Top 10 любими игрални филми
Как да ги гледам като не са излезли? Аре не почвай пак, плс.Morwen wrote:Шайхири, а ти гледал ли си въпросните филми?

Това е лична класация, нали?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:Как да ги гледам като не са излезли? Аре не почвай пак, плс.Morwen wrote:Шайхири, а ти гледал ли си въпросните филми?
Това е лична класация, нали?

Шайхири, тя май те питаше дали си гледал поне филмите, които вече са излезли.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
На мен Златният Компас доста ми допадна, имаше страхотни ефекти + Даниъл Крейг, но историята беше леко слаба, предполагам книгите са по-добри. Иначе добре, че не се хайпнах от форума за Беоулф, филмът наистина си беше като анимация от първите игри на Близард, доста грозен.
Утре сме на Аз съм Легенда от 19 часа, ще пиша вечерта!

Утре сме на Аз съм Легенда от 19 часа, ще пиша вечерта!

Минувачо, наистина го питах за неизлезлите, знам ли, може да е набарал свръхпиратски копия или супержурналистическа прожекция... Защото наистина не можех да повярвам, че човек може да си напъха в личната класация неща, които не е гледал. Още по-малко, че може да ги класира по места и да е сигурен точно колко ще му харесат.
Но явно можело. Млъквам, все едно съм без думи.

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ми ако оценявах трейлърите, да. Щеше да е на първо. Но като филм/събитие за мен отстъпва на двата най-пренебрегнати фантастични филма тая година и трите основополагащи фентъзита.DELgado wrote:300 заслужава по-горно място.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.