и пак да се връщаш да слушаш
 и пак да се връщаш да слушаш  .
. и пак да се връщаш да слушаш
 и пак да се връщаш да слушаш  .
. 

но и аз се учудих да ви видя там, за Лили и Пенчев бях сигурен, че ше ги намеря
 но и аз се учудих да ви видя там, за Лили и Пенчев бях сигурен, че ше ги намеря  
 , че видях Балканджи на живо, фронтменът изби рибата просто
, че видях Балканджи на живо, фронтменът изби рибата просто  с тоя вид и с тоя глас съчетани -
 с тоя вид и с тоя глас съчетани -   . Звучат много добре, просто в един момент тежката част на музиката им се повтаря
. Звучат много добре, просто в един момент тежката част на музиката им се повтаря  .
. Да видим временцето ме е примамливо тва.
  Да видим временцето ме е примамливо тва.
 Ако сте ги слушали, вече знаете, че ви се идва
  Ако сте ги слушали, вече знаете, че ви се идва 
 Виж к'во, първият път, когато изобщо видях и чух Балканджи на живо, беше понеделник, 28 февруари 2005 (мдам, спомням си го с точност до дата, по прекалено много причини
  Виж к'во, първият път, когато изобщо видях и чух Балканджи на живо, беше понеделник, 28 февруари 2005 (мдам, спомням си го с точност до дата, по прекалено много причини  )... и във вторник бях на упражнение във ФМИ от 7:30, и упражнението беше интересно, и аз не трябваше да закъснявам, и  тогава още бях съвсем без кола, та трябваше да стана към 6:15... и концертът продължи до един часа, и после отидохме да хапнем, и към два и половина - три се разбрахме с Лина, че тя ще ми се обади да ме събуди на следващата сутрин... и си отидох навреме на упражнението, макар и след няма и три часа сън
)... и във вторник бях на упражнение във ФМИ от 7:30, и упражнението беше интересно, и аз не трябваше да закъснявам, и  тогава още бях съвсем без кола, та трябваше да стана към 6:15... и концертът продължи до един часа, и после отидохме да хапнем, и към два и половина - три се разбрахме с Лина, че тя ще ми се обади да ме събуди на следващата сутрин... и си отидох навреме на упражнението, макар и след няма и три часа сън 
 Не е като да не съм го правил - е, първите един-два пъти шефовете, колегите и клиентите те гледат малко странно, като зяпаш монитора с доброто старо изражение порода "I can fix this... sort of!", ама в един момент свикват
 Не е като да не съм го правил - е, първите един-два пъти шефовете, колегите и клиентите те гледат малко странно, като зяпаш монитора с доброто старо изражение порода "I can fix this... sort of!", ама в един момент свикват 

. Днеска лудница целд ен, пък до нощите тепърва ше се мотам в кюстендил с некви шибана презентация и много щеше ми дойде безсъние.
. Днеска лудница целд ен, пък до нощите тепърва ше се мотам в кюстендил с некви шибана презентация и много щеше ми дойде безсъние.Яяяяяяяя - кога ще има концерт на Исихия? Казвай бързо, няма значение времето и мястото, аз съм там задължителноBat Garo Still Rots wrote:Може и на Исихия да идем?
 Доколкото си спомням, последния концерт на Исихия беше заедно с македонците Кисмет, преди може би две години вече, не си спомням, и всеки път си е събитие.
 Доколкото си спомням, последния концерт на Исихия беше заедно с македонците Кисмет, преди може би две години вече, не си спомням, и всеки път си е събитие.Users browsing this forum: No registered users and 3 guests