Шайхири е побъркан мегаломан, който говори наизуст...

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Oct 08, 2007 4:48 pm

Много добре знам, че е в Барселона - и точно затова мисълта за облегнатата вечер на перваза, загледана към "флуоресциращия"... небостъргач Байа ми е смешна. :)

Не знам, аз бих се сетил за поне 20 други неща докато го гледам - преди въпросното. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Oct 08, 2007 4:51 pm

Шайхов, слушай ромър-а. Че гат ти изнася, ни продънваш ушите с твоето, ама останалите хич не слушаш!! Тук хората така си го познават, та нещо не ми нацело личното надсъзнание! :twisted:
Eso, es la polla de Barcelona, neng!!! (Преди да ме питаш - порови се из речник. Или из старите теми.)
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Oct 08, 2007 5:06 pm

Алекс, като човек, който в програмистката тема прокламираше аналния секс, не би трябвало да връзваш кусур на другите за къде по-дребни неща.:lol:
Иначе доколкото знам въпросният небостъргач си има общоприет прякор, който е точно някоя от думите за пенис, не го е измислила Бая (аз да кажа, понеже предполагам, че няма да си направиш труда да се разровиш).
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Oct 08, 2007 5:10 pm

Morwen wrote:Алекс, като човек, който в програмистката тема прокламираше аналния секс
Сигурен съм, че един цитат ще ми опресни паметта?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Oct 08, 2007 5:19 pm

И аз съм сигурна, че ще ти опресни паметта.
От информатика разбирам нула, но не закачайте а***ния се*с.
Между другото, странното е, че правиш всичко възможно да говорим точно по топика, в който пишем.
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Oct 08, 2007 5:22 pm

Избягвам да разочаровам Рол.

А цитатът ти е изваден от контекста и най-вероятно напълно обоснован в оригинал.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Oct 08, 2007 5:28 pm

Продължавай да си го повтаряш, поне сам ще си повярваш. :lol:
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Oct 08, 2007 6:33 pm

Ами при положение, че беше директен отговор на долното:
Corwin wrote:* Saying Java is good because it works on all OSes is like saying anal sex is good because it works on all genders.
Трудно би се възприело от незаинтересован човек като прокламация. :wink: