Заради интересния трейлър и факта, че режисьор му е Робърт Редфорд. Не знам отсега дали ще ми хареса, но ще го гледам и тогава ще преценя.shayhiri wrote:Здрасти, Адриана! Мерси за програмата. (Която не ме вълнува особено, ма тва е положението.) Защо всички сте се наточили толкова за Офицери и пешки? Питам щото и аз му се точех (заради героя на Круз и темата), но откакто гледах Извличане наскоро (вж в Окт. тема), съм почти сигурен (вътрешно), че той ще е по-добрият. Нещо Редфордовският ми отива вече твърде накъм проповед.
Няма как да го знам със сигурност, щото още няма почти никви ревюта, но се изкушавам да препоръчам на всички да гледат дотогава Извличане. Най-малкото, за да могат да сравнят. Може би и вие като мен преди си мислите, че ако ше гледате нещо по темата, ще3 е Офицери и пешки. Затова и горния съвет.
Да не забравяме пък и In the Valley of Elah пак на тая тема, също скоро излиза - не знам дали и в нас.
Защо не пробваш да "знаеш" нещо от личен опит, а не от чужди ревюта? Може да е шокиращо за теб, но много от нас така постъпват.