Концертчета дребни и не толкова дребни
Аз съм ги чувала и преди (не на живо), това ми беше първото слушане на живо и съм доволна. Харесва ми смесването на стилове и изобщо техният си стил на звучене. Но съм съгласна с Никола, че в един момент започват да ти звучат еднакво песните, може би трябва да послушваш малко, да ходиш за пиене
и пак да се връщаш да слушаш
.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Moridin
- Global Moderator
Как ги разкри тия четири тона по-високо
Аз си ги слушам Балканджи, и да, повторяеми им са в известна степен песните, но мен ме впечатли и изпълнението не по-малко от музиката, абе яко си беше
А тва, че не сте ходили за бира, Диме, си е ваша вина, къф концерт е без бира
но и аз се учудих да ви видя там, за Лили и Пенчев бях сигурен, че ше ги намеря 
Аз си ги слушам Балканджи, и да, повторяеми им са в известна степен песните, но мен ме впечатли и изпълнението не по-малко от музиката, абе яко си беше
А тва, че не сте ходили за бира, Диме, си е ваша вина, къф концерт е без бира
This is it. Ground zero.
На нас ни казаха :' среща на полянка за фрийзби '. Не съм разочарована
, че видях Балканджи на живо, фронтменът изби рибата просто
с тоя вид и с тоя глас съчетани -
. Звучат много добре, просто в един момент тежката част на музиката им се повтаря
.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Deep Purple
Да видим временцето ме е примамливо тва.
http://photofile.ru/photo/fishki_net/31 ... 281924.jpg
http://photofile.ru/photo/fishki_net/31 ... 281924.jpg
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Бе то че един Глен Хюз Пърпъл не прави си е ясно... ма що пък да не отидем, може да е забавно. Дет' изтървах всичките им концерти преди години... мдам, нищо чудно този път да се мерна 
А междувременно, идейка за нещо малко по-скорошно - понеделник, 24 септември, Балканджи ще свирят във Fans(*) - и освен ако Киро не е излъгал много, ще свирят акустично. Ако не сте слушали някой от двата им досега акустични концерта - заслужава си
Ако сте ги слушали, вече знаете, че ви се идва 
(*) Васил Левски 114, надолу по стълбите под китайския ресторант и после с тълпата, през вратата със завесата
А междувременно, идейка за нещо малко по-скорошно - понеделник, 24 септември, Балканджи ще свирят във Fans(*) - и освен ако Киро не е излъгал много, ще свирят акустично. Ако не сте слушали някой от двата им досега акустични концерта - заслужава си
(*) Васил Левски 114, надолу по стълбите под китайския ресторант и после с тълпата, през вратата със завесата
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
А, ти па сега, ша ми лягаш рано!
Виж к'во, първият път, когато изобщо видях и чух Балканджи на живо, беше понеделник, 28 февруари 2005 (мдам, спомням си го с точност до дата, по прекалено много причини
)... и във вторник бях на упражнение във ФМИ от 7:30, и упражнението беше интересно, и аз не трябваше да закъснявам, и тогава още бях съвсем без кола, та трябваше да стана към 6:15... и концертът продължи до един часа, и после отидохме да хапнем, и към два и половина - три се разбрахме с Лина, че тя ще ми се обади да ме събуди на следващата сутрин... и си отидох навреме на упражнението, макар и след няма и три часа сън 
А ако си от четири часа на работа, тогава съвсем не виждам какъв проблем би могъл да имаш - идваш на концерта, той продължава до към един, отиваме да ядем до към два и половина - три... и отиваш на работа
Не е като да не съм го правил - е, първите един-два пъти шефовете, колегите и клиентите те гледат малко странно, като зяпаш монитора с доброто старо изражение порода "I can fix this... sort of!", ама в един момент свикват 
Хубу че поне Глен Хюз ще е в петък
А ако си от четири часа на работа, тогава съвсем не виждам какъв проблем би могъл да имаш - идваш на концерта, той продължава до към един, отиваме да ядем до към два и половина - три... и отиваш на работа
Хубу че поне Глен Хюз ще е в петък
Eric: I use my sword to detect good on it.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ех нямаше как просто
. Днеска лудница целд ен, пък до нощите тепърва ше се мотам в кюстендил с некви шибана презентация и много щеше ми дойде безсъние.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Яяяяяяяя - кога ще има концерт на Исихия? Казвай бързо, няма значение времето и мястото, аз съм там задължителноBat Garo Still Rots wrote:Може и на Исихия да идем?
This signature is not yet rated