Концертчета дребни и не толкова дребни

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 17, 2007 11:54 am

Аз съм ги чувала и преди (не на живо), това ми беше първото слушане на живо и съм доволна. Харесва ми смесването на стилове и изобщо техният си стил на звучене. Но съм съгласна с Никола, че в един момент започват да ти звучат еднакво песните, може би трябва да послушваш малко, да ходиш за пиене :) и пак да се връщаш да слушаш :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Sep 17, 2007 11:56 am

Как ги разкри тия четири тона по-високо :mrgreen:

Аз си ги слушам Балканджи, и да, повторяеми им са в известна степен песните, но мен ме впечатли и изпълнението не по-малко от музиката, абе яко си беше :)

А тва, че не сте ходили за бира, Диме, си е ваша вина, къф концерт е без бира :mrgreen: но и аз се учудих да ви видя там, за Лили и Пенчев бях сигурен, че ше ги намеря :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 17, 2007 11:59 am

На нас ни казаха :' среща на полянка за фрийзби '. Не съм разочарована :), че видях Балканджи на живо, фронтменът изби рибата просто :) с тоя вид и с тоя глас съчетани - :shock:. Звучат много добре, просто в един момент тежката част на музиката им се повтаря :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Sep 17, 2007 12:09 pm

Да, и на мен някои от песните им ми звучат доста еднакво, но това е почти неизбежно. Бтв, как няма да е готин фронтменът, учил е в НПМГ :plez: (минута за реклама :mrgreen: )
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Sep 17, 2007 2:03 pm

Морви, да де, ама всъщност групата са я създали заедно с Баровски, който по това време е учел в Английската :P А после Киро е дошъл във ФМИ, ако искаш да знаеш :P
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Fri Sep 21, 2007 10:25 pm

Ходи ли ви се на концерта на Глен Хюз + БТР(изцяло от песни на Пърпъл според сайта на Про Рок) идния петък от 17.00 часа (Сигнал) 19.00 Глен Хюз. Място: пред НДК, съответно е безплатно.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 21, 2007 10:27 pm

Deep Purple :metal: Да видим временцето ме е примамливо тва.
http://photofile.ru/photo/fishki_net/31 ... 281924.jpg
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Sep 22, 2007 11:50 pm

Бе то че един Глен Хюз Пърпъл не прави си е ясно... ма що пък да не отидем, може да е забавно. Дет' изтървах всичките им концерти преди години... мдам, нищо чудно този път да се мерна :)

А междувременно, идейка за нещо малко по-скорошно - понеделник, 24 септември, Балканджи ще свирят във Fans(*) - и освен ако Киро не е излъгал много, ще свирят акустично. Ако не сте слушали някой от двата им досега акустични концерта - заслужава си :) Ако сте ги слушали, вече знаете, че ви се идва :P

(*) Васил Левски 114, надолу по стълбите под китайския ресторант и после с тълпата, през вратата със завесата

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Sep 23, 2007 10:04 am

То хубаво звучи Балканджи, ама вторник съм на работа от 4 сутринта и гледам да лягам рано в такива моменти :roll:

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Sun Sep 23, 2007 3:48 pm

А, ти па сега, ша ми лягаш рано! :) Виж к'во, първият път, когато изобщо видях и чух Балканджи на живо, беше понеделник, 28 февруари 2005 (мдам, спомням си го с точност до дата, по прекалено много причини :))... и във вторник бях на упражнение във ФМИ от 7:30, и упражнението беше интересно, и аз не трябваше да закъснявам, и тогава още бях съвсем без кола, та трябваше да стана към 6:15... и концертът продължи до един часа, и после отидохме да хапнем, и към два и половина - три се разбрахме с Лина, че тя ще ми се обади да ме събуди на следващата сутрин... и си отидох навреме на упражнението, макар и след няма и три часа сън :)

А ако си от четири часа на работа, тогава съвсем не виждам какъв проблем би могъл да имаш - идваш на концерта, той продължава до към един, отиваме да ядем до към два и половина - три... и отиваш на работа :lol: Не е като да не съм го правил - е, първите един-два пъти шефовете, колегите и клиентите те гледат малко странно, като зяпаш монитора с доброто старо изражение порода "I can fix this... sort of!", ама в един момент свикват :)

Хубу че поне Глен Хюз ще е в петък :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Sep 25, 2007 9:53 am

Да, мисля, че това, което наистина ме спечели окончателно за Балканджи е вчерашният им акустичен концерт. Беше много добър, някакво по-меко и мелодично звучене, една много хубава песен, която май не бях чувала... Бе, успя да ме хване за сърцето.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Sep 25, 2007 9:55 am

Кажете като ходите пак, на мен ми се идва, само да е ок като време. Може и на Исихия да идем?

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Tue Sep 25, 2007 11:20 am

За съжаление те не правят акустични концерти толкова често; май досега горе-долу по един, най-много два годишно. Иначе следващият им "обикновен" концерт ще бъде на 13 октомври, май пак във Фенса, ама не съм сигурен.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 25, 2007 11:49 am

Ех нямаше как просто :(. Днеска лудница целд ен, пък до нощите тепърва ше се мотам в кюстендил с некви шибана презентация и много щеше ми дойде безсъние.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Sep 25, 2007 11:52 am

Bat Garo Still Rots wrote:Може и на Исихия да идем?
Яяяяяяяя - кога ще има концерт на Исихия? Казвай бързо, няма значение времето и мястото, аз съм там задължително :) Доколкото си спомням, последния концерт на Исихия беше заедно с македонците Кисмет, преди може би две години вече, не си спомням, и всеки път си е събитие.
This signature is not yet rated