Не знам, аз бих се сетил за поне 20 други неща докато го гледам - преди въпросното.
Шайхири е побъркан мегаломан, който говори наизуст...
Много добре знам, че е в Барселона - и точно затова мисълта за облегнатата вечер на перваза, загледана към "флуоресциращия"... небостъргач Байа ми е смешна.
Не знам, аз бих се сетил за поне 20 други неща докато го гледам - преди въпросното.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Шайхов, слушай ромър-а. Че гат ти изнася, ни продънваш ушите с твоето, ама останалите хич не слушаш!! Тук хората така си го познават, та нещо не ми нацело личното надсъзнание!
Eso, es la polla de Barcelona, neng!!! (Преди да ме питаш - порови се из речник. Или из старите теми.)
Eso, es la polla de Barcelona, neng!!! (Преди да ме питаш - порови се из речник. Или из старите теми.)
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Алекс, като човек, който в програмистката тема прокламираше аналния секс, не би трябвало да връзваш кусур на другите за къде по-дребни неща.
Иначе доколкото знам въпросният небостъргач си има общоприет прякор, който е точно някоя от думите за пенис, не го е измислила Бая (аз да кажа, понеже предполагам, че няма да си направиш труда да се разровиш).
Иначе доколкото знам въпросният небостъргач си има общоприет прякор, който е точно някоя от думите за пенис, не го е измислила Бая (аз да кажа, понеже предполагам, че няма да си направиш труда да се разровиш).
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Сигурен съм, че един цитат ще ми опресни паметта?Morwen wrote:Алекс, като човек, който в програмистката тема прокламираше аналния секс
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Избягвам да разочаровам Рол.
А цитатът ти е изваден от контекста и най-вероятно напълно обоснован в оригинал.
А цитатът ти е изваден от контекста и най-вероятно напълно обоснован в оригинал.
Ами при положение, че беше директен отговор на долното:

Трудно би се възприело от незаинтересован човек като прокламация.Corwin wrote:* Saying Java is good because it works on all OSes is like saying anal sex is good because it works on all genders.