетото или самоцелно снобарско мнение за НЕЩО, за да ИМАМ желание да ти отговоря и да НЕ МИ Е СКУЧНО да те чета.
Поздрави,
Никито
п.с.
Поздрави,
Никито
п.с.
- Частта от личността, с която трябва да разбереш/усетиш какво сме му харесали на теб ти е ампутирана по принцип (или ти сама си си я изрязала), така че не смятам да се хабя особено.А кво толкова му харесахте на персонажа на Бардем, че не разбрах?

Бе и аз не съм в чак такъв възторг от филма, колкото Никола, обаче все си мисля, че човек трябва да гледа да е малце по-умерен с негативните си мнения за неща, които не са явни боклуци. По-умно е, иначе после земеш, че схванеш за кво ставало дума, и ти става едно такова неудобно...
And you can't dance with a devil on your back...